Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
no, asi ta nikto nezhodi ..... ale davaj si pozor, kam ho davas.... ja mam stastie, ze mam psa (dost velkeho ) tak sa o bike nebojim, ani ked je v garazi..... ale aj ked to nieje drahy bike, tak si nan davam pozor.... ak by mi ho niekedy ukradli, a nasiel by som toho cur.ka, tak by som mu zlamal vsetky kosti v tele...
Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
mozno pozeras vela americkych filmov, ale teoreticky to je mozne...zatial som to nikdy v zivote nevidel a ani o tom nepocul
Uz som o tom pocul, ale iba v teoretickej rovine... Ja osobne sa toho nebojim, na to mas cestak, aby si v pripade nebezpecia dokazal rychlo zdrhnut, nie? Ale v okoli brezna sa boj, mate tam dost cigosov, aj ked oni nevedia ci je drahy alebo nie, im je to jedno, hlavne ze cosi corknu.
mozno pozeras vela americkych filmov, ale teoreticky to je mozne...zatial som to nikdy v zivote nevidel a ani o tom nepocul
Uz som pocul. Ale islo o ukradnutie biku decku. Ne druhej strane isiel som raz (a viac nepojdem) Vranov-Kosice a vo Vechneci(?) je dlhe stupanie cez cigansku osadu. A v takej situacii ked popri tebe kraca zopar menej doveryhodnych spoluobcanov a pyta sa kolko stoji taky bike tak ti to jedno nie je.
Ale v okoli brezna sa boj, mate tam dost cigosov, aj ked oni nevedia ci je drahy alebo nie, im je to jedno, hlavne ze cosi corknu.
AJETO, tak v tomto si dobre zadrel. Nejde o Brezno, ani sa nejako všeobecne nezastávam cigáňov, ale čo sa týka krádeže bicyklov oveľa nebezpečnejší sú feťáci, výrastkovia(tí sú schopní sledovať ťa na biku až domov) a profesionálni vyberači pivníc a garáží. To väčšinou niesú cigáni.
Ale v okoli brezna sa boj, mate tam dost cigosov, aj ked oni nevedia ci je drahy alebo nie, im je to jedno, hlavne ze cosi corknu.
AJETO, tak v tomto si dobre zadrel. Nejde o Brezno, ani sa nejako všeobecne nezastávam cigáňov, ale čo sa týka krádeže bicyklov oveľa nebezpečnejší sú feťáci, výrastkovia(tí sú schopní sledovať ťa na biku až domov) a profesionálni vyberači pivníc a garáží. To väčšinou niesú cigáni.
Tak to mám šťastie, že bývam na kopci a vo výšľape výrastkom ujdem
Nepovedal som ze nikto iny bicykle nekradne, ale v nadvaznosti so zhodenim ta z bicykla a s krajom okolo Brezna mi ako prvy napadli cigosi.
podla mna je to celkom mozne ze ta zhodia a zdrhnu aj s bikom...
len mozno preto sa to nerobi lebo potom by nebol problem s identifikaciou tvare
viac tym corkarom vyhovuje kradnutie potichu, bez svedkov - cize z pivnice
Asi mi neuverite ale je to pravda.Bolo to asi pred 2-rokmi prave vtedy sa konali Ms v hokeji s kamosmi sme sa dohodli ze v piatok pojdeme na nedaleky most nad dialnicou Trnava-Ba a zobereme si vlajku SR a budeme s nou kyvat autam ,lenze v stredu som bol so susedom na polnej a vymenili sme si bike ze nech sa preveze co cert nechcel defekt na prednom.nemal som nic na opravu tak musel tlacit.v ten den som to nestihol spravit a na druhy som bol niekde prec.dosiel piatok kamosi zacrngali a teraz ze co moj mal defekt a ze zoberem sestrin.Dosli sme na most a ze ideme sa pozret pod neho lebo sme tam mali take casopisy asi viete o ake sa jedna....bike sme si odlozili o to zelezne popri ceste a jeden mal zobrat zamok ale zabudol.Vedeli sme ze je to malo frekventovana cesta takze sme sa pozeraliu na bike kazdych 10minut.A potom ze uz ideme domov a ich bike nikde.Slohli ich.A ten bike mojej sestry najhorsi z nich tam ostal.A kebyze nemam defekt tak moj by bol prvy prec.
