Nazdar chlapi no pozerám aké sú tu pekné trate v Leviciach,ja by som bol veľmi rád keby ste ma niekam zobrali.Mám,ale len cross bicykel s veľkými kolesami s odpružením predkom.Tak sa majte ináč mám 34 rokov.
Viperkiler,
pozerám,že som bol asi v rovnakom čase na rovnakej trase ako ty.
Neviem,či sme sa náhodou aj nestretli,lebo nejakých bikerov som cestou stretol.
Dnes bolo v lese super,no mimo lesa riadne fučalo.
Pôvodne som chcel ísť iba po asfalte,keďže aspoň v Lv včera večer riadne lialo,no hore v lese úplná paráda,možno pred Krížnym bukom bolo sem tam nejakého blata.
Išiel som trasu Lv-N.Dedina - pod Rakovcom - Krížny buk a potom druhom stranou krížom cez Chotársku lúku a späť.
Pridávam aj ja zopár fotiek(fotené mobilom).
lubo28 urcite sme sa nastretli jedine az by si bol v Pertrikovej skupine co oddychovala na vrchole kopca na asfaltke smerom z Pukanca do Brehov.. okrem nich som celov trasou nikoho nestretol az na srny a jedneho diviaka co ma skoro sundal ! kua musim uz konecne kupit kamerku, to bude potom akcion cam on board !! Lelo co sa neozves ?
Srny som aj ja stretol, kym som vytasil mobil boli prec. Ja by som sa aj ozval, ale vies ako je to s mojim skillom v terene. Aj ked s odstranenim tretier som eliminoval pady . Ako je to s terenom? Bolo vela blata?
Viperkiler ,ja som bol sám,takže sme sa nestretli.
Lelo,terén je vzhľadom nato,že u nás v Lv včera podvečer poriadne lialo úplne v pohode.Blato,respektíve mláky sú iba v úseku pred Krížnym bukom,kde prebieha ťažba.No nič hrozného.
Skôr hrozné sa mi zdajú nasledujúce fotky z tej prebiehajúcej ťažby.Asi by boli vhodné ich postnúť do témy "Barbarské hospodárenie v lese"
Lelo napíšem to asi takto, nie som pretekár jazdím pre radosť.
Cestou bolo len pár mlák s blatom inak celkom sucho, skôr ma trápi viac tá ťažba dreva ako písal lubo28 !
Celá tá hora sa začína pomaly meniť na jedno velikánske rúbanisko !!!
Neverím že toto čo sa tu v poslednom čase deje je normálne hospodárenie v lese.
Tomasizi,
škoda,že som ťa tam dnes nestretol,lebo ja som mal dnes v pláne úplne navlas totožnú trasu akú si spravil ty.
Nakoniec to nevyšlo,lebo som nad Rybníkom "blbo" odbočil doľava(trebalo o pár desiatok metrov skorej odbočiť z tej asfaltky) a nakoniec miesto k Hronu som našiel nejakú lesnú cestu,na ktorej boli zelené smerové šípky.
Vybral som sa po tej ceste,zo začiatku tá cesta vyzerala sľubne,no nakoniec tá cesta skončila nejako v lese do stratena(v žihlave) a tak som to otočil.
Pozeral som doma mapu a tá cesta viedla na Krivín.
Potom som sa ešte motal trocha nad Rybníkom. http://www.sports-tracker.com/#/workout/lubo28/91ip5ktu6r93gput
bolo treba ísť po tej veľkej lúke, dostal by si sa k salašu a popri plote vedie cesta až ku hronu. Je to super zjazd.. Ja som veru po trase nikoho nestretol. inak odporúčam ten zjazd od žuhračky do čajkova je to fajn lesná cesta s dvoma brodmi cez potok. Akurát po daždi by som tade nešiel lebo je tam veľa blata.
Aj ja stade často jazdím,tento týždeň som išiel stade 3-krát.
