Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
tak sa pochval fotkou premyslam aj ja o canyone ale to je otazka este mesiaca/dvoch
Trochu oneskorene, ale reagujem na výzvu. Nebolo kedy, veľa bicyklovania, veľa práce, málo surfovania.
Bral som sedmičku v tejto divnej farbe, lebo bola vtedy "on stock", nechcelo sa mi kvôli farbe čakať týždne.
Nakoniec som si jej divnosť obľúbil. (Však čo mi ostávalo, žeáno, ale prečo trochu nevytŕčať z radu.)
Montáž je naozaj tak do pol hodiny, všetko, čo je zmontované a nastavené z fabriky, je v poriadku, ostatné je malina.
Veľkosť mi ich kalkulátor doporučil M, ale bral som L, podľa načítaných skúseností iných ľudí a sedí mi. Mám 185 po vrch hlavy a 86 po rozkrok.
Pocit z jazdy je skvelý. Rád si zašlapem aj do strmín a potom ich bez bázne a hany zbehnem dole a na tomto som sa cítil dobre oboma smermi.
Už mám za sebou aj prvú nehodu, chytil som konár na zemi prehadzovačkou a vykrútil som jej krk "beyond repair". Tak som využil príležitosť a dal tam XT Shadow + ako je na osmičke a devine (na sedmičke je bez plus) - môžem len doporučiť. Dal som aj novú kazetu, nebolo jej síce nič, ale náš lokálny guru a serviceman mi vysvetlil, že nie je dobrý nápad dať oceľovú kazetu na orech z ľahkej zliatiny, lebo ho ničí. Čo môžem potvrdiť, po 130 km (!) už bol náznak zahryzávania.
Summa summarum: mám veľmi dobrý pocit z tejto kúpy. ale ako sa hovorí: YMMV.
Už mám za sebou aj prvú nehodu, chytil som konár na zemi prehadzovačkou a vykrútil som jej krk "beyond repair". Tak som využil príležitosť a dal tam XT Shadow + ako je na osmičke a devine (na sedmičke je bez plus) - môžem len doporučiť. Dal som aj novú kazetu, nebolo jej síce nič, ale náš lokálny guru a serviceman mi vysvetlil, že nie je dobrý nápad dať oceľovú kazetu na orech z ľahkej zliatiny, lebo ho ničí.
Vyzerá celkom pekne, aj ja som zvažoval či sa neprikloním k tejto kombinácii
Inak aký je rozdiel medzi Shimano Deore XT Shadow a XT Shadow + ?
V zásade ide o to, že keď potrebuješ odmontovať zadené koleso, tak má byť napínanie prehadzovačky voľné, aby neprekážalo, ale pri zjazde je lepšie, keď je tuhé, aby reťaz netĺkla o zadnú stavbu. Na to má Shadow + šoupátko, ktoré v dvoch polohách zabezpečí obe možnosti. Dnes som to prvýkrát vyskúšal a môžem povedať, že je príjemné nepočuť to šialené hrkotanie.
Veľkosť mi ich kalkulátor doporučil M, ale bral som L, podľa načítaných skúseností iných ľudí a sedí mi. Mám 185 po vrch hlavy a 86 po rozkrok.
to je dost zaujimave ja meriam 182 a mne odporucuju L ale to som meral skor tak mozno tam nejaky rozdiel bol ale dobre si spravil,M by bolo urcite male
P.S. - bike vyzera super a aj keby nie tak v podstate ti to moze byt jedno ked ty vidis len predne koleso,riaditka,predstavec a hornu ramovu
Uz som to tu tusim pisal. Na stranke Canyonu odporuca Mko do vysky rozkroku 87cm. Lko odporuci az od 88cm. Ten program neberie do uvahy ine rozmery len vysku rozkroku.
Duroslav pre mna je praveze ta farba super a fotka
Ďakujem. Farbu kašľať a fotku som urobil mizerným aparátom, hlavne sa mi páčila krajina (Kvízová otázka: rozpozná niekto, kde to je? Nápoveda - vidieť Klapy, oba Maníny, Súľovské a úplne vzadu MF). resources/image/thumb/155883
Technická poznámka: fakt nezabudnite pri objednávaní pozrieť, čo pribaliť. URČITE pätky, najlepšie zo dve. A sú tam aj kadejaké iné somariny (http://www.canyon.com/_en/accessories/), ktoré by ste radi mali, len vám bude potom ľúto platiť dovozné. Pri kúpe bajku dostanete na niektoré z nich zľavu.
Edit: neberiem žiadne provízie z kúpy accessories, len sa mi tam pár vecí páči a rozmýšľam, že ich zoberiem.
Ahojte, chcem sa spytat ludi, ktorym bike uz prisiel. Pri objednavani som dostal infromaciu o potvrdeni objednavky s terminom dorucenia - 21tyzden. Dnes mi odisli peniaze z uctu a podla mailu, ak to chapem spravne coskoro by bike mali vyexpedovat. Je to tak? Ako dlho z vasej skusenosti trvalo od stiahnutia penazi z uctu po odoslanie, resp dorucenie biku? Je mozne, ze by o mesiac prisiel skor? Ani neviem ci sa mam tesit, statnice mam 26.maja a ak mi bike pride uz koncom aprila, bude to fakt tazke... )
diky za info
Aj ja sa chcem opýtať tých čo platili cez internet kartou. Kedy vám odišli prachy? Zatiaľ na účte evidujem nejaké dva 0,11 € pohyby . Mám to chápať tak, že keď ho vyskladnia stiahne sa mi celá platba a tie drobné pohyby je akési overenie karty? ja len nech to riešim včas ak je nejaký problém, dodávku mám mať v 18-tom týždni a dlhšie čakať nezvládnem
Mám otázku, kamarát spravil objednávku na bike v Canyone v nedeľu večer, platbu zvolil "Platba vopred". No stále mu neprišiel žiadny mail.
