V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
neuvazuje sa vsak nad zavedenim historie zmien alebo casoveho okna, dokedy je prispevok mozne editovat?
aby napisane ostalo napisane a nebola moznost zbabelo za sebou zahladzovat stopy
napis "edit" sa tam zjavi az ked editujes neskor.
treba vsak poznamenat, ze niekedy sa to sprava nahodne, cize kludne aj opacne ako som napisal.
info o editacii sa nezjavi, pokial je moj prispevok posledny. ostatne ako milos21.
historia uprav vsak neexistuje. ak niekto koment vymaze alebo upravi na jeden znak, uprace za sebou a ako by nic nenapisal. opravte ma, ak sa mylim.
neuvazuje sa vsak nad zavedenim historie zmien alebo casoveho okna, dokedy je prispevok mozne editovat?
aby napisane ostalo napisane a nebola moznost zbabelo za sebou zahladzovat stopy
Kazdy kto si precita co si vcera vyplodil v galerii nasich cestakov vidi o co ti v skutocnosti ide. Vyzivas sa v dehonestovani ostatnych a vo flejmoch. Typka ***** ako sirotu a ked uz bol uplne v prdeli, tak si s velkou graciou prisiel ty a dokoncil si ich dielo a este si na seba hrdy.
Ale je mi jasne, ze nikdy nepochopis...
dokazes na mna nereagovat alebo s masturbovanim pri odpisovani na moje prispevky naozaj nevies prestat?
pretoze taketo vyhladavanie a ucelove reagovanie uz nie je normalne.
nikomu som nenadaval. ako som napisal inde, nie som zodpovedny za slovnik ineho ani za samonasieraci efekt.
je pekne, ze root je tvoj kamarat, ale ako moderator by si mal mat nestranny postoj. ten ti evidentne chyba.
neziadam o ziadnu upravu fora, opytal som sa. dokazes rozoznat tieto dva sposoby alebo ti zaujatost brani v triezvom pohlade?
keby si rozmyslal nestranne, doslo by ti, ze keby mi islo o to, co tu splieta root, tak by som sa na podobnu vec ani neopytal. preco? lebo by som si tym usil budu aj sam na seba. root to nema sancu pochopit, v to ani nedufam, ty by si mohol. myslim, ze mas viac kory mozgovej a vies ju aj lepsie pouzivat
a o čo ti teda ide?
iba o to, aby to, co raz niekto napise, ostalo napisane a ostatne komenty, ktore na to navazuju, neviseli vo vzduchu.
nepozeram na vcerajsok, ani na osobu, ktora to urobila, ako si niektori domyslaju a vytvaraju tu konspiracne teorie, na ktorych sa iba bavim.
nie je to prvykrat, co niekto zmazal komenty resp. upravil na bodku alebo jeden znak a upratal za sebou, kedze prispevok sa da upravit bez obmedzenia.
su tu palce na lajkovanie takmer podla vzoru facebooku. preco neurobit aj historiu uprav prispevkov? to sa ludia naozaj tak boja toho, co napisu alebo sa hanbia, ze nebudu mat moznost stiahnut chvost ako male deti? praveze s historiou uprav by si velmi dobre rozmysleli, co napisu.
aj keď zas už dlho tu nebol taký expert čo išiel mazať všetko čo napísal niekolko strán dozadu..
cervo ako vlastne funguje nahlasovanie prispevkov/tem? riesi to nahodne jeden z moderatorov, ktori maju dotycnu sekciu na starosti a je online/bude najblizsie online alebo je to adresne a je mozne zistit, kto to dostal a vyriesil/nevyriesil? aby sa dalo pripadne podakovat konkretnej osobe. dakujem
cestne-komponenty/kola-campagnolo-scirocco-35-t33869.html
pretoze o kolesach Campa Scirocco sa xy krat diskutovalo tu
cestne-komponenty/kolesa-na-cestak-t20852-465.html
search.php?t=20852&keywords=scirocco
a v minulosti bola rovnake/podobne otazky riesene presunutim do uvedenej temy. preco sa teraz nepostupovalo rovnako, netusim.
na email mi dnes prislo oznamenie, ze "hlásenie, ktoré ste podali na príspevok “kolá CAMPAGNOLO SCIROCCO 35” bolo moderátorom alebo správcom odstránené."
beznym standardom nielen na zahranicnych strankach je uviest aspon kratke vysvetlenie, preco sa tak udialo (zvlast, ked riesenie je diametralne ine ako v rovnakej situacii v minulosti) a prislusny moderator, ktory danu vec riesi, sa podpise.
nebolo by odveci zaviest to aj sem. je to zaklad firemnej korespodencie, ked uz nadavky su tu povolene a nemazu sa ani po niekolkych dnoch
podobna tema uz bola zalozena a nie jedna. vsetky vsak boli presunute do temy "Kolesa na cestak". takze ak sa to vedelo urobit v minulosti, malo sa to urobit aj teraz. preco? pretoze pre kazdeho by mal platit rovnaky pristup. to je zaklad prace moderatora. ze nerobi rozdiely a neposudzuje rovnake situacie inak.
