a ty mas preco ciselne taky maly ram? som z toho jelen. ja som na tom nechcel byt taky prehnuty, kedze mam problem s krizami, tak preto som mal mat vacsi ram aspom tak mi bolo povedane...
lebo mam sice dlhe nohy ale kratsi trup 56cm ram s 120mm predstavcom mi uz bol pridlhy... cize 59cm ram by som potreboval s kratuckym predstavcom...
potom este take detaily...nepaci sa mi taka dlhocizna hlavova trubka...a velke ramy vyzeraju ako lesenie..ale to su uz len take minidovodiky ..hlavna je ta vyhovujuca dlzka vzhladom na moje telo
no vidis, ram bude OK 56 mu je mala len tu nezacnite na X stranach riesit velkosti ramov. Ta 62 ti je akurat. A keby chces zvacsit drop tak tam este stale mozes ubrat z podloziek. Aj ked mozno ani nebude treba. A este tie pedale poriesit
tak ja som hodil udaje do tej kalkulacky na velkosti a tam mi vyplulo az 63 cm 60 nemali, 58 je uz asi malo, tak 62 no...
pedale si tam dam asi mtb m520 (ukamenujte ma ) tie mam aj na crosovom a kedze riesit dalsie tretry s inym systemom mi nepride ako dobry napad... tak asi ostanem pri rovnakych pedaloch
hej podhodil si mi ho, no tak musim si zvyknut, ze to trase, co je dost citelne vsetko na ceste, tak uvidime casom. zatial 170km za 2 dni, som zvedavy ci pocitim rozdiel, ked som dal sedanku dopretu kusok a ten predstavec naopak.... ale prdel mam neskutocne ubolenu, stara zlata sedanka
a ma 9kg ak to zaujima niekoho v tomto monstroznom vyhotoveni
pedale si tam dam asi mtb m520 (ukamenujte ma ) tie mam aj na crosovom a kedze riesit dalsie tretry s inym systemom mi nepride ako dobry napad... tak asi ostanem pri rovnakych pedaloch
daj si tam pd a520, to je taká cestnejšia verzia na SPD, našľapujú sa len z jednej strany, tým pádom by mali byť ľahšie, ja ich mám tiež na cestnom.. na MTB zasa tie M520
Z hladiska hygieny je fajn mat na cestak zvlast tretry. Tym padom kludne aj cestny system. No a z hladiska ceny je urcite lacnejsie mat jedny trenky kludne aj na cely tyzden
daj si tam pd a520, to je taká cestnejšia verzia na SPD, našľapujú sa len z jednej strany, tým pádom by mali byť ľahšie, ja ich mám tiež na cestnom.. na MTB zasa tie M520
a si spokojny s tym pedalami ? .. nechyba ti aj druha naslapna strana ?
akože na cestnom sa moc často nevypínam, ale keď sa vypnem, tak sa obyčajne pretočia zapínaním k ceste, tak ich musím otáčať. ale tak myslím že všetky cestné systémy pedálov sú len jednostranné. a treba ich dosť často čistiť, lebo potom vydávajú nepríjemné zvuky.. však sú to len také "črepy" na začiatok, keď človek nechce investovať moc do druhých tretier
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
potom este take detaily...nepaci sa mi taka dlhocizna hlavova trubka...a velke ramy vyzeraju ako lesenie..ale to su uz len take minidovodiky ..hlavna je ta vyhovujuca dlzka vzhladom na moje telo
pedale si tam dam asi mtb m520 (ukamenujte ma
hej podhodil si mi ho, no tak musim si zvyknut, ze to trase, co je dost citelne vsetko na ceste, tak uvidime casom. zatial 170km za 2 dni, som zvedavy ci pocitim rozdiel, ked som dal sedanku dopretu kusok a ten predstavec naopak.... ale prdel mam neskutocne ubolenu, stara zlata sedanka
a ma 9kg ak to zaujima niekoho v tomto monstroznom vyhotoveni
akože na cestnom sa moc často nevypínam, ale keď sa vypnem, tak sa obyčajne pretočia zapínaním k ceste, tak ich musím otáčať. ale tak myslím že všetky cestné systémy pedálov sú len jednostranné. a treba ich dosť často čistiť, lebo potom vydávajú nepríjemné zvuky.. však sú to len také "črepy" na začiatok, keď človek nechce investovať moc do druhých tretier