nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
youtube.com/watch?v=X85MSK0SFzs&t=0
Tiez si myslim, ze ostatni uz nemali ani fyzicke a ani moralne sily, aby sa za nim pustili. Stybar v celom preteku nepotiahol s***** ani meter, no napriek tomu vo finisi moc toho neukazal.
Dufal som, ze Wiggins skusi nieco, ale nakoniec nic. Aj jeho brada vyzera lepsie ako tie jeho bokombrady onehda.
Ano, ta únava po 258km zohrala svoju úlohu, ale podľa môjho názoru v tej skupine nebol záujem ťahať a dostihnúť Terpstru, 2 jazdci Omegy logicky ťahať nemohli a ostatní nemali záujem, pretože pokial by prišla do cieľa celá skupina a ,,dotiahli si " zo sebou špurtérov, tak s veľkou pravdepodobnosťou by si o víťazstvo zašpurtovali Degenkolb a Sagan a to jazdcom ako Cancellara,Wiggins a vlastne všetkým ktorí tam boli, mohlo byť ukradnuté, ale to je len môj pohľad na tú situáciu.
Ale ukázalo sa aj, že Peter potrebuje lepší tím...
Dufam tiez ze Peto pojde do poriadneho timu, co sa tyka spolujazdcov aj zazemia, cital som nejake drby o nespokojnych cannondale zavodnikoch s naordinovanymi treningami tento rok