zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Plus uz mi cestuje z DE Racing Ralph, Snake Skin, TLR. Po novom robia aj TLR Snake Skin verziu.
O jedno pivo v chladnicke menej
Kazdopadne v kazdom baleni by mal byt obrazkovy navod, podla ktoreho by gumova paska nemala trcat von z rafika, vid krok c. 5
A Matus mal vo velkom baleni len Eco verziu a NoTubes...
Mám to vyliať a vrátiť sa späť k dušiam alebo dúfať, že mne bude fungovať
Pripínačka na Minione, tŕne na RaRa SS.
neviem, ale osobne nie som spokojny. Taku dierku co som mal malo bez problemov zalepit. Ja budem objednavat No Tubes. Zatial jazdim s dusou.
Takže som sa na to pozrel (mám geto bezduše):
1. pätky držali, myslím si dostatočne aj s vmedzerenou dušou čo som spokojný
2. plášť bol obalený tuhými časticami ale nie ako pevná prilepená hmota a zvyšok "mlieka" bola skôr voda (neviem či je to dobré alebo zlé, je to môj prvý tmel)
miso66 pre teba aktuálne:
3. zistil som že po opetovnom nafúkaní mi uniká vzduch spod nálepky oproti ventilu kde má ráfik spoj, takže som musel tú pôvodnú orezanú dušu na 2 krát starostlivo vložiť, aby 100% prekryla celú pätku. Fučí odtiaľ stále ale zo všetkých pokusov najmenej a úplne minimálne (pri 3 a viac atm, pri 2 a menej atm to odtiaľ odfukuje ešte menej až je to ťažké odhaliť), tak dám tomu šancu, či sa to zalepí, inak musím urobiť geto bezduše úplne nanovo s novou dušou aby vytŕčala aj von a dokonale prekryla pätku ráfika. Nevravím, že to musí byť tvoj prípad. (EDIT: takže vyzerá to tak, že po jednej jazde všetko pekne sadlo a utesnilo sa to)
PS: myslíte, že keď mi uniká vzduch z toho spoja, tak je predný ráfik pred smrťou? Uniká iba odtiaľ, okolo niplov ništ.