Tele je bonus zadarmo, tam sa nad tym nepozastavujem. Setak je celkom v poriadku. Pozri recenzie a fotky na webe. A mam to za zlomok slovenskej ceny. V plane je kupa objektivu s pevnym ohniskom.
Tele je bonus zadarmo, tam sa nad tym nepozastavujem. Setak je celkom v poriadku. Pozri recenzie a fotky na webe. A mam to za zlomok slovenskej ceny. V plane je kupa objektivu s pevnym ohniskom.
dnes konecne ozaj doniesla postarka, ma zobudila zvoncekom hovori mi, ze to je prvy krat co ma zastihla doma....a ja, ze my zvykneme byt doma len zvonceky konecne spravne pozapajali
ODI ROGUE snad konecne ta spravna hrubka pre mna
a este ma kamos zlanaril do korea potravin na energy drinky .-)
dnes konecne ozaj doniesla postarka, ma zobudila zvoncekom hovori mi, ze to je prvy krat co ma zastihla doma....a ja, ze my zvykneme byt doma len zvonceky konecne spravne pozapajali
Tomas4x bolo ich tam dost .....a aj kadejakych inych monsterov rockstarov a neviem akych energetakov
MageZ: ja som povodne chcel cervene, ale mali len cierne alebo tieto zelene, tak reku cienernej je na biku dost, zelenu tam este nemam ja som bral z gravity-shopu
Tomas4x bolo ich tam dost .....a aj kadejakych inych monsterov rockstarov a neviem akych energetakov
MageZ: ja som povodne chcel cervene, ale mali len cierne alebo tieto zelene, tak reku cienernej je na biku dost, zelenu tam este nemam ja som bral z gravity-shopu
viem viem,chodim tam aj ked som z PN , pri troch veziach to je ,ked som bol mali ich dost ,len ci sa mi tam oplati ist lebo ten zlty monster bol fakt asi naj
Ohromujuca svetelnost objektivu. Preto spekulujem nad Sony RX100 markIII no zatial sa mi nepaci cena.
f6.7 nie je az take strasne na ASP-C ako by sa mohlo zdat (a je to az na konci teleobjektivu). Pri 1" RX je to tak f3.3 ekvivalent ... skor by som sa zameral na fakt, ze sice tento Sony deklaruje f1.8 , lenze staci malinko odzomovat asi na 35mm ekv. alebo aj menej a mas tam f2.8, co uz vobec nie je ziaden zazrak a f4.9 na 100mm je uz v porovnani s f6.7 vacsieho senzora vskutku bieda. A ked k tomu pripocitam 20mpix a SONY like cenu, tak myslim, ze aj vzhladom na to, ze uz bol predstaveny dalsi a lepsi 1" fotak (kvoli comu sonak znizil cenu, pzri novy panasonic) a dalsie maju prist (Nikon, Fuji) nie je ziaden kauf.
u nas na predajni
jeden jediny kus sme mali...kolegov kamos mal na 24hodinovke mat o jedneho clena v time viac...ale ten nakoniec nesiel a zvysil im jeden nepouziti dres....tak ze ci ho nechcem ja alebo kolega.....
kolega ma stehna ako ja dve..a mne su tie XL nohavice teda najobtiahnutejsie zo vsetkych dresov co mam.....takze zostal mne..zhruba za cenu samotnych nohavic
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ohromujuca svetelnost objektivu.
kde si ho splašil?
ja som rozmýšlal o Canone G1X
Za tu cenu velmi dobry deal aj na telo a nie na set+teleobjektiv
kolko tam maju este tych zltych monsterov?
MageZ: ja som povodne chcel cervene, ale mali len cierne alebo tieto zelene, tak reku cienernej je na biku dost, zelenu tam este nemam
MageZ: ja som povodne chcel cervene, ale mali len cierne alebo tieto zelene, tak reku cienernej je na biku dost, zelenu tam este nemam
viem viem,chodim tam aj ked som z PN , pri troch veziach to je ,ked som bol mali ich dost ,len ci sa mi tam oplati ist lebo ten zlty monster bol fakt asi naj
f6.7 nie je az take strasne na ASP-C ako by sa mohlo zdat (a je to az na konci teleobjektivu). Pri 1" RX je to tak f3.3 ekvivalent
jeden jediny kus sme mali...kolegov kamos mal na 24hodinovke mat o jedneho clena v time viac...ale ten nakoniec nesiel a zvysil im jeden nepouziti dres....tak ze ci ho nechcem ja alebo kolega.....
kolega ma stehna ako ja dve..a mne su tie XL nohavice teda najobtiahnutejsie zo vsetkych dresov co mam.....takze zostal mne..zhruba za cenu samotnych nohavic