Na stránke Svätojurského MTB maratónu sa píše o novej sérii "Detská Tour Petra Sagana". Vie niekto niečo bližšie, ktoré preteky tam budú ešte zaradené?
Budú aj ďalšie , súčastne s podujatiami SVK XCM tour a aj samostatné popri niektorých významných podujatiach. Viac info očakávajte čoskoro, na 99¨% je pripravené všetko, webstránka bude spustená čoskoro. managger-hlavný koordinátor projektu je jeden z bývalých trénerov Petra a Juraja Sagana P. Zanický .
Som rád, že niečo podobné vzniká, dúfam, že organizátori pripravia zaujímavé a primerane veku aj technicky náročné trate. Zaujímalo by ma, aké dĺžky, alebo čas je určený na jednotlivé kategórie a aký povrch trate by sa mal jazdiť. Určite je to individuálne - od mieste preteku - preferuje sa terén? Ďakujem za odpoveď.
Citujem súťažný poriadok: Trate pre DTPS pre rok 2014 sú doporučené nasledovne pre dané kategórie : a/ Baby, asfalt rovina, doporučená dĺžka trate / čas : 1 – 2 minúty b/ Mikro, terén rovina, doporučená dĺžka trate / čas : 2 – 5 minút c/ Mili, terén rovina, doporučená dĺžka trate / čas : 5 – 8 minút d/ Mini, technický terén, doporučená dĺžka trate / čas : 8 – 15 minút e/ Mladší žiaci, technický terén, doporučená dĺžka trate / čas : 15 – 20 minút f/ Starší žiaci, technický terén, doporučená dĺžka trate / čas : 20 – 30 minút g/ Kadeti, spravidla „ polmaratónska trať „ v rámci Slovak XCM Tour, 30 minút a viac
Pre kategórie Mini, Mladší a Starší žiaci vytýči OTR okruh v teréne, ktorého dĺžka by nemala presiahnuť 2 km a ktorý obsahuje úseky ako nenáročné stúpanie a klesanie, zákruty a prekážky zodpovedajúce týmto vekovým kategóriám z pohľadu náročnosti. OTR pritom dbá na minimálnu časovú dostupnosť každého miesta okruhu.
Chcem sa spýtať na spôsob prihlásenia detí na Tour PS. Viem že sa prihlasuje cez online systém, ale mám ich prihlásiť pod mojou registráciou, alebo ich mám do systému zaregistrovať pod ich údajmi?
Dakujem aj za deti. Vyborna organizacia, a vzhladom na to, ze to bolo vlastne cele pri futbalovom ihrisku velmi zaujimavo vyriesena trat. A velmi sa im pacili originalne trofeje.
Tak podla mojho nazoru to organizačne nebolo zvladnute citujem vyhlasenie org. na stranke detska tour: Pokiaľ ste z okolia Bratislavy, vyzdvihnite si štartové číslo už v piatok!! Ušetríte tým v sobotu ráno čas. Radenie na štart bude prebiehať podľa poradia pridelených štartových čísel. to načo vobec pisali som mohol usetrit v piatok cas a neletiet 150km koli prezentacii len aby syn stal na starte co najlepsie ked to aj tak neplatilo pretože niektory rodičia si proste napchaju svoje ratolesti este viac pred startovu ciaru ako boli uz skôr postavene druhe deti a jedno na druhe vedla seba. potom sa cudujeme ze tam padali sacali sa a pod. aj ked si myslim ze to skôr bola chyba rozhodcu ktorý to mal na starte stavat tak ako sa patri podla pravidiel szc.
Inac pekna akcia palec hore ze sa vobec odhodlali nieco take organizovat.
skôr si myslim ze prehnane ambiciozny rodicia boli ty co do predu napchali svoje ratolesti. Neva nechajme to tak ako som pisal pekna akcia za mna palec hore
Suhlas. Preteky su zabava a ked sa tam pchaju rodicia aby zabezpecili malemu miesto na bedni uz tym, ze stoji pol metra pred ciarou...
To pravidlo, kto sa skor zaregistruje je vpredu na starte je fajn. Ludia z okolia maju sice vyhodu ale kazde preteky su inde, takze ta vyhoda sa zmazava. A "vyhoda" prveho radu v tychto pretekoch je na smiech. Akurat, ze ucime deti byt blbo drzi a mat zbytocne ostre lakte. Naco...
Stale to ma byt len zabava.
Edit: este nieco: Bolo by dobre, keby na radenie v dalsich pretekoch organizatori dohliadli a prilis namotivovanych rodicov upratali.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre kategórie Mini, Mladší a Starší žiaci vytýči OTR okruh v teréne, ktorého dĺžka by nemala presiahnuť 2 km a ktorý obsahuje úseky ako nenáročné stúpanie a klesanie, zákruty a prekážky zodpovedajúce týmto vekovým kategóriám z pohľadu náročnosti. OTR pritom dbá na minimálnu časovú dostupnosť každého miesta okruhu.
Inac pekna akcia palec hore ze sa vobec odhodlali nieco take organizovat.
To pravidlo, kto sa skor zaregistruje je vpredu na starte je fajn. Ludia z okolia maju sice vyhodu ale kazde preteky su inde, takze ta vyhoda sa zmazava. A "vyhoda" prveho radu v tychto pretekoch je na smiech. Akurat, ze ucime deti byt blbo drzi a mat zbytocne ostre lakte. Naco...
Stale to ma byt len zabava.
Edit: este nieco: Bolo by dobre, keby na radenie v dalsich pretekoch organizatori dohliadli a prilis namotivovanych rodicov upratali.