Super.
Som len za to, aby sa uvadzali seriozne udaje, nie katalogove alebo odhady. Radsej napisat, ze hmotnost nie je znama. To nie je hanba .
Takže sme spoločne s Kromus-om povážili tie naše " pokrútené " skvosty , a tu je môj rezult: Váha Pinarello Dogma 65.1 na komplet Shimano Ultegre , Fulcrum Racing Zero , včetne dvoch košíkov na bidóny, držiaka Garminu je 7775g a s navigáciou a náhradnou dušou 8025g...
Pre Hack3r:
Na jednej strane sa u cestnych pedalov zdoraznuje vyhoda velkej stycnej plochy, na druhej strane existuje Speedplay. Viem, ze velky je kufor, ale nahradi tuhost nastavitelneho kufra tuhost tela pedalu? Podel sa o skusenosti s nimi. Pouzivas tretry s karbonovou podrazkou, pripadne aj s priamou montazou (spec. modely Sidi, DMT, Northwave) alebo cez adapter?
Mimochodom, zvazoval som aj alternativu v podobe Bebop (http://www.beboppedals.com/prod.html), ktore su podobne male a lahke a naviac pre SPD tretry, v ktorych sa normalne chodi.
U mňa prekvapenie čakal som o niečo nižšiu tak okolo 7,5max budem musieť aj ja odvážiť tú moju hajtru ako som na tom martink ale aj tak je trek najlepší
fofo050 - jasne ze skodoradost , co to nieje zrejme .... nevidis aku mi to robi radost a vytesujem sa z toho ?
Ja len ze sa pekne potvrdzuje to co som pisal stranu dozadu, niekto ani nevie co kupuje , hlavne ze je to "cool"
Ale chlapi nebuďte malicherní! Keby som sa bál , že ohovoríte môj cesťák / že je krivý, že je ťažký, že Ferrari.../ tak tú váhu tu nedám .. Ale na tvoje počudovanie- Isheep , som ten bicykel kupoval s vedomým vyššej váhy, ktorú však ďaleko predčili jazdné vlastnosti celku , podotýkam renomovaných a nezávislých médií. Zo mňa už v tomto živote nebude pretekár , ani prvotriedny vrchár, mám pri svojej vyťaženosti iné priority v živote. Pinarello som kupoval , ako som už spomenul , preto lebo sa mi-MNE páči, má PRE mňa sexy krivky a ďalšie plusy/ tradícia značky, plnokrvný Ital-kolíska cestnej cyklistiky,nevšedný tvar a gráciu-čo sa o mnohých nedá povedať.../ A keď to zhrniem a podčiarknem chcel som si dopriať niečo , čo by vo mne pri každom výjazde evokovalo výnimočnosť a tradíciu cyklistiky , tak, aby sa každý môj výjazd premenil na jednu nezabudnuteľnú udalosť...A mohol som mať aj Bianchi aj Colnago, no pre mňa z pochopiteľných dôvodov / uviedol som predtým / som sa rozhodol pre Pinarello.
Apropo Isheep- nechcem sa dotknúť tvojho " klenotu", ale kúpiť rám s integrovanou a už "zarezanou" sedlovkou , a následne dotazovať fóristov ako ju predĺžiť, je trochu od veci , zvlášť ak sa pasuje do úlohy tvrdého " kritika " cesťákov a bytového architekta...
U mňa prekvapenie čakal som o niečo nižšiu tak okolo 7,5max budem musieť aj ja odvážiť tú moju hajtru ako som na tom martink ale aj tak je trek najlepší
Cena znackovych (ProTour) ramov je sakra vysoka (s vynimkou Canyon Ultimate CF SLX, pamboh zaplat aspon za to), potom nezostava vela priestoru na lahsie komponenty, ak predajna cena nema byt zavratna. Vratane TREKu . Majitel vsak moze postupne upgradeovat na kvalitnom zaklade a rozlozit si naklady v dlhsom case. Nie nepodstatnym aspektom je tiez fakt, ze vzdy je to dalsia a dalsia radost .
... Pinarello som kupoval , ako som už spomenul , preto lebo sa mi-MNE páči, má PRE mňa sexy krivky a ďalšie plusy/ tradícia značky, plnokrvný Ital-kolíska cestnej cyklistiky...
