caute, prosim o nejaky tip na bikovacku na cca 2-3hodky, okruh zacinajuci/konciaci v Cadci. najlepsie nejaky singlac, lesna cesta. Pripadne ak by sa niekto pridal, budem len rad
Ahojte, vedeli by ste mi poradit nieco vhodne pre cyklovozik? chceli by sme prist potrasovat teraz cez vikend troska Kysuce, najlepsie poradit vhodne miesto na ubytovanie a odtial 2,3 trasy. Najlepsie, ak by to islo po znacenych trasach, dlzka okolo 30-40km, kludne zvaznice aj kamenistejsie, vozik je odpruzeny a deti zvyknute, nebranime sa ani asfaltom a lesnym asfaltkam atd. Ide vsak o to, aby tie okruhy boli zaujimave s vyhladmi atd, aby ked to spracujeme, tak to bolo pouzitelne aj pre dalsich navstevnikov? Skor by som chcel ist niekde od Cadce v smere na zapad, dost spominate tu Kamennu chatu... budem vdacny, ak mi lokalni bikeri nieco vhodne poradia, na mape si to vyklikat viem, ale z mapy clovek nevie aky je teren, zjazdnost (hlavne ak planuje vylet s detmi a vozikom) a ci na trase nieco vhodne najde, kde sa oplati zastat, oddychnut atd.
Silno zvažujem túto sobotu (02. 08. 2014) absolvovať 115km výlet okolo Beskýd. Záležať bude hlavne na predpovedi počasia, tak aby neboli hlásené nejaké silné poobedné búrky v Beskydoch. Máte niekto skúsenosť s týmto okruhom (mapka dole), doporučili by ste niektoré úseky, prípadne úseky ktorým sa vyhnúť?
A samozrejme hlavná otázka, pridal by sa niekto? Zatiaľ nie je isté že do toho skutočne pôjdem, ale dosť ma to láka a ak by sa niekto pridal, šlo by sa lepšie
Štart by bol dosť zavčasu ráno, odhadom medzi 8:00 ~ 8:30 z Milošovej -smer Mosty u Jablunkova, príjazd do Čadce cez Klokočov. Stále zvažujem aj možnosť absolvovať to v opačnom smere, teda Čadca- Klokočov - Ostravica... príjazd do Čadce cez Šance.
peter1987
To je škoda. Bol som a bol to perfektný výlet. Večer prihodím aj nejakú fotku, zatiaľ aspoň gpx ak by sa chcel niekto inšpirovať. Ani som veľmi neblúdil, akurát párkrát som sa musel vracať do križovatky keď Garmin zakričal MIMO DRÁHY!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
po červenej pod črchľu po zelenej do čadce ...
po červenej pod črchľu po zelenej do čadce ...
diki krasne, vyzera to peckovo, uz len nech vyjde pocasie
A samozrejme hlavná otázka, pridal by sa niekto? Zatiaľ nie je isté že do toho skutočne pôjdem, ale dosť ma to láka a ak by sa niekto pridal, šlo by sa lepšie
Štart by bol dosť zavčasu ráno, odhadom medzi 8:00 ~ 8:30 z Milošovej -smer Mosty u Jablunkova, príjazd do Čadce cez Klokočov. Stále zvažujem aj možnosť absolvovať to v opačnom smere, teda Čadca- Klokočov - Ostravica... príjazd do Čadce cez Šance.
tu mas nieco
http://cyklisticke.trasy.sk/okolo-vodnej-nadrze-nova-bystrica
http://cyklisticke.trasy.sk/cyklochodnik-stara-nova-bystrica
kava dal si dnes tych 115km okolo Beskyd ? Rad by som sa pridal este som tam nebol ale neskoro som si precital tvoj prispevok
To je škoda. Bol som a bol to perfektný výlet. Večer prihodím aj nejakú fotku, zatiaľ aspoň gpx ak by sa chcel niekto inšpirovať. Ani som veľmi neblúdil, akurát párkrát som sa musel vracať do križovatky keď Garmin zakričal MIMO DRÁHY!