Ja fakt nepochopím toho borca, čo to dal za 21 minút, to mi príde až nemožné , škoda, že v mojej kategorii bolo tak málo ľudí, hádam ich tam nebudúci rok bude viac . Inak super akcia, organizátori to zvládli na jednotku.
Pekna akcia, ja po 21 minutach som sedel este vo vinohradoch a rozhodoval, ci pojdem hore alebo spat dole V lese uz to bolo super. Palec hore za tu ochutnavku vin
je to vyborna treningova trasa, mate tam vsetko (prevysenie cca 320m), juzna strana - pocas celeho roka zjazdna, oproti drapaku len vynechat na poslednej krizovatke slapak k asfaltke, ale spustit si to dolu, fajn zjazdik, "ciel" je cca 200m vedla kostolika kde bol start, a takto opakovat
Mesto: Bratislava Založený: 17.06.2013 Príspevky: 1 030
asi trocha ot, ale ked som isiel cez vikend na BK po modrej tak ma predbehol nad parkoviskom pod lesom typek na starom authorovi v dobrom tempe, som pozeral ako mu to ide, ked som bol asi v 3/4 tak sa spustal dole a ked som na BK dopil kofolu a nasadal na bike smer kosariska , bol znova hore a hned sa spustal zas dole, takze tiez asi nejaky trening z rise snov
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.