Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Mam kupene oboje a osobne co sa tyka prenositelnosti a pohodlnosti sa mi viac paci ten Catena lock.. ale zase U-Lock je bezpecnejsi tak sa neviem rozhodnut ktory z nich predat a ktory si nechat
Prosím o pomoc do rána v Bratislave Vranovská 6 Petržalka.. Zmizol tento ENDURO EVO
Kdekoľvek by ste ho videli dajte mi prosí ihneď vedieť 0908 415 007 [email protected]
To akoze nechal na tej ubytovni pred dverami na chodbe? OMG ved je to tam sama socka. To si ho mohol rovno previazat červenou mašlou a dať naň nápis vezmi si ma
prepač ale ja by som bicykel nenechal ani na zamknutej chodbe kde su len 3 byty a nie na verejne pristupnej chodbe na ubytovni kde je tych buniek XY z toho viac ako 95% ani nepoznas, darmo tam su kamery, vzdy ked som tam prisiel tak vratnicka bola vonku na cigaretke a ked aj nahodou bola za okienkom tak nikdy sa ma nepytala kam idem a jednoducho som si tam vosiel a tak isto aj odisiel, ziadne zapisovanie navstev a pod. No a posledna vec je ze tam najdes tolko socialnych pripadov ze sa cudujem tym, ktori si nechavaju vobec topanky pred dverami.
mne to tiez pride uz smiesne... Vsade sa tu pise ze pivnica alebo chodba pred bytom je to posledne miesto kam si dat bike. Max ako nudzovka nachvilu ale dlhodobo je to takmer iste ze bude ukradnuty. A vzdy sa najde dakto co si to tam da a potom place. Vyhovorky typu ze do bytu nevojde, alebo manzelka nedovoli v byte si tiez mozte nechat.
To je pochopitelne. Byval aj dole v sklade kam.mali pristup len 3ja spolahlivy ludia. No nie vzdy som zastihol tych ludi tak bol obcas na chodbe. No teraz tam bol asi 5 dni a je fuc. Neziadam tu kometare a nic podobne. Ak ma.niekto info tak pls kontakt. Dakujem
no bohuzial realita bude najskor taka, ze ten bajk sa uz nenajde....bud je uz rozobraty a preda sa na suciastky, alebo sa zavezie niekde dalej a preda sa. policajti ti s tym nepomozu tak ci tak. ak sa najde bude to zarak.
skoda takeho biku.
napis nejake znaky podla coho by sa dal rozoznat.
nejaky skrabanec ci komponent co si vymenil oproti seriovemu stavu.
hodil by sa aj nejaky popis co tam je atd..ram karbon hlina?
snad sa najde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Abus U-Lock 40/130HB140 U-mini (tahsi, mensi - nedosiahne daleko, nemotorny
alebo
Abus Catena 685 Shadow (lahsi, dlhy dostatocne, ohybny) lvl 6 security http://www.abus.com/eng/Mobile-Security/Bike-Safety-and-Security/Locks/Lock-Chain-Combination/Catena-685-Shadow
Mam kupene oboje a osobne co sa tyka prenositelnosti a pohodlnosti sa mi viac paci ten Catena lock.. ale zase U-Lock je bezpecnejsi tak sa neviem rozhodnut ktory z nich predat a ktory si nechat
http://chod.sk/a88s4
http://chod.sk/a88s4
to mam aj ja a tiez som nenechal bicykel bez dozoru, no urcite sa to oplati za tie peniaze
Kdekoľvek by ste ho videli dajte mi prosí ihneď vedieť 0908 415 007 [email protected]
napis nejake znaky podla coho by sa dal rozoznat.
nejaky skrabanec ci komponent co si vymenil oproti seriovemu stavu.
hodil by sa aj nejaky popis co tam je atd..ram karbon hlina?
snad sa najde.