Ak by som nezničil moju S2 tak telefón vôbec neriešim a keďže telefón nekupujem na 1rok tak radšej vezmem S4,S5 a mam na čas pokoj. Preto ma zaujíma to porovnanie
Ja mam otazku z ineho sudka: Kupovali ste niekto tie tzv. tempered glass folie? Vydrzia naozaj viac co sa tyka skrabancov / opotrebenia a teda sa oplatia v porovnani s klasickou PETkou?
reborn Ja som si poriadne precital, co si pisal, ale co som chcel povedat, pochopil len Marinada. S4 a S5 su vlajkove lode, ktore prisli s odstupom cca. 1 roka. "Bezny uzivatel" meni telefon po vyprsani viazanosti u operatora alebo az ked znici stary. Ak niekto meni S4 za S5, tak je bud z kategorie, ze ma kopec prachov a musi mat vsetko najnovsie, alebo je to nadsenec do technologii, ktory chce to naj dostupne na trhu. Ale prachacovi je jedno, ci je tam nejaky rozdiel, hlavne ze je viac in a nadsenec zas hlada kazdy detail, takze ani jeden ti neda pohlad "bezneho uzivatela". Viem, ze je to silne zovseobecnenie a mozno sa tu ukaze kopec beznych uzivatelov, ktori presli z S4 na S5. next Nemam ziadny problem, ak niekto prechadza z S4 na S5, ale som presvedceny, ze tito ludia nepatria k beznym uzivatelom.
Ak by som nezničil moju S2 tak telefón vôbec neriešim a keďže telefón nekupujem na 1rok tak radšej vezmem S4,S5 a mam na čas pokoj. Preto ma zaujíma to porovnanie
Osobne by som bral radšej už S5 hlavne kvôli tomu, že je vodeodolná (nevieš kedy sa to môže zísť)
Výkon je dostačujúci aj pri S4 aj pri S5. V poslednej dobe výrobcovia sa naháňajú len za výkonom (viď antutu benchmark) pričom bežnému používateľovi stačia parametre aj výkon note2.
Ak by mi nešlo o značku a ich vychytávky tak by som si vyberal medzi týmto: LG G3, Htc One M8, One plus One, Xiaomi mi3 (o pár dní bude predstavená verzia mi4), Xperia Z2 (v najbližšej dobe už plánujú vydať Z3), Oppo Find 7a
Bruco Asi máš pravdu no nikdy nevieš či niekto nemal - S4 aj S5. Jezus Tak pravdepodobne si vyberiem S4 ešte si ju musím ísť niekam ohmatať a porovnám to z S5 a podľa toho sa rozhodnem a budem mat na čas pokoj.
aké máte skúsenosti so smartfónmi od LG ? pár som ich mal a odvtedy sa neviem zbaviť pocitu že tie fóny nič nevydržia, posledný lg som vlastnil asi pred rokom a najviac mi lg vydržal asi tri mesiace
aký si mal LG?
Konkrétne s L90, l70, l9 II a G2 len dobré skúsenosti za pár dní používania. Systém pekne vyladený (občasné zaváhanie pri silne využitej ramke) konštrukcia bez akýchkoľvek chýb ako vŕzganie..., fotoaparáty na viac ako dobrej úrovni, displaye mali kvalitné a ostré farby, na prvý pohľad ani nebolo vidno raster displaya len ak sa človek poriadne naňho zameral tak už zbadal pixely (l70), viditeľnosť na slnku - nič moc ako na takmer každom smartfóne (okrem G2 a L9 II)
kamoš mal L5ťku a tá vydržala asi týždeň potom display trošku...
Ak lg tak pozeral by som sa aspoň na L90/l9 II a vyššie, tie low-costové modely nie sú žiadna sláva ale to je predsa u každého výrobcu tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za realne vyhody S5 povazujem IP67, LTE cat 4 a o nieco vyssiu vydrz na bateriu. Ale ked porovnam kvalitu testovacej fotky, tak by som asi nakoniec zvolil S4: http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=5125&idPhone2=6033&idPhone3=5371
http://www.ebay.com/itm/9H-Tempered-Glass-Screen-Film-Protector-For-Table-Cover-Case-Phone-All-/351081814087?pt=US_Tablet_eReader_Screen_Protectors&var=&hash=item51be1b5847
next Nemam ziadny problem, ak niekto prechadza z S4 na S5, ale som presvedceny, ze tito ludia nepatria k beznym uzivatelom.
Osobne by som bral radšej už S5 hlavne kvôli tomu, že je vodeodolná (nevieš kedy sa to môže zísť)
Výkon je dostačujúci aj pri S4 aj pri S5. V poslednej dobe výrobcovia sa naháňajú len za výkonom (viď antutu benchmark) pričom bežnému používateľovi stačia parametre aj výkon note2.
Ak by mi nešlo o značku a ich vychytávky tak by som si vyberal medzi týmto: LG G3, Htc One M8, One plus One, Xiaomi mi3 (o pár dní bude predstavená verzia mi4), Xperia Z2 (v najbližšej dobe už plánujú vydať Z3), Oppo Find 7a
One plus One http://oneplus.net/one
Xiaomi http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_mi3_smart_phone_snapdragon_800_quad_core_android_4_2_5_inch_2_3ghz_2gb_ram_16gb_rom_13_0mp-5517.html
Oppo Find 7a http://europe.oppostyle.com/find-7/79-find-7a-white.html
Konkrétne s L90, l70, l9 II a G2 len dobré skúsenosti za pár dní používania. Systém pekne vyladený (občasné zaváhanie pri silne využitej ramke) konštrukcia bez akýchkoľvek chýb ako vŕzganie..., fotoaparáty na viac ako dobrej úrovni, displaye mali kvalitné a ostré farby, na prvý pohľad ani nebolo vidno raster displaya len ak sa človek poriadne naňho zameral tak už zbadal pixely (l70), viditeľnosť na slnku - nič moc ako na takmer každom smartfóne (okrem G2 a L9 II)
Ak lg tak pozeral by som sa aspoň na L90/l9 II a vyššie, tie low-costové modely nie sú žiadna sláva ale to je predsa u každého výrobcu tak