Este jeden dotaz ma napadol - skusal niekto zist cely singel z vrcholu Jedloviny, nielen od zvaznice (tu uz bol spomenuty tento singel http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=147668#pos=49.19471P18.86766P14 )? Idealne by bolo, keby to bolo priechodzie z Brestova na vrch a odtial az dole. Sice skor enduro, ale mohla by to byt zaujimava varianta zostupu z chaty pod Suchym
keď som bol naposledy vo štvrtok na Brestove, tak som to tak len narýchlo obzrel a je to celkom stena na tú Jedľovinu, takže to až také terno asi nebude...škoda že tam nejde nejaký pekný traverz, bo ten padák dole na zvážnicu už je pekne vymytý...
no i keď teraz pozerám, že tam nejaký chodníček pri tej 1000m vrstevnici je...len to treba ísť pozrieť...ale moc šancí tomu nedávam podľa toho čo dreva tam posťahovali...
My z Brestova zvycajne zbehneme na zvaznicu po zelenej do Kurskej doliny, ten zostup je ale tiez nad moje schopnosti, nieco musim zbehnut pesky. Zvaznica na urbarsku je ale na tom este horsie, katko zrejme si myslel tu?
ano ano, ja tiež chodím z Brestova po zelenej, teraz už to tam aj trošku prečistili na začiatku, ale tie serpentíny sú zahádzané a je tam vyjazdený taký kolmejší chodník teraz...
no neviem ci ta zvaznica na razcesti Cibulkova co ma ist vpravo stoji za to...a nasledne tlacenie biku co tam pisu a hladanie Odovych oranzovych bodiek...to radsej dolava ku chate a potom pokracovat podla mapy....alebo to skus prejst opacne a uvidis...len bacha na macov
Dnes zvážnice nad Rajeckou Lesnou až na Sedlo pod Úplazom,výšľap na hrebeň Lúčanskej Malej Fatry-Jankova-Skalky-Vríčanske Sedlo-lesným chodníkom napojenie na zvážnicu a prechod do Fačkova 43km/1029v.m.
som ti to naklikal podľa seba, ten úvod na novú asfaltku je tak kostrbato naklikaný, lebo na mapách moc vyznačená nie je, ale keď si to hodíš do google earth tak uvidíš, že je to v poho...
vdaka, siel som vo stvrtok podla kvakobovho odporucnia. tentoraz by som rad na mincol a odtial na anakondu. pod mincol by som sie ako si dal gpx (sucharova(1).gpx) a zvysok mam otazku, ci to ide tak ako som naklikal ciernou:
no to čo si zaznačil čiernou vôbec nepoznám a ani netuším v akom stave to môže byť...ešte z Minčola ako tak, ale dole z modrej na Anakondu to asi nebude moc výhra...
Ahojte, od 8.mája do 14.septembra začína cykloakcia, v rámci ktorej keď prejdete vyznačenú 18km MTB trasu okolo Snežnice, budete v Snežnici zapísaný do cyklistickej kroniky a dostanete druhé pivo Svijany 11 zdarma. Prvý štart je 8.mája o 9:30 hod z námestia v Snežnici, tempo turistické. Viac info na: http://www.mtbiker.sk/sukromneAkcie/2014/16/okolo-sneznice.html
tak červená na Polom, resp. modrá do Višňového sú pekné technické chodníčky...tá červená viac samozrejme...z Polomu môžeš pokračovať modrou a žltou do Strečna...modrou z Minčola potom zase na Anakondu...je tam toho dosť, stačí si vybrať
no to čo si zaznačil čiernou vôbec nepoznám a ani netuším v akom stave to môže byť...ešte z Minčola ako tak, ale dole z modrej na Anakondu to asi nebude moc výhra...
na ten chodnik by som sa veru nespoliehal...
z mincola radsej po modrej- v pohode,pretnes cestu,zjazdis ku skalnatej-take kamenne schody (pod nimi odbocuje chodnicek ale este som ho nesiel) potom sa modra rozsiri na cestu a na rubanisku odbocuje doprava dole taka strkova cesta nou zides na zvaznicu co si slapal od vlekov ,dve zakruty pod zaciatkom anakondy
Vcera tradicny dlhorocny vyjazd na Polom skontrolovat ci su pri pamatniku vence nasim osloboditelom. Po ceste domov zastavka v Nezbude na kolibe na jedno orosene.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v zaplave lesnych chodnikov pod Rácovom som som neni isty ...
http://www.sports-tracker.com/#/workout/michaeltomcik/1rm87b2vduirodah
vdaka, siel som vo stvrtok podla kvakobovho odporucnia. tentoraz by som rad na mincol a odtial na anakondu. pod mincol by som sie ako si dal gpx (sucharova(1).gpx) a zvysok mam otazku, ci to ide tak ako som naklikal ciernou:
Chcelo by hodit kvalitnejšiu mapu alebo gpx.
Tento rok reštaurácia na hlinách nie je do akcie zapojená.
na ten chodnik by som sa veru nespoliehal...
z mincola radsej po modrej- v pohode,pretnes cestu,zjazdis ku skalnatej-take kamenne schody