Da sa user nahlasit verejne? neda. tak potom?
A aby som ta dostal do obrazu - vychovavat novacikov nie je moja povinnost. ani nikoho ineho. v prvom a v poslednom rade je to v naplni prace moderatorov, aby mazali existujuce duplicitne temy, usmernovali, ked sa niekto opyta tam, kde sa nema a pod. uzivatelia nie su za to ani plateni ani nemaju ziadne benefity, ze budu venovat cas a robit pracu niekoho ineho
Aha, az teraz som pochopil. Tu temu, ktora Ti lezi v zaludku, zalozil ten user, ktoreho si mal potrebu "dorazit" a kvoli ktoremu treba zaviest historiu uprav prispevkov. Ake prekvapujuce, ze Ti tak strasne vadi prave jeho tema a ze sa zrazu tak vehementne dozadujes nejakeho jednotneho pristupu. Neboj, my vsetci samozrejme vieme, ze to nesuvisi s tym, ze s nim mas nejaky osobny spor. Z Tvojej strany je to cisto konstruktivna poziadavka kvoli sprehladneniu fora, rovnako ako historia uprav prispevkov. Sice dalsich 30 % tem fora, ktore by sa dali zlucovat nenahlasujes, ale tuto jednu temu tohto jedneho usera pre istotu nahlasujes opakovane. Dam Ti jednu dobru radu - prestan to tak prezivat a zacni sa venovat nejakym zmysluplnym veciam. Klesas stale hlbsie...
P.S. Len taka mala poznamka na zaver - ak nie si ochotny novacikov usmernovat (tohto prosim Ta neusmernuj, uz si ho usmernoval naozaj dost), tak sa nestazuj, ze zakladaju nove temy namiesto prispievania do existujucich.
To si ti uzivatelia, ktori sa pytali rovnaku otazku, nezasluzili svoju vlastnu temu?
To musi prist dalsi uzivatel, ktory najskor strati nervy, ponadava mne a niekolkym dalsim, pritom tie nadavky stale existuju a za ktoreho si sa ako moderator minimalne v tejto teme postavil?
Neboj, minimalne ja viem, ze ho neochranujes a ze nie si zaujaty
Pochopil si velke kulove. Toto nie je prva tema, ktoru som nahlasil. Je jedno, ci ju zalozil on, ty alebo sam Jezis Kristus. Napisal by som to iste (co sa v minulosti aj stalo). Sledujem iba cestnu cyklistiku, kedze jazdim cestu. Mam to dokonca uvedene v profile. MTB ma nezaujima. Kedze tu je cestna cyklistika minoritna, z toho je logicke (vies, co to je?), ze zvysne duplicitne temy nenahlasujem. Takze tvoje chabe ucelove argumenty, aby si prehodil svoju zaujatost a zodpovednost za niekoho neodvedenu robotu na mna, ma iba bavia.
Svoju "dobru" radu si nechaj pre seba. Naozaj ju nepotrebujem, pretoze som obycajny uzivatel, ktoreho je sukromnou vecou, comu sa venuje.
Ja sa na rozdiel od teba nezodpovedam ani uzivatelom. ani cervovi a ani nerobim reklamu vedeniu stranky, ktoreho som sucastou
ps: nerob z mojej ochoty alebo neochoty povinnost a neprehadzuj maslo niekoho ineho na mna. je to vylucne ulohou moderatorov, ak ti to nedoslo. maju na to, na rozdiel od uzivatelov, systemove prostriedky. to, ze si svoju robotu niekto neodvedie, je jeho problem a je detinske prenasat to na uzivatela.
chytas vela praktik root-a.
iba cakam, kedy z roztopase urobis nieco podobne ako urobil naposledy on. kludne v tom pokracuj, klesas stale hlbsie.
nezabudaj vsak, ze aj teba sleduju nielen buduci navstevnici ale aj inzerenti