Na jednej strane súhlasím, lebo ľudia sa tam iba hádajú a nikam to nevedie, na druhej strane často sa tam vyskytnú príspevky podložené faktami, ktoré sú presným opakom toho, čo nám tlačia médiá...
Ano. Obzvlast ked sa jedna o opalencov. Nikto nemoze vyjadrit svoj nazor lebo je to hned rasizmus. No a o teme Ukraina ani nehovorim. Tam sa na nas talci velka kopa sraciek zo zapadu ale o tom uz inde. Nechcem tu rozoberat politiku.
Ano. Obzvlast ked sa jedna o opalencov. Nikto nemoze vyjadrit svoj nazor lebo je to hned rasizmus. No a o teme Ukraina ani nehovorim. Tam sa na nas talci velka kopa sraciek zo zapadu ale o tom uz inde. Nechcem tu rozoberat politiku.
Každý slobodne môže vyjadriť svoj názor na témy týkajúcich sa rómskej menšiny ak to urobí v kultivovanej forme, bez urážok a používa slovník patriaci do verejnej diskusie. Podľa môjho názoru slovo "opálenci" nespĺňa hore uvedené kritériá.
Čo sa týka tej Ukrajiny/Ruska, tak s tebou plne súhlasím.
No čo sa týka zrušených diskusií je to zas obrazom toho ako do nás tlačia reči o slobode po 89tom a na druhej strane ti ju berú.Áno nenávistné príspevky v diskusiách sú nežiadúce ,ale povedzte myslel si niekto ,že sloboda slova prináša len pozitívne veci?Vo všetkom ,nielen v diskusiách sú pozitíva a negatíva v určitej forme rovnováhy/nerovnováhy.Takže aj nenávistné príspevky beriem ako akúsi formu "dani" za slobodu slova.Preto považujem zrušenie diskusií ako krok späť v "demokracii" (tak ako toto zriadenie čo máme nazývajú niektorý optimisti).Nedá mi ale nevyjadriť sa k téme Cigáňov (takto sú označený vo viacerých jazykoch a nevidím na tom nič hanlivé).Netreba sa čudovať ľudom ,že sa k týmto "indickým turistom" vyjadrujú tak ako sa vyjadrujú...sú tu už niekoľko stovák rokov a napriek nespočetným varovaniam ktoré im majorita v Európe dala sa nedokázali poučiť a stále žijú na okraji spoločnosti.Česť výnimkám ktorý sa dokázali nejako začleniť a žijú "náš" spôsob života.Všetci ich horlivý ochrancovia a pseudohumanisti by si mali konečne uvedomiť že to oni sú hosťami u nás a nie mi u nich,tzn. oni sú tí čo sa majú prispôsobiť!Sorry za mojú druhú časť príspevku ale jednoducho ma už unavujú tie vykreslovačky o chudákoch utláčaných rómoch...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V BS máme v podstate len kopce tam budeš márne hľadať rovinku. Niečo skvelé pre kondičku
ale dost bolo dvojzmyslov, okolie BS je velmi vysoko na mojom neexistujucom zozname SVK lokalit, ktore chcem s bikom pojazdit
Prajem krásny slnečný deň členom mtbiker .
Rovno
Ale cez deň je to na balkóne, tak sa to dá vydržať
Už sa teším na tie pokrmy
Každý slobodne môže vyjadriť svoj názor na témy týkajúcich sa rómskej menšiny ak to urobí v kultivovanej forme, bez urážok a používa slovník patriaci do verejnej diskusie. Podľa môjho názoru slovo "opálenci" nespĺňa hore uvedené kritériá.
Čo sa týka tej Ukrajiny/Ruska, tak s tebou plne súhlasím.