Neodpovieš mi čo máš za problém? Rovno uveď aj príklad, chcem naozaj vedieť čím som ťa tak podráždil, že ma zosmiešňuješ aj v diskusiách, ktorých nie som súčasťou.
Je to asi tak diskutabilné ako jelenec bielochvostý / ináč zabijak č.1 v Severnej Amerike/, ktorý ti prebehne autom alebo po náraze do neho si "zlomíš" väzy- a spôsobí ti vysokú transverzálnu léziu miech a ty sa udusíš...
Áno, rovnako diskutabilné
Pri tom jelencovi by bola príčina úmrtia autonehoda, resp. zranenia ňou spôsobené
Rovnako nie sú zabijaci stromy pri cestách
No konečne chlapík, s ktorým si bez konfliktu pokecám ...Aj keď ťa zabije parazit v komárovi , podľa štatistík je kilerom Numero uno komár / Afrika aj celá zemeguľa/ a zároveň dodávam , že máš pravdu lebo bez prenášača nieje iný prenos možný alebo je extrémne raritný...tak snáď si doplnil teraz vzdelanie aj patooo
No problém je v tom že niekto nedokáže zniesť celkom bezvýznamnú karmu a po kritizovaní jezusa sa na neho sám začína podobať. Je zaujímavé že vždy keď prší tak sa tu nájde niekto kto potrebuje chrliť zlosť okolo seba
Aj mňa sa už snažil bezdôvodne ponížiť ale to si netreba všímať. Zasvieti slnko a snáď ho to prejde
inu, zmysel to dáva
nakoniec ide iba o slovíčkarenie, ale i tak si myslím, že po správnosti je tým zabijakom sú tie plazmódie a nie anopheles, ktorý je v podstate len nevinným sprostredkovateľom
očistite mená nevinných anophelesov! (a potom nech si takí očistení aj pokapú, zas ma ich bratia z iného rodu na Kobyle doštípali)
a offtopic by som rád ospravedlnil poveternostnými vplyvmi, ktoré spôsobili zaháľanie a bezcieľne potulovanie sa internetom počas výpadku prúdu
hľa, Račianska v Bratislave copyrighti.sme.sk i.sme.sk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Áno, rovnako diskutabilné
Pri tom jelencovi by bola príčina úmrtia autonehoda, resp. zranenia ňou spôsobené
Rovnako nie sú zabijaci stromy pri cestách
Aj mňa sa už snažil bezdôvodne ponížiť ale to si netreba všímať. Zasvieti slnko a snáď ho to prejde
Jo a pozrite čo som našiel : http://cestovanie.sme.sk/c/7187946/ohen-sira-a-oblaky-popola-ked-sopky-ukazuju-svoju-silu.html
vyzera to tak, ze si sem chodis ulavovat
nakoniec ide iba o slovíčkarenie, ale i tak si myslím, že po správnosti je tým zabijakom sú tie plazmódie a nie anopheles, ktorý je v podstate len nevinným sprostredkovateľom
očistite mená nevinných anophelesov! (a potom nech si takí očistení aj pokapú, zas ma ich bratia z iného rodu na Kobyle doštípali)
a offtopic by som rád ospravedlnil poveternostnými vplyvmi, ktoré spôsobili zaháľanie a bezcieľne potulovanie sa internetom počas výpadku prúdu
hľa, Račianska v Bratislave
z toho si nic nerob...sme jesitny chlapi s velkym egom..kazdy jeden..a kto tvrdi ze nie klame
Nikdy presne nevieš , aké následky môžu mať tvoje činy...no dobre tak ho tu dám