V piatok mi to nedalo a vytlačil som bike aj na tie "Čajkovské bralie",keďže to nejako nanovo vyznačili a videl som aj vychodený chodník.
Hore na tých "skalách" nič moc,nie celkom dobre chápem,kvôli čomu sú tie "skaly" také "pozoruhodné".
Aj keď okolie hlavne pod tými Čajkovskými braliami výzerá pekne.(viď.posledné foto)
Zdá sa mi,že tie tabule na tej skale vyzerali novo.
Ináč podľa tvojej 3.fotky(3.jpg) pozerám,že som bol pozrieť asi len po 3.panel,ktorý je hore a ďalej som nešiel.
Nabudúce pôjdem ďalej a pozriem aj tie posledné 2 panely,možno tam bude niečo zaujímavejšie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pozerám,že som bol asi v rovnakom čase na rovnakej trase ako ty.
Neviem,či sme sa náhodou aj nestretli,lebo nejakých bikerov som cestou stretol.
Dnes bolo v lese super,no mimo lesa riadne fučalo.
Pôvodne som chcel ísť iba po asfalte,keďže aspoň v Lv včera večer riadne lialo,no hore v lese úplná paráda,možno pred Krížnym bukom bolo sem tam nejakého blata.
Išiel som trasu Lv-N.Dedina - pod Rakovcom - Krížny buk a potom druhom stranou krížom cez Chotársku lúku a späť.
Pridávam aj ja zopár fotiek(fotené mobilom).
Lelo,terén je vzhľadom nato,že u nás v Lv včera podvečer poriadne lialo úplne v pohode.Blato,respektíve mláky sú iba v úseku pred Krížnym bukom,kde prebieha ťažba.No nič hrozného.
Skôr hrozné sa mi zdajú nasledujúce fotky z tej prebiehajúcej ťažby.Asi by boli vhodné ich postnúť do témy "Barbarské hospodárenie v lese"
Cestou bolo len pár mlák s blatom inak celkom sucho, skôr ma trápi viac tá ťažba dreva ako písal lubo28 !
Celá tá hora sa začína pomaly meniť na jedno velikánske rúbanisko !!!
Neverím že toto čo sa tu v poslednom čase deje je normálne hospodárenie v lese.
http://www.sports-tracker.com/#/workout/tomasizi/ec70slajc0q0pnmb
škoda,že som ťa tam dnes nestretol,lebo ja som mal dnes v pláne úplne navlas totožnú trasu akú si spravil ty.
Nakoniec to nevyšlo,lebo som nad Rybníkom "blbo" odbočil doľava(trebalo o pár desiatok metrov skorej odbočiť z tej asfaltky) a nakoniec miesto k Hronu som našiel nejakú lesnú cestu,na ktorej boli zelené smerové šípky.
Vybral som sa po tej ceste,zo začiatku tá cesta vyzerala sľubne,no nakoniec tá cesta skončila nejako v lese do stratena(v žihlave) a tak som to otočil.
Pozeral som doma mapu a tá cesta viedla na Krivín.
Potom som sa ešte motal trocha nad Rybníkom.
http://www.sports-tracker.com/#/workout/lubo28/91ip5ktu6r93gput
V piatok mi to nedalo a vytlačil som bike aj na tie "Čajkovské bralie",keďže to nejako nanovo vyznačili a videl som aj vychodený chodník.
Hore na tých "skalách" nič moc,nie celkom dobre chápem,kvôli čomu sú tie "skaly" také "pozoruhodné".
Aj keď okolie hlavne pod tými Čajkovskými braliami výzerá pekne.(viď.posledné foto)
Ináč podľa tvojej 3.fotky(3.jpg) pozerám,že som bol pozrieť asi len po 3.panel,ktorý je hore a ďalej som nešiel.
Nabudúce pôjdem ďalej a pozriem aj tie posledné 2 panely,možno tam bude niečo zaujímavejšie.