nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
hrdinom dna je vincenzo
a Boom je riadna zverina!
sranda je ze keby froome pokracoval, tak by iste nabral asi este vacsiu stratu ako AC.
sranda je ze keby froome pokracoval, tak by iste nabral asi este vacsiu stratu ako AC.
ak ma Nibali formu ako na minulorocnom Gire ( a vyzera ze si ju nacasoval spravne ), tak Alberto moze tancovat leda tak po veceroch na hoteli...
mimochodom co sa tyka tej "super pripravenosti" Frooma na tohtorocnu TdF tak sa musim len zasmiat. vsetci vedeli ze uz v tejto etape sa bude lamat chlieb, len v tom spickovom Sky to nevedeli. na vsetkom zlom je ale aj nieco dobre, aspon Tour nevyhra clovek ktory sa nevie bicyklovat.
Neviem podľa čoho udeluju body ale ak by si chcel vedieť dopredu v ktorrej etape je kolko bodov aj v rzychlostných aj horských prémiach tak si pusť tento link. Ak klikneš na info tak sa dozvieš aj priebeh pretekov a ďalšie informácie .
http://www.cycling-info.sk/aktualna-sezona/tour-de-france
No nechajme sa prekvapiť. Myslím si že aj Valverde pocitil šancu na utok na žlté a AC e ešte neskladá zbrane. Nibali mu nebude stíhať tam sa budú naháňať sekundy po sekundách. Je ale tiež pravda AC nemá pri Romana K. Froome vedel prečo odstupil po dvoch dneskajších pádoch jednom včera a škaredom na Dauphine vedel že kým dojde do ciela nabere takú stratu ktorú by už nestíhol ani s elektrobikom.
Teším sa na kopce