Tak sa podelím aj ja s mojou najnovšou cyklo vychytávkou a možno aj pre niekoho ďalšieho návodom ako ušetriť ..
Sedlo SMP extra -- ročník 2008, bazárové som kúpil za 20eur aj s dopravou..
Attachment:
DSC_0677.JPG
Ale bolo moc objemné čo je po nejakom čase cítiť, tiež vážilo 400g tak som ho obetoval na skúšku a vytrhal polstrovanie ..
04peter Mam obavy, ze pri takom uchyteni ako na prvej fotke, nebudes mat z tej vychytavky radost velmi dlho. Aj ked na tej druhej fotke sa to uz zda niekde na hranici limitu uchytenia.
Jop, dík za upozornenie, na tej prvej fotke som to len narýchlo nahodil kvôli fotke.
A v tom druhom prípade, je podla mierky na kolajnici ešte 0,5cm k dobru, ale tiež to tak nejazdím.
Jo, polstrovanie pod ***** začalo ísť dole aj u mňa ako prvé..
Ja som len strhával.. Pomohlo dať kolajničky dole.. (vzadu je 8 šrobkov, predok potom pôjde vysunúť) a tiež pozdĺžne narezať vrchnú vrstvu, bo tá je najpevnejšia..Inak je to práca tak na 5 minút..
Možno nie až taká vychytávka, ale dám to sem. Z pad spacera som si spravil prívesok tak, že som doňho navŕtal diery. Poslúži ako skvelý otvárak na pivo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sedlo SMP extra -- ročník 2008, bazárové som kúpil za 20eur aj s dopravou..
Ale bolo moc objemné čo je po nejakom čase cítiť, tiež vážilo 400g tak som ho obetoval na skúšku a vytrhal polstrovanie
Ale čo je pre mňa najdôležitejšie, dnes som na ňom dal 80km bez vložky v kraťasoch a...... nemá probléma
A v tom druhom prípade, je podla mierky na kolajnici ešte 0,5cm k dobru, ale tiež to tak nejazdím.
este mi prosim povedz ako si to polstrovanie dal dolu? surovo si ho strhol ci mas na to nejaku fintu?
Ja som len strhával.. Pomohlo dať kolajničky dole.. (vzadu je 8 šrobkov, predok potom pôjde vysunúť) a tiež pozdĺžne narezať vrchnú vrstvu, bo tá je najpevnejšia..Inak je to práca tak na 5 minút..
A co myslite kedy si to viacej uzili, vtedy ci teraz?
http://www.biker.sk/mtb/clanok/3832/video-ako-opravit-defekt-bez-odmontovania-kolesa
youtube.com/watch?v=AS1jQ9qJ_uQ&t=0