chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Potreboval by som poradit, natrhol som Racing Ralpha (vid foto) Je to Performance verzia a jazdim s dusami. Da sa s tym este nieco spravit? Ci uz treba kupit novy plast? Napr podlepit to kusom gumy, alebo nieco podobne.
Budem rad za kazdu radu.
je to durch, sice fakt len minimalne, mozno milimetrova dierka tam je, ja som sa stym previezol dnes 40km skor asfalt a lahsi teren len na skusku a sa mi zda, ze sa to trochu zvacsilo(mozno sa mi to fakt len zda),cize radsej pre svoj pokoj by som to zlepil, len neviem cim, staci nejaky kus gumy prilepit odzadu?
Hej, najlepsie kus bocnice zo stareho plasta, prinajhorsom postaci aj bezne lepenie na duse ak to je len take male. Navyse tam medzi stuplami by to ani nemuselo byt nachylne na defekty.
Ja som mal podobný problém na boku plášťa, cca 1cm trhlina. Zobral som do pneuservisu na autá a tam mi to podlepili a zvulkanizovali, doteraz to drží. Platil som 5eur, najazdil som už 500km. Za pokus to stojí.
Dobre vediet, nejazdil som to v takych podmienkach. Ale uz aspon viem, ze smelo mozem zobrat Kellysa na maraton. Necakal by som ze "lacna" (teda skor "nie draha") pneu bude tak vychytena aj na pretekoch.
Asi myslíš základnú drotenú verziu, kevlarovy oproti konkurencii lacný nieje, aj keď môže byť dobrý.
Ahojte. Na bajku mám od novoty Švajble NN 2,35. Držia celkom dobre, ale toľko krát som ich sekol, že mi lezú na nervy,
Včera som zadný roztrhol na boku.
Tak som sa rozhodol plášte vymeniť.
Jednou z alternatív sú Maxxis Ardent 2,25 (alebo 2,4?)...
Malo by to byť niečo DO 30 eur za kus....
Jazdím AM/EN...asfalt, len nevyhnutné presuny, inak les, polné cesty, šotolina, blato.....
Ďakujem
Vpredu Minion DHF 2,35, vzadu Ardent 2,25, úplne spoko. Držia super, len na jeseň keď je už veľa blata mením aj Ardent za Minion. Za tú cenu nie je o čom. Verím, že HD je super, ale predražený.
Ake plaste by ste odporucili na hardtail, 30% asfalt, 70% lesne cesty, obcas tazsi skalnatejsi teren. Doteraz som mal Kenda Slant Six 2,1" a chcel by som nieco stabilnejsie/prilnavesjie v terene. Rozmyslal som aj nad Minion, len som sa docital ze asfaltove cesty by ich rychlo dali dole, tak co by ste odporucili?
Kedže Racing ralph mám vzadu ani nie 1000km a už dosluhuje chcel by som niečo podobne rýchle ale vyšší vzor, čo viac vydrží toto bol len performance ale aj tak je to pre mňa slabý vzor, čiže čo by ste mi poradili, rozmýšlam nad Fast trackom alebo Rocket ron evo by bol hodne pomalší od RaRa?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Budem rad za kazdu radu.
Asi myslíš základnú drotenú verziu, kevlarovy oproti konkurencii lacný nieje, aj keď môže byť dobrý.
Včera som zadný roztrhol na boku.
Tak som sa rozhodol plášte vymeniť.
Jednou z alternatív sú Maxxis Ardent 2,25 (alebo 2,4?)...
Malo by to byť niečo DO 30 eur za kus....
Jazdím AM/EN...asfalt, len nevyhnutné presuny, inak les, polné cesty, šotolina, blato.....
Ďakujem
V com ti HD nevyhovuje?
Nevyhovujú mi v cene....