Za Pinarellom sa vzdy rad obzriem. Ale nerozumiem, preco musi byt horna trubka tak vysoko. Tak vyzera bicykel ako hrbaty Quasimodo (tym neurazam Ramon1-ov bicykel). Keby bola horna trubka o nieco nizsie, podla mna by boli tieto Dogmy oku lahodnejsie
Zváž to samozrejme aj s pedálmi a košíkmi, tie majú obvykle zanedbateľnú hmotnosť (do 50g pár). Celkom ma zaujíma realita, podľa osadenia odhadujem na 7.4 kg s pedálami a košíkmi a som zvedavý, či som sa strafil .
Tu ti , aj ostatným kolegom z fóra predkladám malý motivačný test od českých kolegov... Máš tam aj váhu komplet stroja , no len ten môj nemá duralový predstavec a riadítka , ale karbónové... Ostatná výbava je myslím totožná s testovaným kusom , včetne tej farebnej kombinácie... Přeji hezký kultúrny zážitek...
Som myslel, že keď rozumieš všetkému, pochopíš aj ten ksicht. Tak pomaly a bez smajlov - kde si nechal ten test?????
Čakám na ten kultúrny zážitok a stále nič
Celkom pruser na bike za cca 6000 EUR.
Vyrobcom udavana hmotnost samotneho ramu vo velkosti 54 je 920 g. Pinarello je v tomto smere peknych par rokov pozadu v porovnani s konkurenciou. A to zavitove stredove zlozenie na biku tejto cenovej kategorie je len ceresnickou na torte.
Ramon, toto si dokup, nech to doladis...bo teraz tam mas malo zltej Tu zltu ciapocku dava Michelin aj na duse na horsky, co vyuzijes a ciapocku das na Pinarello Prilbu si si uz nasiel a viem ze tretry uz mas, ale hentie by boli paradne kamo
Ramon jedina dolezita hmotnost je aj tak celkova hmotnost bicykla navazena na zavesnej vahe. Takze to doma kludne zvaz a zverejni tento udaj. Dobre by bolo napisat potom do profilu aj velkost ramu.
Pekne si mi to tu nasúkal... len to je odhadom 500-600€ ...základ mám , skôr som premýšlal nad Garmin Edge 810...Tie SIDI som samozrejme kukal-paráda , ale musel som niekde ubrať. Vieš ja sa v tom len začínam orientovať , ale od tých LOOK-ov ma odrádzali- vraj " ten karbón škrípe".. Tak neviem . Nakoniec mám komplet ultegru a zatiaľ to nebudem riešiť.. No ak by som došiel za tebou a mocne by si mi naklátil za estetický delikt , tak zoberiem ešte pôžičku a tie veci dokúpim...
Ramon jedina dolezita hmotnost je aj tak celkova hmotnost bicykla navazena na zavesnej vahe. Takze to doma kludne zvaz a zverejni tento udaj. Dobre by bolo napisat potom do profilu aj velkost ramu.
váhu mám veľmo presnu od renomovanej anglickej firmy Reuben Heaton digital.. Na kapry už nechodím tak môžem vám prevážiť biky...A veľkosť rámu je 54...ale ako som už povedal , pre mňa je hmotnosť irelevantná, ja som estét a pretože som začínal ako MTB biker na bikoch od 10,8-14,00 kg, tak všetko bude ľahšie ako môj enduro stroj...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu ti , aj ostatným kolegom z fóra predkladám malý motivačný test od českých kolegov... Máš tam aj váhu komplet stroja , no len ten môj nemá duralový predstavec a riadítka , ale karbónové... Ostatná výbava je myslím totožná s testovaným kusom , včetne tej farebnej kombinácie... Přeji hezký kultúrny zážitek...
Čakám na ten kultúrny zážitok a stále nič
"Váha testovaného kola se ustálila na čísle 7.5kg."
http://www.supercycling.cz/technika/testy/test-pinarello-dogma-65-1-think-2/#.U96iR2M1Tgk
Vyrobcom udavana hmotnost samotneho ramu vo velkosti 54 je 920 g. Pinarello je v tomto smere peknych par rokov pozadu v porovnani s konkurenciou. A to zavitove stredove zlozenie na biku tejto cenovej kategorie je len ceresnickou na torte.
"Váha testovaného kola se ustálila na čísle 7.5kg."
http://www.supercycling.cz/technika/testy/test-pinarello-dogma-65-1-think-2/#.U96iR2M1Tgk
....
Tak som bol v odhade celkom blízko ...
váhu mám veľmo presnu od renomovanej anglickej firmy Reuben Heaton digital.. Na kapry už nechodím tak môžem vám prevážiť biky...A veľkosť rámu je 54...ale ako som už povedal , pre mňa je hmotnosť irelevantná, ja som estét a pretože som začínal ako MTB biker na bikoch od 10,8-14,00 kg, tak všetko bude ľahšie ako môj enduro stroj...