ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Inak Cerová dráha perfektne oholená, dobre som si zajazdil a podľa stopy na mostíku som bol jedným z prvých čo ho vyskúšalo. Osobne som za takéto úpravy, ale ďalej na Vydrici to už bolo moc. Len som to celé prefrčal, je z toho už celkom nudný singel
(aj ale som zly)
len aby ten xcčkar celý po wallride
Nie, ale opravoval sa uz asi 3x. Ale je vidno, ako to dopadne, ked to opravuje niekto, kto v zivote na bajku nesedel. Rovnako ako vidno, ze sa na Cerovku odkedy je taka, ako je, vykaslali ti, ktori to robit vedia. A ani sa im necudujem
ale som zato, aby bolo cim menej uprav trosku technickych casti.
ten mostik sa dal prejst v pohode za jazdy aj pred prerabkou ...
sa bojim, aby to nedopadlo tak, ze tam nebude ani 1 hrbol
pre koho je to velmi narocne, stale moze na ten meter zosadnut
Moja otazka je, ktorym smerom treba ist z Maleho Slavina, aby som dosiel na Cerovku? Ja som sa totiz vybral dolava smerom dole, nesiel som po znaceni. Nevedeli mi ani poradit cyklisti, co tam boli, ze ktorym smerom, tak som isiel podla toho, co mi povedali cca
Na Cerovu sa z Maleho Slavina dostanes tak, ze pojdes po trase ktora zacina asi 5 metrov vlavo od miesta kade si isiel