Kedze vcera zasa praskol na MTB spic tak z nudze cnost, nedalo sa inac... napriek relativne silnemu vetru Road Trip. (priemerka nizka a i tak som jak vybľuta rezanka ) Po minulom tyzdni reminiscencie ... okruh okolo Spisskej Magury.
fotky pekné za jedna.. len mi chýbajú holé fakty -čísla na kompletné dokreslenie tvojho tripu. Tak nebuď labuť a daj cifry...nastúpané metre, čas,km, Kcal, kadencia , sila vetra , vlhosť vzduchu...
Statistiky - žiadna sláva. Ale ucel vyjazdu nebolo trhat rekordy.
Výhovorky:
1. akysi som este stale chory
2. fukal vietor jak sfiňa
3. 2 krat ma chytil dážď
4. paradoxne najhoršia cesta bola v zjazde z Lapszanky v Polsku, nedalo sa maximalkou dohanat sekundy
... este mi napadnu aj dalsie, tie potom mozno dopisem
Dnes som tiez dopadol ako vybluta rezanka, samozrejme, ako vzdy, ma dorazil ten vietor v kombinacii s tou cestou ...
Samozrejme boli aj pekne useky, hlavne hreben Cergova
Trasa: BJ-hreben Mihalova-freeride do Kruzlova (zabludili sme )- cesta s protivetrom do Livova-s. Priehyba-chata Cergov-Frickovce- cesta s protivetrom do BJ
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=LcqnLHQL_pg&t=0
youtube.com/watch?v=zJBMkI3zaNg&t=0
gpx nieje cele začinali sme v Hute.
Bardejov - Mihaľov - Richvald - Hervartov - Bardejov
Výhovorky:
1. akysi som este stale chory
2. fukal vietor jak sfiňa
3. 2 krat ma chytil dážď
4. paradoxne najhoršia cesta bola v zjazde z Lapszanky v Polsku, nedalo sa maximalkou dohanat sekundy
... este mi napadnu aj dalsie, tie potom mozno dopisem
Samozrejme boli aj pekne useky, hlavne hreben Cergova
Trasa: BJ-hreben Mihalova-freeride do Kruzlova (zabludili sme
...v ktorom kúte sveta to oslávime najbližší víkend cyklistikou?