Tak na juhu tých kopcov moc nie je,len také nerovnosti,ja keď chcem jazdiť kopce,tak mi stačí ísť pár km- do Banskej Štiavnice a okolia a tu sa v kopcoch doraziť Ale aby som nebol OT,pridám môj výjazd zo 7.8.2014, bol to zatial môj najdlhší výjazd na fitness biku.
V.Uherce-N.Rudno-Homôlka-Pruské-Púchov-Bytča-Teplička nad Váhom-Terchová-191km.
ja tu zasa mám takmer samé kopce, hlavne na kopci bývam, takže každý návrat z výjazdu je do kopca. a keď chcem domov dofrčať 70 km rýchlosťou, tak si musím najskôr vyšlapať do 700mnm ako pri dnešnom výjazde inak celkom je tieto dni chladno, takto k večeru to začína rapídne klesať.
no pekne..na nasu rovinkovu podunajsku nizinu lepsie ako nic...
Ja tie kopce poznám ako svoje boty. Pred pár rokmi som ich jazdil skoro denne. Teraz mám "rozlietaný" štýl života, som uťahaný, preto skôr jazdím rovinky. No tam zas vždy fučí jak... A ten okruh určite nebude mať 700 m. Tipujem tak 400 - 500, viac nie
mám ich už 5 rokov, pomaly mi odchádza baterka už, vydrží už len cca 5 hodín miesto 12 a vlani som menil remienok. inak som veľmi spokojný, keď sa človek venuje viacerým športom, tak je to ideálna voľba. pomaly plánujem kúpu druhých a určite zostanem u garmina
tak jak pises uz je veru chladnejsie. vcera som bol po praci len 40km a v doline pod Cicmanmi uz mi bolo chladno. snad sa este trochu otepli ze uz to nebude taketo do jesene
taky divny rok je tento, cez zimu som asi len mesiac nesedel na bic a cez leto som asi mesiac nemal navleky na rukach nohach, dnes rano som ich uz veru opat vytiahol, bolo 11 °C...
zasa na druhú stranu netreba toľko vody, ako keď je nad 30. najhoršie je že tá teplota veľmi kolíše, idem z domu v návlekoch, potom mi je za chvíľu horko, tak ich musím dať dole a po hodine je zasa zima.. ktovie koľko sa bude dať na jeseň pojazdiť, tam bude aj skorá tma obmedzujúca, ale tak svetlo som úspešne testoval už tento týždeň
Dnes som sa chcel len tak voziť, ale nakoniec bol z toho celkom fajn švih.
ZV – ZC – Veľké Pole – PE – NR – ZM – ZV. 253km / 30,23AVG.
Aladinovi vyšla predpoveď a hore Hronom až domov som sa viezol s vetrom v chrbte. Takto to mám rád
Na Ponitrí som jazdil tohto roku „už“ druhý krát, a znova som nadšený. Oku lahodiaci kraj a celkom fajn cesty. Určite sa tam ešte vrátim. Minimálne si vyšľapnúť Veľké Pole od Hornej Vsi, v zjazde sa mi to zdalo zaujímavejšie ako z druhej strany.
ja dnes len stovečku a 1500m výškových s priemerkou len 26,4. celý čas fúkalo a raz bolo slnečno chvíľami pod mrakom a tým aj na striedačku zima a teplo..
no dnes bolo to pocasie take vselijake, sice bolo pekne ale teplo bolo len na slnku, ked som videl zjazdovat do cicmian borcov kratke/kratke tak ma striaslo....tam to ani zdaleka nebolo na kratasy
na nohy mi zatiaľ zima ešte neni, ale s rukami som furt experimentoval dnes, návleky hore, neskôr zasa dole, potom som ich len roloval.. a do dvoch väčších zjazdov som si dal radšej pláštenku, obzvlášť na kopcoch v tieni bolo chladno a presne si viem predstaviť ako bolo v čičmanoch, to by asi neostalo bez následkov zjazdiť to v krátkom. ale ako som písal aj včera, spotreba vody išla rapídne dole, vystačil som si so zásobami z domu
Tak pri dnešnom výšlape LH-Podbanské-Š.Pleso a pri následnom zjazde do Tatranskej Štrby som mal pocit že mi začínajú zľahka omŕzať prsty na rukách. Nie nadarmo sa hovorí že jeseň na Liptove začína 1.augusta .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V.Uherce-N.Rudno-Homôlka-Pruské-Púchov-Bytča-Teplička nad Váhom-Terchová-191km.
Ja tie kopce poznám ako svoje boty. Pred pár rokmi som ich jazdil skoro denne. Teraz mám "rozlietaný" štýl života, som uťahaný, preto skôr jazdím rovinky. No tam zas vždy fučí jak... A ten okruh určite nebude mať 700 m. Tipujem tak 400 - 500, viac nie
https://www.runtastic.com/en/users/zdeno-badura/sport-sessions/294143493
Akože nie, chod na Podhajsku,Vrable,Mochovce atd...ja pravidelne robim vyjazdy 100km a 1000up
ZV – ZC – Veľké Pole – PE – NR – ZM – ZV. 253km / 30,23AVG.
Aladinovi vyšla predpoveď a hore Hronom až domov som sa viezol s vetrom v chrbte. Takto to mám rád
Na Ponitrí som jazdil tohto roku „už“ druhý krát, a znova som nadšený. Oku lahodiaci kraj a celkom fajn cesty. Určite sa tam ešte vrátim. Minimálne si vyšľapnúť Veľké Pole od Hornej Vsi, v zjazde sa mi to zdalo zaujímavejšie ako z druhej strany.