zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Kedysi som do riedkej duše, ktorá nedržala tlak použil normálne mlieko = kravské.
Co som tak porovnal s rafkami NoTubes, tak na podobne siroke rafiky davaju 25mm siroku pasku tak by to malo byt akurat aj na tieto.
Neviem či sa oplatí kupovať tak veľké balenie, asi už budem kupovať iba pol litra.
Rovnaka skusenost teraz aj ja. Vcerajsia jazda bola jedno velke zufalstvo. Mala dierka a nevedelo to zacelit. Striekalo, zacelilo, striekalo, zacelilo, dofukovanie....a tak dokola. Musel som ukoncit jazdu v lese a cestou domov na asfalte to tak striekalo, ze som nakoniec musel nahodit dusu. Potom som doma cez hodinu cistil ram od toho sajrajtu.
Je super, ze nerobi jezkov, ale to mi je fuk, pokial to nezaceli dierku.
Vraciam sa spat k NoTubes.
Tak mám na výber produkty s označením "SUPER", "ELITE RACER´S" a "ECO".
Kua však už aj podľa názvu mám jasno
A Matus mal vo velkom baleni len Eco verziu a NoTubes...
vraciam sa k notubes