Kategórie
Bike-techposledný komentár: 20. 8. 2017 o 20:25
-15% Schwalbe Hans Dampf 27.5x2.35" EVO ADDIX Soft Super Gravity plášť, TLE, kevlar
68,99 €
-15%
MOC 80,99 €
savings Maxxis Minion DHF 27.5x2.30" EXO 3C MaxxTerra plášť, TR, kevlar
42,99 €
savings
MOC 78,99 €
Continental Cross King 27.5x2.20" ProTection plášť, kevlar, Bernstein
70,99 €
MOC 78,99 €
savings Continental Double Fighter III 27.5x2.00" plášť, drôt, reflex
17,79 €
savings
MOC 31,90 €
-35% Maxxis Rekon 27.5x2.60" WT 3C EXO+ MaxxTerra plášť, TR, kevlar
54,90 €
-35%
MOC 89,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 27.5x2.10" Performance plášť, drôt
18,39 €
savings
MOC 30,99 €
-9% WTB Breakout 27.5x2.3" Tough Fast Rolling plášť, TCS, kevlar
49,99 €
-9%
MOC 54,90 €
Výpredaj -16% WTB Vigilante 27.5x2.50" TCS, Tough High Grip plášť, kevlar
47,99 €
-16%
MOC 66,99 €
-6% Pirelli Scorpion™ Race Enduro T 27.5x2.5" DualWALL, SmartEVO DH plášť, TLR, kevlar, OEM
64,99 €
-6%
MOC 92,15 €
savings Schwalbe Rocket Ron 27.5x2.25" Performance Addix TLR plášť, kevlar
25,99 €
savings
MOC 44,99 €
savings Schwalbe Marathon Plus MTB 27.5x2.25" Performance SmartGuard plášť, drôt, reflex
36,99 €
savings
MOC 54,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Plast po doskoku hadze do stran neda sa s tym nic
Urobit
potrhal si kord... toto by sa u top výrobcu nemalo stávať....
za 15r čo jazdím sa mi to ešte nestalo
jedna vec je valivy odpor, kde je stycna plocha guma-podlozka a deformacia pneumatiky/duse, ktora ubera rychlost. Tam fyzika nepusti. Najmensi valivy odpor v reale byva na cestnom plasti nafukanom na 12 barov a mokrom hladkom asfalte
druha vec je priechodnost terenom, kde privelmi nahusteny plast odskakuje, pripadne, ak je sypky podklad, sa prebara.
No a potom je otazka co znamena teren. Pre bratislavcanov je synonym terenu hladka , tvrda vyfukana cesticka - singlac, kde sa akykolvek naznak kamena privolava paniku a riesi sa zbijackami. Pre Fatrancanov to znamena priemerna hustota 10 korenov a 5 kamenov na 0.5m2. A pre Presovcana znamena teren rozomlete sutraky, kde sa boja aj LKTcka
To by sme mohli polemizovať do nekonečna. Ako čo je to terén? Nabombovaný plášť poskakuje v teréne a nekopíruje povrch = uberá energiu, lebo neprechádza plynule, ale doslova poskakuje hore dole - stačí štrková cestička alebo trávnatá lúka (tým nemyslím skoky vo vzduchu). Ďalej čo je to cestný plášť na ceste na mokrom hladkom asfalte? Prerážanie mokrej vrstvičky vody brzdí, iba ak máš na mysli vodu v extrémne tenkej vrstve, ktorá akurát vyplní medzierky medzi kamienkami a živicou (asfaltom)... Jadnoducho debata do nekonečna. Takže prijímam kritiku, ale v tom prípade si sa ani ty nevyjadril jednoznačne
Ešte k prejazdnosti v teréne - to je priamy súvis s valivým odporom. Mäkký poddajný terén = treba malý tlak a širšie pneu = menší odpor. Inak sa pneu viac zareže do terénu a tým stúpne odpor (prekonáva väčší "schod") a treba viac úsilia na jeho prekonanie až môže nastať preklzovanie (princíp vojenských tankov, strojov či lesných a poľnohosp. strojov = široké pásy alebo pneumatiky s veľmi malým tlakom).
Co sa tyka odskakovania napr. na korenoch, ani tam to nie je jednoznacne, pretoze najrychlejsie korene prejdes tak, ze ich preletis /ako to robi Polc
Inak valivy odpor ... napr. http://cs.autolexicon.net/articles/odpor-valivy/ .. teda presnejsie je to deformacia pneumatiky a deformacia vozovky. Tam kde nedochadza k deformacii vozovky (asfalt,beton,tvrda cesta) je valivy odpor len deformacia a vacsi tlak ho znizuje, kde dochadza k deformacii aj vozovky , uz zalezi na situacii. Tam kde pneumatika odskakuje (a nejde o fulla, ktory to vyzehli), mozme obetovat deformaciu pneumatiky k ziskaniu prejazdnosti. Z mojho pohladu je lepsie jasne a presne vymedzit pojmy, da sa potom lepsie analyzovat a skumat
Co sa tyka makkeho poddajneho terenu, podhustene plaste su nutne, lenze ten valivy odpor narasta tak, ze niekedy nema zmysel slapat. A niekedy sa stane, ze /vysoky sneh urcitej konzistencie/, ze je vyhodnejsie prerezavat sneh tenkymi nabombovanymi gumami, ako tlacit proti snehu podhustenymi 2.5". Su to vsetko extremy .. najlepsie je proste priamo na mieste si sam vyskusat. Ale asi je lepsie jazdit
Z mojho pohladu som si vyjasnil, ze valivy odpor je definovany ako deformacia pneumatiky a deformacia vozovky, zjavne som tie pojmy uz zabudol
a mal si original nemecke ci OEM? kua ,to aby som sa bal kupit dalsie, ked moje poderiem...
svajble RR
Bontrager LT3 (hrubka 2.00) .... Jazdim XC.... momentalne mam plaste fast track LK sport 26 - 2.00 treba ich uz menit (maly dezen)... chcel by som daco dobre na cestu aby som siel rychlejsie po asfalte ale aj aby mi to slo dobre lesom a tazkym terenom ... ak mi viete poradit aj ine znacky budem len rad dakujem
Jazdil som tieto plaste:
26x1.9 IRC Mythos kevlar
26x2.0 Continental Racing King drat
26x2.2 Bontrager XR1 Expert kevlar
teraz budem musiet vzadu pomaly riesit vymenu XR1...............
Tak nakoniec to dopadlo uplne inak. Upustil som od NN a kupil som x-king 26x2.2 s kevlarovou patkou. Teraz mam ale zase dilemu, ci ho dat dopredu alebo dozadu. Ten dalsi plast je XR1 Bontrager.
Musim pozriet tie co mam ja, kto ich vyrobil, lebo zatial v pohode vydrzali , ale zarazilo ma, ze som nenasiel minimalny tlak, zato maximalny je 60psi , co je teda brutal na taku gumu.