Koľko cca trvá kým mu príde nejaký mail o potvrdení objednávky, prípadne kedy mu zašlú faktúru, ktorú bude musieť uhradiť? Dík.
BB83 potvrdenie objednavky mi prislo v den ked som objednavku zadal s predpokladanym terminom dorucenia,
nasledne mi prisiel potvrdzovaci mail ze bude bajk do 48 hodin vyskladneny , co sa ale stalo este v ten isty den vecer - spolu s linkom na TRACK zasielky v UPS
nasledne som ho mal doma na 3 pracovny den
smrtak platil som kartou, po potvrdeni objednavky si canyon overi ci ucet existuje, tym ze zada nejaku 0.11€ transakciu , samotny prevod € z uctu bol uskutocneny az v den expedovania bajku.. dokonca to spravili tak ze prachy najskor vinkulovali a az ked bol bajk v depe UPC v BA si prachy aj previedli k sebe
platil som kartou, po potvrdeni objednavky si canyon overi ci ucet existuje, tym ze zada nejaku 0.11€ transakciu , samotny prevod € z uctu bol uskutocneny az v den expedovania bajku.. dokonca to spravili tak ze prachy najskor vinkulovali a az ked bol bajk v depe UPC v BA si prachy aj previedli k sebe
Super, to som potreboval vedieť. Cez internet platím pravidelne, len som to chcel vedieť pre istotu. Menil som nedávno banku a jeden nikdy nevie kde má aký limit nastavený
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trochu oneskorene, ale reagujem na výzvu. Nebolo kedy, veľa bicyklovania, veľa práce, málo surfovania.
Bral som sedmičku v tejto divnej farbe, lebo bola vtedy "on stock", nechcelo sa mi kvôli farbe čakať týždne.
Nakoniec som si jej divnosť obľúbil. (Však čo mi ostávalo, žeáno, ale prečo trochu nevytŕčať z radu.)
Montáž je naozaj tak do pol hodiny, všetko, čo je zmontované a nastavené z fabriky, je v poriadku, ostatné je malina.
Pocit z jazdy je skvelý. Rád si zašlapem aj do strmín a potom ich bez bázne a hany zbehnem dole a na tomto som sa cítil dobre oboma smermi.
Už mám za sebou aj prvú nehodu, chytil som konár na zemi prehadzovačkou a vykrútil som jej krk "beyond repair". Tak som využil príležitosť a dal tam XT Shadow + ako je na osmičke a devine (na sedmičke je bez plus) - môžem len doporučiť. Dal som aj novú kazetu, nebolo jej síce nič, ale náš lokálny guru a serviceman mi vysvetlil, že nie je dobrý nápad dať oceľovú kazetu na orech z ľahkej zliatiny, lebo ho ničí. Čo môžem potvrdiť, po 130 km (!) už bol náznak zahryzávania.
Summa summarum: mám veľmi dobrý pocit z tejto kúpy. ale ako sa hovorí: YMMV.
V zásade ide o to, že keď potrebuješ odmontovať zadené koleso, tak má byť napínanie prehadzovačky voľné, aby neprekážalo, ale pri zjazde je lepšie, keď je tuhé, aby reťaz netĺkla o zadnú stavbu. Na to má Shadow + šoupátko, ktoré v dvoch polohách zabezpečí obe možnosti. Dnes som to prvýkrát vyskúšal a môžem povedať, že je príjemné nepočuť to šialené hrkotanie.
to je dost zaujimave ja meriam 182 a mne odporucuju L ale to som meral skor tak mozno tam nejaky rozdiel bol ale dobre si spravil,M by bolo urcite male
P.S. - bike vyzera super a aj keby nie tak v podstate ti to moze byt jedno ked ty vidis len predne koleso,riaditka,predstavec a hornu ramovu
Ďakujem. Farbu kašľať a fotku som urobil mizerným aparátom, hlavne sa mi páčila krajina (Kvízová otázka: rozpozná niekto, kde to je? Nápoveda - vidieť Klapy, oba Maníny, Súľovské a úplne vzadu MF). resources/image/thumb/155883
Technická poznámka: fakt nezabudnite pri objednávaní pozrieť, čo pribaliť. URČITE pätky, najlepšie zo dve. A sú tam aj kadejaké iné somariny (http://www.canyon.com/_en/accessories/), ktoré by ste radi mali, len vám bude potom ľúto platiť dovozné. Pri kúpe bajku dostanete na niektoré z nich zľavu.
Edit: neberiem žiadne provízie z kúpy accessories, len sa mi tam pár vecí páči a rozmýšľam, že ich zoberiem.
diky za info
Koľko cca trvá kým mu príde nejaký mail o potvrdení objednávky, prípadne kedy mu zašlú faktúru, ktorú bude musieť uhradiť? Dík.
nasledne mi prisiel potvrdzovaci mail ze bude bajk do 48 hodin vyskladneny , co sa ale stalo este v ten isty den vecer - spolu s linkom na TRACK zasielky v UPS
nasledne som ho mal doma na 3 pracovny den
smrtak platil som kartou, po potvrdeni objednavky si canyon overi ci ucet existuje, tym ze zada nejaku 0.11€ transakciu , samotny prevod € z uctu bol uskutocneny az v den expedovania bajku.. dokonca to spravili tak ze prachy najskor vinkulovali a az ked bol bajk v depe UPC v BA si prachy aj previedli k sebe
Mik98 neporadim, platil som kartou
Super, to som potreboval vedieť. Cez internet platím pravidelne, len som to chcel vedieť pre istotu. Menil som nedávno banku a jeden nikdy nevie kde má aký limit nastavený