Potreboval by som poradiť mojho oca kollega sa chce bicyklovať proste taky cestar možno aj niekde na hory pojde ale potreboval by som poradiť prenho nejaku prilbu a okuliare nie najdrachše ani nie najlacnejsie ale aby ked spadne by nerozbil hlavu ničo za normalnu cenu ... dakujem ak by sa dalo potrebujem to do zatra rana vedieť ...
urcite nie je pomer ze najdrahsie su aj najlepsie.Ja mam cesku zn. R2 su tam troje skla UV 400 cize spnaju vsetky normy ochrany pred uv ziarenim.A kupil som si este Longus dal som za ne 6 kil a ochrana je ta ista.
JoKo dovolím si nesuhlasiť v prvom rade slnečné okuliare ako to z názvu vyplýva služia na ochranu zraku pred slnkom a potom pred muškami.Najdoležitejšie na sklách okrem filtrov a podobných vecí je aj videnie 1:1 a tam sa hlavne prejaví rozdiel medzi okuliarmi za 200,-Sk z Lidla a 10000,-Sk Oakley.Nikdy v živote som nepoužil lacné okuliare a ani ich nepoužijem lebo možu na zraku napáchať viac zla ako byť bez nich.Zrak mám iba jeden.Môj názor nemusí vyhovovať každému.
Musims tebou suhlasit. O kvalite okuliarov sa sa presvedcil ked som pred casom na jednej sportovej sutazi vyhral okuliare Oakley. Ich cena bola cca 5000,- Sk. Az potom som zistil aky je rozdiel medzi kvalitnymi okuliarmi a "cmukmi" z Tesca alebo Lidlu. Je pravda ze za kvalitu sa plati ale to aj u bikov, tak preco nie za okuliare.
no, zas takych 5 litrov by som za okuliare nedal (respektive aj dal, ale to by som najprv musel mat hriesne velke prebytky financii)... myslim, ze aj take znacky, ako napr. Relax, Lounge a podobne pomozu lepsie ako "hypermarketaky" (inak rozdiel citit aj v pouzitych plastoch, tie "lepsie" okuliare maju lepsie plasty, ktore sa daju aj trosku poohybat, kdezto tie lacnejsie maju plasty velmi tuhe, krehke, neprisposobitelne)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu je link na Bellky: http://www.bicykle.eu/eshop/prilby/bell/horske/
Sam mam Sweep XC, je super lahka a dobre odvetrana
Musims tebou suhlasit. O kvalite okuliarov sa sa presvedcil ked som pred casom na jednej sportovej sutazi vyhral okuliare Oakley. Ich cena bola cca 5000,- Sk. Az potom som zistil aky je rozdiel medzi kvalitnymi okuliarmi a "cmukmi" z Tesca alebo Lidlu. Je pravda ze za kvalitu sa plati ale to aj u bikov, tak preco nie za okuliare.