chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
už by ste sa mali naučiť označovať=písať šírku pláštov v milimetroch, výrobcami udávaná v palcoch im lieta podla bulharskeho metra potom v tom nebudete mať taký bordel
Napr v porovnani so schwalbe rocket ron 2,25 alebo conti 2,2. Ide o to ze mi na racekingu protection zacali odpadavat stuple.. takze conti protection uz ani nahodou.
ja momentalne dojazdievam na prednom kolese Vredestein Bull Lock 26x2.3-60/559 a zatial velmi velka spokojnost cca 3200km, stuple sa netrhaju ani po tolkych km, jazdene agresivne v narocnom terene NT,VT, VF, MF ale aj zvaznice. Je to uz horsie ale zatial drzi . Dlhe roku som jazdil Schwalbe FA DD a SS, ale v porovnani s Bull Lockom slapsia vydrz a trhanie stuplov ani nehovioriac.
Ma niekto realne skusenosti s nastupcom Bull Lock-a Bobcat-om(na PK) poripade Black Panther xtreme(na ZK)? http://apollovredestein.sk/jednostopove-pneumatiky/mtb/competition-line/bobcat/info/
dnes ráno som na obvyklej trati prvý krát vyskúšal maxxis ignitor, nedávno sa porúčali 2 ks Ra Ra, a prvé dojmy boli také, že "cestu späť" by som už nevolil...a to nehovorím o tom, že za dva mesiace na Ra Ra som dostal 4 ks defektov od tŕňov...výdrž dezénu porovnať neviem...jedná sa o maxxis ignitor 29`er 2,10, jediné, čo mi vadí je výrazný žltý nápis "Maxxis" po oboch stranách plášťa
už by ste sa mali naučiť označovať=písať šírku pláštov v milimetroch, výrobcami udávaná v palcoch im lieta podla bulharskeho metra potom v tom nebudete mať taký bordel
Akurat, ze ta sirka v milimetroch lieta uplne rovnako kedze je to vzdy len konverzia. 26x2.25 bude vzdy 57-559 (ISO, mm) bez ohladu na to ako je ten plast realne siroky.
Ahojte. Potreboval by som troška hefnúť. Potrebujem plášť na predné koloeso, kevlarový niekde v cene 40-50 eur. Doteraz som používal Specialized Purgatory, nebol zlý ale zmena je život. Jazdím viac menej XC stredne dlhé trate (40-60 km) Nemusi byť bezdušový , viac menej mi to je jedno lebo neplánujem prechod na bezdušový system. Dík moc za názory.
poradte mi dake plaste na MTBecko cestneho typu, mam rafik : WTB Speed disc i19, 26" a nan by som chcel dat daco na cestu uzsie, okolo 1,5 abo tak kolko si moze dovolit rafik dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ma niekto realne skusenosti s nastupcom Bull Lock-a Bobcat-om(na PK) poripade Black Panther xtreme(na ZK)?
http://apollovredestein.sk/jednostopove-pneumatiky/mtb/competition-line/bobcat/info/
veď na RK stuple ani nie sú...
Akurat, ze ta sirka v milimetroch lieta uplne rovnako kedze je to vzdy len konverzia. 26x2.25 bude vzdy 57-559 (ISO, mm) bez ohladu na to ako je ten plast realne siroky.
konečne hodnotný príspevok
Inak vonkajsia sirka rafika 23mm a fuknute to mam na odporucane minimum 2,4 pri nizsom tlaku to nebolo ono
jazdil som užšiu verziu na fitness biku no táto širšia by na mtb ráfky pasovala viac.
prípadne niečo lacnejšie http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-schwalbe-roadcruiser-s-1-75-drat/5589
Schwalbe KOJAK 700x35C Performance RaceGuard, plášť, kevlar
39,99 €
MOC 46,99 €