Pesnička sa mi hodila, vravelo to aj viac ludí. To čo si ty postol sa mi nepáči, ani sa mi to tam veľmi nehodi. Drone nemám a les neni zrovná ideálne použite preň. Mám spravený cable cam, len nebol pre to čas, keďže sme natáčali pomedzi burky kým nepršalo a boli sme radi, že sme to aspoň takto stihli.
A profík je človek vtedy, keď je za to platený, nie ? Zatiaľ niesom, iba zbieram skill aby som ním raz mohol byť ale díky za odozvu
Published on Aug 8, 2014
Rider: Ján Halaj
Tean: Absolute racing Location: Ski and Bike Center Košútka, Slovakia
Camera and editing: Ján Šimko
Music: Chase and Status - Alive
enduro specific flow country trail!
mne to skor pride ako dirt jump v bike parku (chcelo rado byt ala dirt merchant vo whistlery ) ..nechcel by som to udrziavat, jak to decka rozbrzdia na mary.
kedze je tam ta lanovka..
zase raz rocne to moze byt zabava!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.youtube.com/watch?v=1jaRA6nGyUg alebo http://www.youtube.com/watch?v=SLJllk-0o6c a na jazdu nieco taketo http://www.youtube.com/watch?v=nC5W1ePDWl8 a pekne nastrihat zabery do hudby
a pridal by som tam nejake letecke zabery. ak nemas drone , postav si nad drahou takuto lanovku https://www.youtube.com/watch?v=ouVflvdWMEA
Pesnička sa mi hodila, vravelo to aj viac ludí. To čo si ty postol sa mi nepáči, ani sa mi to tam veľmi nehodi. Drone nemám a les neni zrovná ideálne použite preň. Mám spravený cable cam, len nebol pre to čas, keďže sme natáčali pomedzi burky kým nepršalo a boli sme radi, že sme to aspoň takto stihli.
A profík je človek vtedy, keď je za to platený, nie ?
youtube.com/watch?v=khY00zN9ny0&t=0
youtube.com/watch?v=khY00zN9ny0&t=0
Nádhera trať! To je úroveň, a típek blázon
youtube.com/watch?v=GPU4I8uPxcs&t=0
Published on Aug 8, 2014
Rider: Ján Halaj
Tean: Absolute racing
Camera and editing: Ján Šimko
Music: Chase and Status - Alive
youtube.com/watch?v=3KAsxR3mBs4&t=0
Skoda toho umyvania biku na konci, dal by som to inac na titulku
youtube.com/watch?v=pnRrZw3wPKo&t=0
youtube.com/watch?v=NtbidmVg_nM&t=0
youtube.com/watch?v=mbtWkvs-_Ts&t=0
youtube.com/watch?v=oBE5IdJmZxU&t=0
youtube.com/watch?v=3pRTkYCniRU&t=0
vimeo.com/86347075
vimeo.com/86347073
vimeo.com/86347074
youtube.com/watch?v=IQ-7Jg505B4&t=0
youtube.com/watch?v=Lt93Rpqpezs&t=0
youtube.com/watch?v=1VOj3OkW_jE&t=0
jo a ešte flow
mne to skor pride ako dirt jump v bike parku (chcelo rado byt ala dirt merchant vo whistlery ) ..nechcel by som to udrziavat, jak to decka rozbrzdia na mary.
kedze je tam ta lanovka..
zase raz rocne to moze byt zabava!