Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
chcelo by to spravit zoznam singlov v Karpatoch aj s odkazom na cykloserver aby tam bol .gpx subor.
alebo ina forma databazy. niektore single netusim kade idu a hlavne casom zabudnem alebo sa tazko hladaju v tomto obrovskom vlakne
chcelo by to spravit zoznam singlov v Karpatoch aj s odkazom na cykloserver aby tam bol .gpx subor.
alebo ina forma databazy. niektore single netusim kade idu a hlavne casom zabudnem alebo sa tazko hladaju v tomto obrovskom vlakne
cervena ak to tam nepoznas - po biely kriz je to ale asfaltka.
pekna moznost je neist po asfaltke ale singlom ktory sa napaja na modru (tiez v podstate singlik) na biely kriz
(ak sa na dolnom cervenom krizi na asfaltke postavis chrbtom k smeru na kolibu tak po lavej strane bude asfaltka na biely kriz a v podstate pred tebou asfaltka dole do race - po pravej strane tejto asfaltky ide zmienovany singel).
cervena od bieleho krizu je pre niekoho kto to nepozna celkom pekne jazdenie.
zelena z kosarisk na kozi chrbat je za trest, opacnym smerom jedno z najkrajsich jazdeni v okoli - ale naozaj iba smerom dolu teda kozi chrbat -> kosariska.
Vďaka za tip. Môj plán je dostať sa k už niekoľko-krát spomínanému lozorno trailu a potom do Zohora. Asi vyskúšam ten singel smerom na raču a potom ako spomínaš ten úsek z Kozieho Chrbátu do Košarísk.
pekná trasa,skoro akoby singel-(také fajn hupíky+mostík cez Vydricu,často tade jazdím) je ísť z Č.Kríža po zelenej TZ na Bystrické (treba pozorne sledovať značky),odtial po žltej TZ (lesná cesta) na B.Kríž (asfalt je len posledný úsek) odtial už po červenej na Kozí chrbát
No to je lepšia varianta, lebo hentak stále pridávam kilometre a to by sa už asi moc nepáčilo mojej kondičke. Takže asi skôr po zelenej až po Prepadlé. Nabudúce si dám zase singel z Č. kríža smer rača a potom do toho zakombinujem zase BK trail. Díky za rady, už mám jasno v tom kadial pôjdem.
body 84-93 - klasicky singlac, TZ, exponovany chodnik psiakov uz par rokov, hore technicky vyslap, dole zjazd, testovanie pneumatik
body 97-165 raciansky singlac
body 189-196 velmi pekny singlac kusok pod asfaltkou
body 209-233 singlac modre kupalisko, podla mna (a hlavne dnes) no.1 singlac vobec v celej oblasti , vyborny flow, serpentiny na konci, pomerne dlhy ale nie moc
body 253-258 singlac pod Malou Banou, kratky, zbytok zvaznica
body 274-278 singlac TZ, slapatelny hore, celkom fajn dole, potom zvaznica a pekny zjazd na Panovu luku, dobry flow a pekny dojazd do doliny
body 313-366 Vydricky singel, pokracuje obcas cez zvaznice 377-413, bod 347 ma oblubeny silva
414-439 naucny chodnik hore na Kolibu
441-487 singlac + kusok zvaznice az dole na Zeleznu
Tak pekny pojazd
edit1:dosiel som na Kolibu a zacalo prsat, hrmiet , prenasledovalo ma to .. ale tak dobry vzduch bol .. parada. Ale prsalo prakticky len nad Kolibou .. divne miesto
edit2: po dvoch vyjazdoch s 16kg monstrom a 9kg batohom sa mi dnes zdalo , ze na XC bajku s 3.5kg batohom lietam . Doporucujem takuto zmenu
no a pridala by som tam aj kratky singel okolo tohto sutrika s dierkami http://www.mtbiker.sk/foto/123612.html
a urcite singel s Dolného cerveneho kriza ponad asfaltku smer modra TZ z BK do Race
a co ta Velka bana?
ani ja nepoznam velku banu, aj ja musim ist na prieskum.
edit2: po dvoch vyjazdoch s 16kg monstrom a 9kg batohom sa mi dnes zdalo , ze na XC bajku s 3.5kg batohom lietam . Doporucujem takuto zmenu
- ja sa tak citim vzdy, ked presadnem na ziletku. akoby som lietal za to mozu iste tie tucne xc plaste, budem musiet prehodit na nejake tensie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nejaku wiki. Alebo take nieco.
pekna moznost je neist po asfaltke ale singlom ktory sa napaja na modru (tiez v podstate singlik) na biely kriz
(ak sa na dolnom cervenom krizi na asfaltke postavis chrbtom k smeru na kolibu tak po lavej strane bude asfaltka na biely kriz a v podstate pred tebou asfaltka dole do race - po pravej strane tejto asfaltky ide zmienovany singel).
cervena od bieleho krizu je pre niekoho kto to nepozna celkom pekne jazdenie.
zelena z kosarisk na kozi chrbat je za trest, opacnym smerom jedno z najkrajsich jazdeni v okoli - ale naozaj iba smerom dolu teda kozi chrbat -> kosariska.
Tak, druha varka
body 84-93 - klasicky singlac, TZ, exponovany chodnik psiakov uz par rokov, hore technicky vyslap, dole zjazd, testovanie pneumatik
body 97-165 raciansky singlac
body 189-196 velmi pekny singlac kusok pod asfaltkou
body 209-233 singlac modre kupalisko, podla mna (a hlavne dnes) no.1 singlac vobec v celej oblasti , vyborny flow, serpentiny na konci, pomerne dlhy ale nie moc
body 253-258 singlac pod Malou Banou, kratky, zbytok zvaznica
body 274-278 singlac TZ, slapatelny hore, celkom fajn dole, potom zvaznica a pekny zjazd na Panovu luku, dobry flow a pekny dojazd do doliny
body 313-366 Vydricky singel, pokracuje obcas cez zvaznice 377-413, bod 347 ma oblubeny silva
414-439 naucny chodnik hore na Kolibu
441-487 singlac + kusok zvaznice az dole na Zeleznu
Tak pekny pojazd
edit1:dosiel som na Kolibu a zacalo prsat, hrmiet , prenasledovalo ma to
a urcite singel s Dolného cerveneho kriza ponad asfaltku smer modra TZ z BK do Race
a co ta Velka bana?
Ten nepoznas ?
A singlac spod Haluzickeho do Vajnorskej doliny poznas ?
- ja sa tak citim vzdy, ked presadnem na ziletku. akoby som lietal