Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
Výpredaj -10% Marin Rift Zone Carbon 2 29 bicykel, modrá/karbón
3 599 €
-10%
MOC 4 449 €
Výpredaj -23% Orbea OIZ M-TEAM XTR 29 bicykel, digital lavender/carbon raw
6 199 €
-23%
MOC 7 999 €
-21% BMC Fourstroke 01 ONE 29 bicykel, flashfire orange/black
8 499 €
-21%
MOC 11 999 €
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
Výpredaj -43% Superior Team XF 29 Issue bicykel, čierna (redakčný bicykel)
3 449 €
-43%
MOC 5 999 €
Výpredaj -16% GHOST LECTOR FS LC Essential 29 bicykel, petrol blue/ocean blue
od 3 099 €
-16%
MOC 4 549 €
Akcia -23% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
od 3 549 €
-23%
MOC 5 299 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
Trochu oneskorene, ale reagujem na výzvu. Nebolo kedy, veľa bicyklovania, veľa práce, málo surfovania.
Bral som sedmičku v tejto divnej farbe, lebo bola vtedy "on stock", nechcelo sa mi kvôli farbe čakať týždne.
Nakoniec som si jej divnosť obľúbil. (Však čo mi ostávalo, žeáno, ale prečo trochu nevytŕčať z radu.)
Montáž je naozaj tak do pol hodiny, všetko, čo je zmontované a nastavené z fabriky, je v poriadku, ostatné je malina.
Veľkosť mi ich kalkulátor doporučil M, ale bral som L, podľa načítaných skúseností iných ľudí a sedí mi. Mám 185 po vrch hlavy a 86 po rozkrok.
Pocit z jazdy je skvelý. Rád si zašlapem aj do strmín a potom ich bez bázne a hany zbehnem dole a na tomto som sa cítil dobre oboma smermi.
Už mám za sebou aj prvú nehodu, chytil som konár na zemi prehadzovačkou a vykrútil som jej krk "beyond repair". Tak som využil príležitosť a dal tam XT Shadow + ako je na osmičke a devine (na sedmičke je bez plus) - môžem len doporučiť. Dal som aj novú kazetu, nebolo jej síce nič, ale náš lokálny guru a serviceman mi vysvetlil, že nie je dobrý nápad dať oceľovú kazetu na orech z ľahkej zliatiny, lebo ho ničí. Čo môžem potvrdiť, po 130 km (!) už bol náznak zahryzávania.
Summa summarum: mám veľmi dobrý pocit z tejto kúpy. ale ako sa hovorí: YMMV.
Vyzerá celkom pekne, aj ja som zvažoval či sa neprikloním k tejto kombinácii
Inak aký je rozdiel medzi Shimano Deore XT Shadow a XT Shadow + ?
Inak aký je rozdiel medzi Shimano Deore XT Shadow a XT Shadow + ?
V zásade ide o to, že keď potrebuješ odmontovať zadené koleso, tak má byť napínanie prehadzovačky voľné, aby neprekážalo, ale pri zjazde je lepšie, keď je tuhé, aby reťaz netĺkla o zadnú stavbu. Na to má Shadow + šoupátko, ktoré v dvoch polohách zabezpečí obe možnosti. Dnes som to prvýkrát vyskúšal a môžem povedať, že je príjemné nepočuť to šialené hrkotanie.
Veľkosť mi ich kalkulátor doporučil M, ale bral som L, podľa načítaných skúseností iných ľudí a sedí mi. Mám 185 po vrch hlavy a 86 po rozkrok.
to je dost zaujimave ja meriam 182 a mne odporucuju L ale to som meral skor tak mozno tam nejaky rozdiel bol ale dobre si spravil,M by bolo urcite male
P.S. - bike vyzera super a aj keby nie tak v podstate ti to moze byt jedno ked ty vidis len predne koleso,riaditka,predstavec a hornu ramovu
Ďakujem. Farbu kašľať a fotku som urobil mizerným aparátom, hlavne sa mi páčila krajina (Kvízová otázka: rozpozná niekto, kde to je? Nápoveda - vidieť Klapy, oba Maníny, Súľovské a úplne vzadu MF). resources/image/thumb/155883
Technická poznámka: fakt nezabudnite pri objednávaní pozrieť, čo pribaliť. URČITE pätky, najlepšie zo dve. A sú tam aj kadejaké iné somariny (http://www.canyon.com/_en/accessories/), ktoré by ste radi mali, len vám bude potom ľúto platiť dovozné. Pri kúpe bajku dostanete na niektoré z nich zľavu.
Edit: neberiem žiadne provízie z kúpy accessories, len sa mi tam pár vecí páči a rozmýšľam, že ich zoberiem.
diky za info
Koľko cca trvá kým mu príde nejaký mail o potvrdení objednávky, prípadne kedy mu zašlú faktúru, ktorú bude musieť uhradiť? Dík.
nasledne mi prisiel potvrdzovaci mail ze bude bajk do 48 hodin vyskladneny , co sa ale stalo este v ten isty den vecer - spolu s linkom na TRACK zasielky v UPS
nasledne som ho mal doma na 3 pracovny den
smrtak platil som kartou, po potvrdeni objednavky si canyon overi ci ucet existuje, tym ze zada nejaku 0.11€ transakciu , samotny prevod € z uctu bol uskutocneny az v den expedovania bajku.. dokonca to spravili tak ze prachy najskor vinkulovali a az ked bol bajk v depe UPC v BA si prachy aj previedli k sebe
Mik98 neporadim, platil som kartou
Super, to som potreboval vedieť. Cez internet platím pravidelne, len som to chcel vedieť pre istotu. Menil som nedávno banku a jeden nikdy nevie kde má aký limit nastavený