a preto nechem vystavny bike .... nech je bars aj s odretym lakom, ale nech jazdi.... nieco podobne sa stalo kamaratovi..... boli sme v beckove na kofolu ... bike sme nechali odomknute, sak ideme len pre kofolu, pit budeme vonku.... za pol minuty sme vysli von, a jeho bike nikde.... moj tam nastastie ostal (asi moc "zlodejov" nelakal) ... tak sme isli domov do TN pesi.... kusok za beckovom (niekde pri bodovke) sme nasli bike oprety o strom...
asi dotycny zistil, ze ked je nejaky vector vylesteny, tak nemusi byt dobry
Prečo ste boli na kofole až v Beckove keď kofolu čapujú hocikde v Trenčíne ???
Ja sa riadim heslom, že so svojím bikom musím mať neustále zrakový kontakt. A ak nie ja, tak ho musí strážiť niekto iný. Nechať ho len tak vonku opretý o stenu krčmy je blbosť.
Ale zas je pravda že v teréne občas keď ideme pozrieť niečo kde sa na biku nedostaneme (nejaké skaly, hrad,...) tak bajky schováme do krovia a zamkneme...zatiaľ sa nám nestalo, že by tam neboli keď sme sa vrátili..ale vždy mi spadne veľký kameň zo srdca
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz som pocul. Ale islo o ukradnutie biku decku. Ne druhej strane isiel som raz (a viac nepojdem) Vranov-Kosice a vo Vechneci(?) je dlhe stupanie cez cigansku osadu. A v takej situacii ked popri tebe kraca zopar menej doveryhodnych spoluobcanov a pyta sa kolko stoji taky bike tak ti to jedno nie je.
toto nepovazujem za normalnu kradez.
to ti verim, podobne som uz aj ja zazil.
http://eubike.sk/portal/
Tak to mám šťastie, že bývam na kopci a vo výšľape výrastkom ujdem
Nepovedal som ze nikto iny bicykle nekradne, ale v nadvaznosti so zhodenim ta z bicykla a s krajom okolo Brezna mi ako prvy napadli cigosi.
brutal foto
tour de slovakia
len mozno preto sa to nerobi lebo potom by nebol problem s identifikaciou tvare
viac tym corkarom vyhovuje kradnutie potichu, bez svedkov - cize z pivnice
asi dotycny zistil, ze ked je nejaky vector vylesteny, tak nemusi byt dobry
Prečo ste boli na kofole až v Beckove keď kofolu čapujú hocikde v Trenčíne ???
Ja sa riadim heslom, že so svojím bikom musím mať neustále zrakový kontakt. A ak nie ja, tak ho musí strážiť niekto iný. Nechať ho len tak vonku opretý o stenu krčmy je blbosť.
Ale zas je pravda že v teréne občas keď ideme pozrieť niečo kde sa na biku nedostaneme (nejaké skaly, hrad,...) tak bajky schováme do krovia a zamkneme...zatiaľ sa nám nestalo, že by tam neboli keď sme sa vrátili..ale vždy mi spadne veľký kameň zo srdca
je velkost 26", cize nebeha takych vela...
za kazdu informaciu bude byvaly majitel vdacny a odmeni ju, diky moc
informacie posielajte na: [email protected]
Napísal by asi na Nam. Slobody(Gotku) mi ukradli takyto bicykel:
za kazdu informaciu bude byvaly majitel vdacny a odmeni ju, diky moc
za kazdu informaciu budem vdacny a odmenim ju, diky moc
inak uprimnu sustrast