Nemate nahodou niekto tento mobil. Viem ze to na toto forum velmi nepatri, ale ten mobil je na sport, takze ma tu neukamenujte. Ake su vase nazori na neho, hlavne ti co ho vlastnia. http://nokia.sk/phones/5500/
Mozem ti povedat ze tieti fony stoja za pi** ako Nokie tak aj SE ked chces nieco na sport zo simbianom popozeraj sa po PDA s GPS-to maju teraz skoro vstky, alebo Smartphone s pridavnym GPS modulom, mas tam vsetko a co ti tam chyba mozes si doinstalovat a odolnost ti nezaruci ani ta titanova nokia-ked sa ma telefonu nieco stat tak sa stane, viem otom svoje ja som za 3 roky znicil 5 phonov- a neboli to ziadne shity...
mam M600i je tam symbian 9.2 ci taky daky a je to meskutocne pomale
sry, este k tej rychosti, vsetky klasicke telefony(nie PDA a SP) s MSwindows, alebo Symbianom su neskutocne pomale obzvlast ked knim pripojis niake pridavne zariadenie GPS napr...
naco do toho pleties GPS?
no ano, jedina nevyhoda symbianu je to, ze je to pomale... mal som 6630 a N70 a jedine mi vadila ta rychlost, pri win mobile som to velmi nepocitoval (win mobile 2003 or 02, uz nepamatam, bolo to na Tmobile SDA) a na PDA-cku uz vobec nie (?procesor a RAM?)...
pokial ti bude prekazat to, ze je to pomale, tak sa skus poobzerat po tom SE-cku
asi preto ze na cykloturistiku je GPS super vec a pri cene fonu ktory si chce kupit sa po troche prace moze pozerat aj po peknom dele ktory sa zanho aj "napapa a vycika"
Ten mobil som uz kupil z t_mobilu stal ma nieco okolo 500 SK plus body t-mobile klubu, takze nic drahsie nehrozi. GPS mozem pripojit aj k tomuto. A je to pre otca takze on z toho bude len telefonovat a posielat SMS. Tento fon chcel preto lebo robi v prasnom prostredi a potreboval nieco odolnejsie. taktiez dost sportuje (voda, bike). A fon dokaze merat kalorie kroky, rychlost, vzdialenost. Ma treningove plany, ale je skor na beh ako cyklistiku. A nevedel by si zvyknut na PDA alebo nieco podobne, nechce nic ine ako Nokia, vsetky mobili co zatial kupil boli nokie. a este ste odpovedali viac nez na fore o pc a mobiloch. DIK
Uz tyzden vlastnim tento fon... Je super a je aj rycli.Oproti N70 je asi o 30% rychlejsi.Ani raz mi zatial nesekol no nazem uz padol nezpocetne... Uvazujem o dokupeni gps. O pda necem ani pocut mal som snim skusenosti je to sranda a prakticke ale treba sa o to starat jak blazon.
Napiste tu niekto kto pouzivate symbianovy fon s gps
siemens rozhodne nie. už skončil s výrobou mobilných telefónov už pre dvoma rokmi, takže už to neje nič nové. ten m75 je akurat tak odolný, ale nemá nič nové na túto dobu
mam tu nokiu 5500 a velmi ma sklamala dlho som si zvykal na klávesnicu a gumená ochrana nabíjacieho konektora je o ničom ked som tam založil 1giga kartu a nahral asi 20mp3 tak spomalil sa ten mobil ale neskutočne zvažjem výmenu za N 73
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja sice nie som nijaký mobil maniak, ale symbian teda moc velka vyhra nie je, pomalé je to jak svina.
sry, este k tej rychosti, vsetky klasicke telefony(nie PDA a SP) s MSwindows, alebo Symbianom su neskutocne pomale obzvlast ked knim pripojis niake pridavne zariadenie GPS napr...
no ano, jedina nevyhoda symbianu je to, ze je to pomale... mal som 6630 a N70 a jedine mi vadila ta rychlost, pri win mobile som to velmi nepocitoval (win mobile 2003 or 02, uz nepamatam, bolo to na Tmobile SDA) a na PDA-cku uz vobec nie (?procesor a RAM?)...
pokial ti bude prekazat to, ze je to pomale, tak sa skus poobzerat po tom SE-cku
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8064512
a toto je aj phonom fakt pecka:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9256558
edit: keby to malo wifi, tak to kupim. inac stale ... cakam ...
Napiste tu niekto kto pouzivate symbianovy fon s gps