Kedze som tento rok cyklovozik z domu ani poriadne nevytiahol, zajtra je najvyssi cas to zmenit. Startujem o 9:00 na parkovisku nad Striebornicou (odbocka zelenej znacky), tempo velmi pomale po asfalte cez Jelenie Jamy.
Na vrchol som dorazil pred 9:00, organizatori z turistickeho klubu prave chystali priestor a jeden z nich ma srdecne privital a prehovoril zapisat sa, ale na prvu desiatku to bolo uz neskoro
Pre mna asi najchladnejsi rocnik doteraz, nemal som teplomer, ale rano v radiu hlasili pre PN -11C.
Hrebenovka smer Havran velmi dobre prejazdna.
Pri ceste spat ma pri odbocke nad Jelenimi na traverz zaujal tipek , ktory stal vedla biku, v danej chvili mal na sebe len kratke tricko a teplaky (zrejme bavlnene), snad prezil...
Zajtra podobne ako minuly rok to vyzera na velmi skory start (pred 7:00 , asi v Moravanoch). Nejaki dobrovolnici?
Ale vzhladom na podmienky ma laka aj moznost uprednostnit tento rok Pansku Javorinu.
tak nakoniec som sa pridal aj ja o 7:-) s PaloTT a lukas6s8p. Na Marhate sme boli cca o 8:45, dost fukalo tak sme sa dlho nezdrzali. Celkovo spokojnost, az na tu zimu paradne podmienky. Foto snad lukas prida
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre mna asi najchladnejsi rocnik doteraz, nemal som teplomer, ale rano v radiu hlasili pre PN -11C.
Hrebenovka smer Havran velmi dobre prejazdna.
Pri ceste spat ma pri odbocke nad Jelenimi na traverz zaujal tipek , ktory stal vedla biku, v danej chvili mal na sebe len kratke tricko a teplaky (zrejme bavlnene), snad prezil...
Ale vzhladom na podmienky ma laka aj moznost uprednostnit tento rok Pansku Javorinu.
Asi z Hradku, naspat zrejme len po modrej + Enduro, Horka a popod horu.
https://style.hnonline.sk/vikend/593406-mimozemstan-ktory-na-tomto-svete-liezol-po-horach-hn-magazin
Pridavam aj nejake foto zo Silvestra 2015.
Start klasicky skoro rano v Moravanoch (7hod). Ak by niekto zvazoval ucast, poslite mi SS.
Od sedla Gajda tlacenie po cervenej na Marhat, ale potom dole super.
Ten isty usek ako prve dve fotky o den neskor:
https://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2018/01/26060308_2005675756377236_685220387406407799_o.jpg
https://www.pnky.sk/koktail/silvestrovsky-vystup-na-marhat-absolvovali-stovky-ludi-napriek-pocasiu/
tradiciu. Nejaky dobrovolnik?