Akosi som ani velmi nesledoval ci by to bolo zjazdne aj opacne. Len som si pri tom dlhom zjazde hovoril, ze z Folkmaru hore by som to slapat nechcel, take to bolo dlhe. (..ale chcel, je to dobra vyzva, dusu by som vyplul ) Borci by to dali aj hore, mozno tesne pod Smolejom je taky strmsi usek co by sa mozno nepodaril...Opacne je to prijemne a nenarocne cele.
Od Kojsova k Folkmarskej skale je dost husty brod cez Kojsovsky potok! Rozmyslal som ci sa vyzut a preniest to. Nechcelo sa mi vyzuvat, tak som to rozbehol a presiel ale nohy komplet mokre....
Ale preco tento smer? Opacne je to v pohode. Mierne stupania a pekne rychle zjazdy.
Vsetky spevnene lesne cesty su v pohode zjazdne, sem tam trocha mlak a blata ale ziadne ine prekazky.
Vďaka za obšírne info. Prečo opačný smer? Chcem ísť z PO do Kojšova cez Margecany, Striebornú a vracať sa domov okolo Ružína cez Sopotnicu alebo Kendičák. Na Striebornú teda skúsim vyšľapať po novej zvážnici z Perlovky.
Miso to je v pohode, kazdy ma svoje povinnosti, raz nemoze ten, raz nemoze onen, dva krat nemozem ja Cento a Miso dik za foto, pospajam a supnem to na wu wu wu.
Dnes len kratky ranny vyjazd na Maguru. (moskovska cesta - elektrikari tam jazdili autom a trocha to rozjazdili, ale da sa; na celom useku padnute stromy na dvoch miestach)
Chcel som ist na zbojnicku vyhliadku ale netrafil som tam tak som siel po zelenej neskôr hore po bahne a žihľave (nervy som mal v koncoch ) neskôr som sa dostal na cestu a tam som objavil tu moju červenu značku a pokračoval som až na Šimonku.
Kto chce jazdit v Slanskych mal by vediet že je tam neskutočne veľa popadaných stromov a neskutočne veľa blata a kruty neupravený terén ale tie kameniste zjazdy boli super ajked miestami som musel zosadnut
Trasa : Kokošovce - od cintorína nalavo - po dajakej zelenej - hore po blate a žihlave - Chata Sova - Pod Šimonkou - Šimonka
... nechal som ich pre teba , su na Ciernom singli
Len aby rec nestala, na Zb. hrade sa uz da urobit okruh, podobne ako na Sarisskom, robotnici tam furikuju ... miestami to je kus o drzku, ale malo by sa dat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Od Kojsova k Folkmarskej skale je dost husty brod cez Kojsovsky potok! Rozmyslal som ci sa vyzut a preniest to. Nechcelo sa mi vyzuvat, tak som to rozbehol a presiel ale nohy komplet mokre....
Ale preco tento smer? Opacne je to v pohode. Mierne stupania a pekne rychle zjazdy.
Vsetky spevnene lesne cesty su v pohode zjazdne, sem tam trocha mlak a blata ale ziadne ine prekazky.
Co tak v nedelu, tlmic nahodeny, bike fici lepsie ako hodinky Festina
V sobotu mam robotu, treba kosit
Dik jaky farmar zrazu z teba...
Vsetci na tie spolocne akosi zacinate kaslat. Asi sa na ne vy*($&*m aj ja.
Dufam ze Kuko trafi aj sam...
Chcel som ist na zbojnicku vyhliadku ale netrafil som tam tak som siel po zelenej neskôr hore po bahne a žihľave (nervy som mal v koncoch ) neskôr som sa dostal na cestu a tam som objavil tu moju červenu značku a pokračoval som až na Šimonku.
Kto chce jazdit v Slanskych mal by vediet že je tam neskutočne veľa popadaných stromov a neskutočne veľa blata a kruty neupravený terén ale tie kameniste zjazdy boli super
Trasa : Kokošovce - od cintorína nalavo - po dajakej zelenej - hore po blate a žihlave - Chata Sova - Pod Šimonkou - Šimonka
Obavam sa najhorsieho. Ze si ich tam nechal.
Len aby rec nestala, na Zb. hrade sa uz da urobit okruh, podobne ako na Sarisskom, robotnici tam furikuju
Nejak sa to tam Pajdo nezmenilo ale spodnu cast som si uzil naplno
veľmi pekne bolo
Stale to tam vyzera rovnako (popadane stromy) a navyše chyba papier do knihy !!!
Trošku som tu knihu študoval a zistil som že dost tam často chodi : Minikin, Paradoš
Ps: ked sa dakto zbera na vyjazd v utorok dajte mi vediet lebo uz ma to dajako sameho onudilo jazdit a ked ne tak idem Čergovske p. zajtra