nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
uz si bol niekedy v Dansku?
Tento rok sa po dlhsom case nenasiel nik, kto by bol na klasikach dominantny. Co klasika (world tour) to iny vitaz, no ziadne prekvapenia, vsetko elitni jazdci.
Najzaujimavejsie z mojho pohladu boli P-R, Okolo Flamska a E3 Harelbeke.
myslim, ze tento rok boli flamske klasiky ovela zaujimavejsie ako ardenske (aj vdaka ucasti Sagana)
Mal so to urobit tak,ze si otvoris pivo a pozeras klasiky.
A možno sú pred TdF na rekondičnom pobyte na Kamčatke spolu s ruskými biatlonistami...
A možno sú pred TdF na rekondičnom pobyte na Kamčatke spolu s ruskými biatlonistami...
Ked spadol Costa a vzapeti odstupil z preteku bol tam aj jeden zo SKY...ten vyzeral ze si zranil koleno. Froome ma teraz nejaku virozu na plucach, takze SKY je zatial az na Wiginsovo 9te miesto na P-R neviditelni a maju hodne smoly. Tiez som od tejto masinerie cakal viac. Mne sa lubi zo SKY Porte, no ten je stale "len" domestic.
Sky malo aj minuly rok onicom klasiky, praveze tento rok snad aj troska lepsie vdaka Thomasovi - treti na E3, 8my na Flanders a 7my na Roubaix
Ked prakticky pochovali Boasson-Hagena neustalym domestikovanim tak im tam dakto poriadny chyba
Zatial ro vyzera podla predbeznej formy ze Zralok si pojde len po tretie miesto. na Tour, ale tak este je daleko
Zo Spilaka spravili svajciarske media Slovaka hh