Trasa A - 105 km / 2950 m prevýšenie (jeden okruh)
Trasa B - 76 km / 2000 m prevýšenie (jeden okruh)
Trasa C - 42 km / 1100 m prevýšenie (jeden okruh)
Trasa D - 25 km / 600 m prevýšenie (jeden okruh)
Trasa E - 17 km / 420 m prevýšenie (jeden okruh) !!! JEDNOKOLKY !!!
Štart
09:00 Trasa A 105 km, 1.vlna
10:00 Trasa B 76 km, 1.vlna
11:00 Trasa C 42 km, 1.vlna
11:10 Trasa C 42 km, 2.vlna
11:30 Trasa D 25 km, 1.vlna
!!! JEDNOKOLKY !!!
11:35 Trasa E 17 km, 1.vlna !!! JEDNOKOLKY NOVINKA !!!
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 12. 10. 2022 o 12:04
posledný komentár: 12. 10. 2021 o 18:27
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 23. 5. 2017 o 9:31
Karpatské brandy Bratislavký maratón? O takom som este nepocul. Nalievaju na obcerstvovackach?
Dakujem za info, skoda len, ze je to za
Dnes ani kura zadarmo nezahrabe
radi by sme davali fotky zadarmo, no v predajni s fotoaparatmi ti vydriduchovia chceli od nas nemale peniaze za fotaky, objektivy, pamatove karty... ani na pumpe nam nechceli natankovat auto zadarmo, aj ked sme im vraveli, ze ideme fotit do Stupavy... obcerstvenie na akcii sme si uz radsej nepytali zadarmo, lebo by nas asi hnali kadelahsie
Chapem, ze je ine fotit ako laik svojich znamych a + pritom vyfotit aj nejakych dalsich pretekarov tak nie su s tym spojene take naklady ako ked niekto profesionalne amortizuje svoje "nastroje" + benzin a podobne....
Predtym bolo skor zauzivane, ze to fotili bezni ludia, mozno nie az tak profesionalne a kvalitne
Tebe to mozno nevadi, ides kolkokrat na preteky za rok? raz-dva razy? Si zrataj, kolko vsetko stoji, startovne, benzin, jedlo atd atd...nie vzdy moze ist napriklad niekto s tebou, chces mat pamiatku v podobe nejakej akcnej fotky tak zasa sa plati....
Je to kazdeho vec, kto chce plati, kto nie tak nie...
Myslim, ze viac to netreba dalej rozvíjať...
Co tu ale zatial chyba je to, ze fotograf by sa mal trochu posnazit aby zvysil sancu, ze tie fotky aj preda. Ked napriklad porovnam svoju fotku, ktoru mi ponuka fotolab a activeland, tak absolutne nie je o com. Paradna kompozicia so stromom a oblohou v pripade fotolabu, za to si rad zaplatim. Fotka aku mam na activelande, takych mam k dispozicii zadarmo kolkokolvek. Pridana hodnota, to je to, za co by clovek mal platit.
Je to kazdeho vec, kto chce plati, kto nie tak nie...
Myslim, ze viac to netreba dalej rozvíjať...
Ja s tebou súhlasím, len tiež robím v službách a viem čo koľko stojí.. a jednoducho zadarmo sa dnes veľmi ťažko dáva
Snáď jedna fotka by mohla byť bezplatne /v rámci štartovného/, ostatné za peniažky
Stalo sa mi vlani, že po greenbike maratóne sa mi ozvala pani / slečna že má záujem o moju foto a sama ponúkla cenu. Pritom foto mala v slušnom rozlíšení (1500px) a s watermarkom na nete. Chcela však viac a neváhala si za to zaplatiť. To isté pán po bratislavskom night rune, tiež sa pýtal na cenu. A to som šiel fotiť len tak, pre radosť, keď už som behať / bajkovať v danej chvíli nemohol.
Sú moje fotky natoľko kvalitné aby za nie niekto platil? Sú iné fotky pre mňa natoľko zaujímavé / cenné aby som ja za ne platil? To je otázka ktorú si každý musí zodpovedať sám.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.825716224119707.1073741921.154102341281102&type=1
Galéria je super, bohužiaľ som sa tam nenašiel.
Pri FaxCopy je skoro istota, že nejaké svoje fotky nájdem.
Ešte chýba Š - kbš
budeme rozmýšľať nad podnetom
ja si zasa dovolim len v skratke reagovat mozem?
k praci fotografa treba pripocitat cas straveny cestou? kazdy tu chodi do prace a neviem ze by nas za to niekto platil...bolo by super cestovat do prace a ten cas mat zaplateny
co sa vybavy tyka nemyslim si ze ten kto ide fotit nejaky amatersky maraton si prave kvoli tomu kupoval zrkadlovku...kupil si ju preto ze ho fotografovanie ako take bavi...cize nebol v tom ziadny podnikatelsky zamer...
k cene...na stupave bolo cca 1400 ucastnikov...ked si len 200 kupi fotku za 3 ecka je to 600€...a to mas za vikend...
vies kolko ludi to nezarobi za mesiac? (recnicka otazka)
TOMKUD tebe patri jedna velka vdaka...DAKUJEME
Samozrejme že môžeš, veď od toho sú diskusné fóra, aby sa diskutovalo.
Na každý tvoj názor by som ti vedel dať môj, pochopiteľne úplne opačný. Ale chápem čo sa snažíš povedať, a ako písal jezus, s maratónom to priamo nesúvisí, tak to nechám tak
https://www.facebook.com/michal.kostka.54/media_set?set=a.10151810447274444.1073741829.718214443&type=3
Tu môžeš vidieť, že ani ja nemám problém dať moju prácu verejnosti a nič za to nepýtam. Keď mi niekto sám ponúkne finančnú odmenu, neodmietnem. Kto vie, možno si na niektorej fotke aj ty