...aha sorry , si nepochopil že to bol žart... nebol tam emotikon... Takže pre obdobne inteligenčne na výške ako " patooooo" primyslite si smajlíka. Dobrú noc...
viem ze aj hrochy maju peknu statistiku v Afrike. ti tam zabiju viac ludi ako šelmy
...a keď sme pri tých štatistikách , tak niečo pre PATOOOOOO-a... Povedz nám , ktorý živočíšny druh je kráľ tých -tvojich zabijakov...Kým to vygooogeliš tak ti napoviem : komár - malária ... Tie tvoje kravy sú v porovnaní s nimi amatéri ..ako ty
tak ta slanina je poriadny fake.. robí sa to strikaním vody s gelom aby nabrala na objeme... s pol kila spravia kilo.. šupneš to na ohen a máš len taký škvarok... slaninu hrubšiu ako 3cm nekupuj.. a musi byť poriadne nasolená nech ma minimum vody!
...a keď sme pri tých štatistikách , tak niečo pre PATOOOOOO-a... Povedz nám , ktorý živočíšny druh je kráľ tých -tvojich zabijakov...Kým to vygooogeliš tak ti napoviem : komár - malária ... Tie tvoje kravy sú v porovnaní s nimi amatéri ..ako ty
Ramon, ty si chudak ! Vzdy musis mat pravdu ? A ked ma niekto iny nazor, alebo nedajboze uplne opacny nazor, tak je pre Teba hned chudak, amater, troska .. Za to, ze si cely den zavrety na urologii a vidis tam iba organy, tak nie kazdy, kto je tu na fore je automaticky pohlavny organ tiez .. Skus trochu otvorit oci a nezit zavrety len v ordinacii a nepisat stale trapne komentare, ktore tu ma vacsina uzivatelov ... na gynekologii, aby si to pochopil aj Ty.
Sluchaj ty zakomplexovaný pitchko! Chudákom nazývaj toho z koho vajec si vyšiel , a pokiaľ nevieš argumentovať tak sa nepúšťaj do konfliktnej debaty- aj to o ničom / či je alebo nieje krava zabiják/...A doplň si identifikačnú kartu nech aj ja viem - aj keď tuším s kým mám tu česť...no slovo " chudák " by som tipoval na osobu ubytovanú hoodne západne od KE . Ty orgán - takže všetci-pardón väčšina tu má trápne komentáre? Okrem teba? Skúsim prediskutovať tvoj problém s kamarátom - psychiatrom a dám ti vedieť čo a ako . Tá posledná veta tvojho komentu - no neviem , ale značne si nám pomohol v diagnostike... A tebe Šašho posielam P.S.cko už kúpil nové doštičky?
Ako vzdy, prispevok total od veci, kde z toho kvanta zvastov je 99 % od veci, myslim, ze uz su aj tak na to vsetci zvyknuti. Ty si tak neskutocne zakomplexovany, alebo co si tu dokazujes vlastne ? Dik za nazor, len tak dalej, zhovadujes sa kazdym dnom viac a viac Ked uz budes u psychosa, tak nech Ti da nejake prasky, lebo Teba raz ***** .. Nevytacaj sa, skodi to zdraviu to by si mohol vediet, ze stres zle vplyva na zdravie cloveka.
btw. : ake dosticky ?:)
potom je ale diskutabilné, či môže za úmrtie na maláriu komár, ktorý ťa ňou nakazil
krava ťa ušliape osobne, komár je len trápny sprostredkovateľ
Je to asi tak diskutabilné ako jelenec bielochvostý / ináč zabijak č.1 v Severnej Amerike/, ktorý ti prebehne autom alebo po náraze do neho si "zlomíš" väzy- a spôsobí ti vysokú transverzálnu léziu miech a ty sa udusíš...
Tebe vážne musí trhať srdce, že s ním súhlasím. To, že z tých troch lajkov si vyhrabal zrovna moje meno tiež o niečom svedčí, čo máš za problém? - povedz mi to. To P.S. ignorujem, už som si zvykol na závisť.
[quote=""]Ramon, ty si chudak ! Vzdy musis mat pravdu ? A ked ma niekto iny nazor, alebo nedajboze uplne opacny nazor, tak je pre Teba hned chudak, amater, troska .. Za to, ze si cely den zavrety na urologii a vidis tam iba organy,......
Ubezpečujem ťa , že také veľké orgány vidím len keď otvorím MTBikera a "vykuknú" na mňa stálice ako ty , Šasho , Keci, Kuri a váš náčelnik-najväčši ROOT... P.S.: no idem kuknúť , či si si doplnil kartu nech aj ostatní vedia , kto sa opovažuje hodnotiť ich príspevky-podľa teba ako " trápne komentáre"...česť
Ospravedlňujem sa diskutérom-dávam posledný ...no , ale nedá mi nereagovať a pobaviť sa. Takže už aj tebe DRASHO závidia? A čo? Som napnutý ako péro pubertiaka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pan doktor, pan najmudrejsi, ktory ma vzdy svoju pravdu
http://www.national-geographic.cz/detail/nejvrazednejsi-zvire-ameriky-je-jelen-zabije-rocne-stokrat-vic-lidi-nez-zralok-26531/#.U91GImPNT_Q
dôkaz? : http://stastnyden.webnode.sk/news/stastie-na-cestach-jedine-s-repelentom/
tak ta slanina je poriadny fake.. robí sa to strikaním vody s gelom aby nabrala na objeme... s pol kila spravia kilo.. šupneš to na ohen a máš len taký škvarok... slaninu hrubšiu ako 3cm nekupuj.. a musi byť poriadne nasolená nech ma minimum vody!
z tej vasej pravej by sme pribrali
dôkaz? : http://stastnyden.webnode.sk/news/stastie-na-cestach-jedine-s-repelentom/
Ramon, ty si chudak ! Vzdy musis mat pravdu ? A ked ma niekto iny nazor, alebo nedajboze uplne opacny nazor, tak je pre Teba hned chudak, amater, troska .. Za to, ze si cely den zavrety na urologii a vidis tam iba organy, tak nie kazdy, kto je tu na fore je automaticky pohlavny organ tiez .. Skus trochu otvorit oci a nezit zavrety len v ordinacii a nepisat stale trapne komentare, ktore tu ma vacsina uzivatelov ... na gynekologii, aby si to pochopil aj Ty.
btw. : ake dosticky ?:)
ja som to pochopil ze peter sagan uz kupil nove dosticky
Je to asi tak diskutabilné ako jelenec bielochvostý / ináč zabijak č.1 v Severnej Amerike/, ktorý ti prebehne autom alebo po náraze do neho si "zlomíš" väzy- a spôsobí ti vysokú transverzálnu léziu miech a ty sa udusíš...
Ubezpečujem ťa , že také veľké orgány vidím len keď otvorím MTBikera a "vykuknú" na mňa stálice ako ty , Šasho , Keci, Kuri a váš náčelnik-najväčši ROOT... P.S.: no idem kuknúť , či si si doplnil kartu nech aj ostatní vedia , kto sa opovažuje hodnotiť ich príspevky-podľa teba ako " trápne komentáre"...česť
Ospravedlňujem sa diskutérom-dávam posledný ...no , ale nedá mi nereagovať a pobaviť sa. Takže už aj tebe DRASHO závidia? A čo? Som napnutý ako péro pubertiaka.