myslim ze je celkom normalne ze na takom mieste to prasklo...osobne ak by som videl nieco taketo na bajku urcite ho nekupim....je to na tom kuse jedine miesto kde sa spaja lava a prava strana a zrovna tam je zvar, tak sa nie je co cudovat...ked tu vidim tie popraskane hlinikove ramy tak som rad ze som siel do karbonu
Specialized FSR praskali vahadla, ale to je normalne, sem tam vymenit, narovnat krive od vyroby, zvarit .. pohoda. Inak mne prasklina na rame sla cez staru oerku na rame, tak neviem, neviem .. predsa len kvalitny lak ma minimalne taku spevnovaciu silu ako ducktape alebo s-paska.
ked sa dari
dve hodiny mazem naboj a nakoniec sa odrbe ta najmensia vec na tom
To si asi nemal zatiahnute na tych predpisanych smiesnych par Nm, co? Alebo si v ramci udrzby dotahoval? Lebo Samo Sato to asi nebol... Alebo vadny kus s prilis stencenou hlavickou?
To si asi nemal zatiahnute na tych predpisanych smiesnych par Nm, co? Alebo si v ramci udrzby dotahoval? Lebo Samo Sato to asi nebol... Alebo vadny kus s prilis stencenou hlavickou?
no praveze som to moc netahal. musel byt nejaky vadny ten srobik
No ak si dobre spominam, tak skrutky na kotuci sa dotahuju na cca 3 Nm, cize velmi lightovo. Ale nikdy som momentak na to nepouzil, proste som to dotiahol s citom.
No ak si dobre spominam, tak skrutky na kotuci sa dotahuju na cca 3 Nm, cize velmi lightovo. Ale nikdy som momentak na to nepouzil, proste som to dotiahol s citom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne takto som to mal prasknuté
no praveze som to moc netahal. musel byt nejaky vadny ten srobik
ako sa to ma teda dotiahnut ? akou silou ?
http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/kola-a-komponenty/detail-47341.html
aha,tak už to tu bolo,sory ...
5Nm
To mam ako rukou usúdiť koľko je 5nm?:)