Trasa A - 105 km / 2950 m prevýšenie (jeden okruh)
Trasa B - 76 km / 2000 m prevýšenie (jeden okruh)
Trasa C - 42 km / 1100 m prevýšenie (jeden okruh)
Trasa D - 25 km / 600 m prevýšenie (jeden okruh)
Trasa E - 17 km / 420 m prevýšenie (jeden okruh) !!! JEDNOKOLKY !!!
Štart
09:00 Trasa A 105 km, 1.vlna
10:00 Trasa B 76 km, 1.vlna
11:00 Trasa C 42 km, 1.vlna
11:10 Trasa C 42 km, 2.vlna
11:30 Trasa D 25 km, 1.vlna
!!! JEDNOKOLKY !!!
11:35 Trasa E 17 km, 1.vlna !!! JEDNOKOLKY NOVINKA !!!
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 12. 10. 2022 o 12:04
posledný komentár: 12. 10. 2021 o 18:27
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 23. 5. 2017 o 9:31

prida sa niekto, idem po 18 ?
Ahoj Johny,
registrovať v Stupave sa da v piatok na lúke za kaštieľom od 15.00 do 20.00.
Tu je zapicnutý Google špendlík.
chvalim caste obcerstvovacky.
mam par vyhrad (to by nebol Slovak, co by nekritizoval. skor chcem dat tipy co zmenit na buduci rok), bol som na Sulovskom a si to zoberiem na porovnanie
usek z Baby dole na Pernek uplne zarasteny, nevykoseny (na Sulovskom celych 88km vypratanych, kazda luka vzorne vykosena)
v cieli iba nechutne rizoto (ziaden gulas alebo ine jedlo). tak ked uz rizoto, tak to dajte spravit lepsiemu kucharovi. (na Sulovskom uzasne velke pecene kuracie stehno)
dakujem a sportu zdar
Bolo super, mne vadilo ze do ciela prave prichadzala elita 42 km trate a stretavala sa s pomalsiou castou 25 km trate akurat vo finalnom single trail padaku pred cielom.
Isiel som tak 30 a nebolo to nic prijemne ked ma niekto ofukol rychlostou 50 km/h a cosi take ze "zlava", to je uplne fuk, v tej rychlosti si pomalsi menej skuseny jazdec moc nevybera kade pojde.
Keby 42 km startovala o 20 minut skorej stretli by sa tam veduci jazdci a najskor by si nezavadzali, tak ako ked ide chvost inej skupiny.
pri kazdom suste mi rastlo v ustach a nie a nie to prehltnut
bol som svedkom toho ked pri stupani na BK to (obal z gelu) jeden rakusak bez velkeho rozmyslania hodil rovno do lesa
fakt smutne...
pride ich sem 5 a narobia viac bordelu ako 700 nasich
okrem toho rizota mozem maraton len a len chvalit... takze ak okolnosti dovolia o rok sa opat vidime
http://hviezda.faxcopy.sk/akcie/1361/skoda-stupava-trophy-2014
Pretek hodnotím pozitívne,organizačne to bolo super,trošku mi chýbalo komentovanie v cieli,že kto prešiel páskou a tak,ale ináč trať pekná,rýchla,značenie dostatočne,regulovčíkov dostatok,umývanie bajkov perfektné,sprchy studené,ale osviežili v tom teple,jedlo,no ked je človek hladný,zje čokolvek,lepšie rozvarené rizoto ako nejaký gulás,vyhlásenie trošku oneskorené,ale dočkali sme sa..... vyhraná prilba od UVEX pre ženy v detskej velkosti potešila najviac malú sesterničku
Príjemné podujatie,uvidíme,či sa o rok uvidíme
Uschovňa bajkov bola uplne TOP
http://hviezda.faxcopy.sk/akcie/1361/skoda-stupava-trophy-2014
Tu je Sikovnica
Zo zaciatku sa mi slo zle, ale od Slivu som zrychlil a stiahol celkovy cas pod 3 hodiny. Takze ciel splneny. V zavere som mal stastie, predbehli ma len traja z dlhych trati. Pri dvoch z nich som vyuzil situaciu a predbehol mojich superov. Dobry bol jeden chlapik na zaverecnom singli. Ked ma pocul priblizovat, tak krical aby som ho obehol z lava. Keby som tak vladal, vsak ja som z tvojej trate.
z pohladu tej kamery to vyzera na vystrasenu nudistku v teniskach
na tom
mat tak krem na opalovanie strata v cieli by asi pekne narastla