laco , aj si si ho skusal pred kupou ? Ja som sice narocnejsi uzivatel it hraciek , ale tento nepodareny vytvor sa u mna ohrial asi mesiac potom siel kade lahsie ... Jeden z najhorsich tabletov / ntb ake som kedy mal ...
laco , aj si si ho skusal pred kupou ? Ja som sice narocnejsi uzivatel it hraciek , ale tento nepodareny vytvor sa u mna ohrial asi mesiac potom siel kade lahsie ... Jeden z najhorsich tabletov / ntb ake som kedy mal ...
Už sa s ním 3 dni hrám a nastavil som ho k obrazu svojmu. Nemám s ním žiaden problém, aj na win8 si pomaly začínam zvykať. Zatiaľ všetko funguje, vôbec nie som sklamaný, skôr milo prekvapený.
Možno vieš viac, k čomu som sa ešte nedostal. Buď prosím konkrétnejší, v čom bol problém? Ešte ho môžem vrátiť, ak je to také vážne.
zo zaciatku som mal rovnake pocity ako ty, 32GB ssd + 500gb v docku len z tych 32GB zabera polovicu windows takze je tam tak 10GB volne, ked som dal office a vsetky podobne veci tak som bojoval kazdy den s hlaskou : nedostatok volneho miesta ... clovek by si povedal ze vsak je v docku 500GB, ok ale ved kupoval som si tablet a nie notebook, a aj keby ten hdd v tablete je uz o kus pomalsi ako to ssd v tablete takze vyrazne zacne spomalovat cely chod windowsu. Tablet sa ma v prvom rade vyznacovat jeho rychlostou, ale s pouzitim druheho hdd to tak nieje. dalsia vec je, strasne dlhe nabijanie, a ked mu davas zabrat tak nestiha ani len dobijat bateriu. Deklarovana vydrz baterie nieje ani nahodou skutocnostou ani len pri prezerani webu, stahovani resp pozerani nejakeho filmu. Plastova konstrukcia zacala po par dnoch vrzat a tlacidlo power zasekavat vnutri po jeho stlaceni takze kazdy den som ho vyberal ihlou az bolo uplne znicene. micro hdmi je tak lacno spraveny ze je takmer nemozne ho pouzivat, asi tam pouzili ten najmaksi hlinnik. cez ruky mi uz preslo neskutocne vela tabletov , cez ios . android windows ... ale z tabletov bol tento jednoznacne najhorsi, z notebookou sa radil tiez k nizsiej triede. Ono to pekne papierovo vyzera ten 4 jadro atom. ale to je tak dobre na android nie na takehoto zruta vykonu. Mozno som mal ale vadny kus a ty budes plne spokojny, vsetko ukaze cas
a este taka drobnost. mozem ti garantovat ze ako tablet ho nebude skoro vobec vyuzivat, vzdy iba s dockom, ta dotykova obrazovka s nizzim rozlisenim a citlivostou nerobi dobrotu a pri praci to strasne zabija cas, rychlejsie je to s dockom , no a este ten hrozne maly touchpad...
Riesil som to intenzivne, ze ci staci len sklicko ale nestaci. Jeden z desiatich dopadne dobre. Pat praskne pri vymene a dalsi styri maju potom zle opticke vlastnosti. Je to moc komplikovane.
mne chalan menil sklicko na rozbitej S3. je troska poskodeny displaj pod nim ale vidno to len pri pohlade zboku na tmavych farbach. skor mi vadi ze ho nalepil tak ze HOME tlacitko tak divne funguje. co by clovek cakal za 60E. kolko ta vysiel cely predok ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už sa s ním 3 dni hrám a nastavil som ho k obrazu svojmu. Nemám s ním žiaden problém, aj na win8 si pomaly začínam zvykať. Zatiaľ všetko funguje, vôbec nie som sklamaný, skôr milo prekvapený.
Možno vieš viac, k čomu som sa ešte nedostal. Buď prosím konkrétnejší, v čom bol problém? Ešte ho môžem vrátiť, ak je to také vážne.
a este taka drobnost. mozem ti garantovat ze ako tablet ho nebude skoro vobec vyuzivat, vzdy iba s dockom, ta dotykova obrazovka s nizzim rozlisenim a citlivostou nerobi dobrotu a pri praci to strasne zabija cas, rychlejsie je to s dockom , no a este ten hrozne maly touchpad...