Faktická pozn.: ... len polokrvný , mal byť na Campe, nie na Ultegre . Škoda ...
V čom su výhodne oproti klasickým SHIMANO SPD SL / PDR-550 / ? Neberem do uvahy že sú obojstranné. Nie je mala plocha našlapu.?
Najvacsia vyhoda je ako si napisal, ze su obojstranne. Druha velka vyhoda oproti klasickym SPD SL alebo SPD ze si vies priamo na kufri nastavit uhol pohybu chodidla do stran v rozmedzi 0-15 stupnov teda nemusis kupovat kufre s urcitym uhlom resp volou. Dalsia vyhoda pre gramarov je vaha a naslapna plocha je skoro najvacsia zo vsetkych pedalov aj ked to tak nevyzera. Pedal nema ziadne pohyblive casti, len ho treba po cca 3000km premazat cez otvor na to urceny, ktory je normalne zaskrutkovany takze ti vydrzi skoro vecnost. kupuju sa len nove kufre. viac si vygoogli ja som ich sice nekupoval lebo ich vozi aj Sagan, ale nevozi ich samozrejme len on.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som len za to, aby sa uvadzali seriozne udaje, nie katalogove alebo odhady. Radsej napisat, ze hmotnost nie je znama. To nie je hanba
Takže sme spoločne s Kromus-om povážili tie naše " pokrútené " skvosty , a tu je môj rezult: Váha Pinarello Dogma 65.1 na komplet Shimano Ultegre , Fulcrum Racing Zero , včetne dvoch košíkov na bidóny, držiaka Garminu je 7775g a s navigáciou a náhradnou dušou 8025g...
Na jednej strane sa u cestnych pedalov zdoraznuje vyhoda velkej stycnej plochy, na druhej strane existuje Speedplay. Viem, ze velky je kufor, ale nahradi tuhost nastavitelneho kufra tuhost tela pedalu? Podel sa o skusenosti s nimi. Pouzivas tretry s karbonovou podrazkou, pripadne aj s priamou montazou (spec. modely Sidi, DMT, Northwave) alebo cez adapter?
Mimochodom, zvazoval som aj alternativu v podobe Bebop (http://www.beboppedals.com/prod.html), ktore su podobne male a lahke a naviac pre SPD tretry, v ktorych sa normalne chodi.
V čom su výhodne oproti klasickým SHIMANO SPD SL / PDR-550 / ? Neberem do uvahy že sú obojstranné. Nie je mala plocha našlapu.?
Aleber to tak, az ta to omrzi , mozes pouzit na rajciny, ani vietor ti neodfukne
Moj názor.
martink ale aj tak je trek najlepší
Ja len ze sa pekne potvrdzuje to co som pisal stranu dozadu, niekto ani nevie co kupuje , hlavne ze je to "cool"
Apropo Isheep- nechcem sa dotknúť tvojho " klenotu", ale kúpiť rám s integrovanou a už "zarezanou" sedlovkou , a následne dotazovať fóristov ako ju predĺžiť, je trochu od veci , zvlášť ak sa pasuje do úlohy tvrdého " kritika " cesťákov a bytového architekta...
martink ale aj tak je trek najlepší
Cena znackovych (ProTour) ramov je sakra vysoka (s vynimkou Canyon Ultimate CF SLX, pamboh zaplat aspon za to), potom nezostava vela priestoru na lahsie komponenty, ak predajna cena nema byt zavratna. Vratane TREKu
Faktická pozn.: ... len polokrvný
Najvacsia vyhoda je ako si napisal, ze su obojstranne. Druha velka vyhoda oproti klasickym SPD SL alebo SPD ze si vies priamo na kufri nastavit uhol pohybu chodidla do stran v rozmedzi 0-15 stupnov teda nemusis kupovat kufre s urcitym uhlom resp volou. Dalsia vyhoda pre gramarov je vaha a naslapna plocha je skoro najvacsia zo vsetkych pedalov aj ked to tak nevyzera. Pedal nema ziadne pohyblive casti, len ho treba po cca 3000km premazat cez otvor na to urceny, ktory je normalne zaskrutkovany takze ti vydrzi skoro vecnost. kupuju sa len nove kufre. viac si vygoogli