Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
tak dnes sme boli s kamarátom trochu obzreť terén. Nakoniec z toho bola celodenná cyklotúra ... V Kvačianskej doline asi 150 m úsek s nahusto popadanými stromami. S bikami na pleciach po potoku sa to muselo ísť
Dnes by niekto skočil po obede cca o 1-2 na Strednú poľanu pod chočom? Chcel by som ísť z Lúčok hore. Ale nepoznám to tam takže by to bol taký poloorientačný výlet
Kamarát mi raz vravel že takto nejak by sa to malo dať prejsť:
Nik sa nehlásil tak som tam nešiel sám na biku ale len na pešo so psom som vybehol na Choč. Potom som tam ale videl na motorkách po poľane jazdiť nejakých bláznov, tak som si povedal že sa tam nejako museli dostať . Snáď cez týždeň niekedy sa tam dostanem...
dnes poobedne vyhýbanie cez srnacie do Lučok a krasnymi singlami do kalamenskej doliny hore na Malatinu a poza bučky zas nad Lučky dolu pred osadkou zvažnicou až ma to vyplulo pred Vyšným Kubínom
45,3km/2h50/1124vm
nechcelo sa mi vyťahovať tak len jedna na lukach nad Malatinou.... krasne prostredie
Lesna cesta z Malatinej do toho lucnateho sedla je aktualne v akom stave? Som to siel naposledy asi 6 rokov dozadu a vtedy nebola bohvieako prejazdena.
cesta bola docela udržiavaná... boli tam 3 padnute stromy, ktore som ochadzal... lúka ale bola dosť zarastena tak to bol boj šlapať. od chalupky v strede to už bola polnačka pekne zjazdna až do sedla nad Osadkou... duha časť pod chočom polovica pekne zjazdna ale potom stahovali drevo tak aj bahna aj bordelu asi 2km potom napojenie na zvažnicu do Vyšneho
Singel nad naučným chodníkom bol prejazdný až nad kalamenske pramene, potom velký polom čo sa nedal obísť, tak som sa si 1km vratil aokolo krmelca na lučke dolu na hlavný chodník ku pramenu, pekný zjazdík....
Pekný výlet Mišo, ja som bol včera na duatlóne na Kubínskej, pod zjazdovku bajk, potom do topánok, ľahký poklus s bajkom hore zjazdovkou a nas5 na biku do dk...
tak ked sa nikto neozval dnes som preveril ten Mincol. Trasa Zazrivá Biela - zelenou a modrou cyklotrasou na Kubinku - chata Kubinka - Minčol - Zázrivá Biela. Celkovo 37km 1500m. Usek Mincol- Zázrivá zjazdny v pohode, par stromov v ceste ale daju sa obist, zjadne prenasanie.
dobra sprava moj oblubený zjazd
inak zajtra poobede ak počasie dovoli, dáme s Elim Polanu pod Chočom.Od Lučok a dolu červenou na Vyšný..... hodina sa upresni zajtra.. je to tak na 2,5-3h pohodovo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cca 72 km
Kamarát mi raz vravel že takto nejak by sa to malo dať prejsť:
http://connect.garmin.com/course/6855604
45,3km/2h50/1124vm
nechcelo sa mi vyťahovať
Singel nad naučným chodníkom bol prejazdný až nad kalamenske pramene, potom velký polom čo sa nedal obísť, tak som sa si 1km vratil aokolo krmelca na lučke dolu na hlavný chodník ku pramenu, pekný zjazdík....
inak zajtra poobede ak počasie dovoli, dáme s Elim Polanu pod Chočom.Od Lučok a dolu červenou na Vyšný..... hodina sa upresni zajtra.. je to tak na 2,5-3h pohodovo
post837878.html#p837878
Konečne som sa tam vytrepal aj s bikom