nemozem si pomoct, ale sedlo, sedlovka, predstavec a najviac compact barany mi vobec nepasuju k tejto geometrii ramu a hrubke trubiek. pre mna stratil vkus, ktory mal na sikmej fotke. nieco v style "chcela stara mladou byt, ostala jej hola rit"
je to spojenie stareho s novym. zaklad je, ze sa majitelovi paci a ze sa mu na nom dobre jazdi trosku to bije do oci to mas pravdu, ale ten bajk nie je vo vyklade ani v muzeu
sme v Galerii nasich cestakov, kde ide jedine o vyzor bicyklov. preto sa to vola Galeria a preto sem ludia davaju fotky svojich milacikov takze to, ze sa majitelovi paci a dobre sa mu na nom jazdi je uplne nepodstatne a ak mam pravdu povedat totalne u prdele. kludne to ber ako vyklad cestakov foristov, vystavu alebo katalog. princip je ten isty
Function over form; upgradoval som to prave lebo tradicne rajdy mi nesedeli, vyber 1" predstavcov je viac ako biedny (ked clovek nechce nitto za 100e) a stara sedlovka bola kriva a tusim az 30mm setback, Tymto som si upravil posed a ako podotkol hacker, je to kombinacia tradicneho a moderneho ako som to chcel. A nie je na paradu ale na jazdenie samozrejme Vdaka za kritiku.
(keby som to chcel nechat ako klasiku tak tam necham packove radenie na rame a rajdy s takym dropom ze mi odidu krize po tyzdni)
pasqual ked nie je na paradu, preco si ho dal do Galerie nasich cestakov a farebne si sa ho snazil zladit? ved je to totalna haluz ako voda v sitku.
a nerozumiem ani tomu, preco tu dospeli ludia pouzivaju detinske barlicky typu "je to tak, ako som chcel" "zdravotny stav" a stare zname "100ludi, 100chuti".
v materskej skole nepouzivaju taketo vyhovorky ide tu o vyzor a o nic ine.
Galeria nasich cestakov...znamena urobenie fotky a zavesenie to sem na forum. Vidis tu niekde nejake pravidla co musia bajky splnat alebo ako musia tabulkovo a vzorovo vyzerat aby sem clovek mohol dat svoj cestak? Kolko mas rokov chalan, ze tu vypustis takuto blbost? Ine je uz kto ma aky nazor na ten ktory bajk, niekto je na klasiky, takze novy dokonale zladeny karbonovy cestak sa mu nebude pacit, niekto naopak je na nove "rakety" Inemu sa zas pacia dokrivene Pinarella. Ten pasqualov cestak je decentny klasicky cestak s novsimi komponentami ako ked siel ten ram z vyrobnej linky. Mimochodom ak mas ty cestak rad by som si ho pozrel, ked tento sa sem podla teba nehodi.
no akoze to vyzera ako kebyze das na podvozok a motor embecky karoseriu z ferari -_-
ani dobre ao ferari to nebude ani pekne to nebude
ked uz si chcel klasicky ram silou mocou (pricom osobne nechapem preco? kedze to je v tlmeni narazov na tom hodne zle, radsej by som volil dural s carbon vidlou.....) tak si mal kupit aj klasicku sedlovku..nejake menej moderne sedlo....
s ramom som maximalne spokojny, mam ho uz dlhsiu dobu a sedi mi, nemam dovod ho menit, o vahu mi nejde a nemam chut investovat tisice do karbonoveho ramu, neriesim cyklistiku sutazne... a sedlovka + sedlo opat; co po tom ze vyzerali klasicky ked mi nesedia..
( to este nikto nevidel napr. De Rosa neo primato alebo co? klasicky crmo ram s modernejsimi komponentami...)
pasqual ved to sa ani necaka a ani to nie je technicky mozne
Hack3r chlape, ty mavas kramy pravidelne ako zena nikde som nepisal o nejakych pravidlach, aby sem clovek mohol dat svoj cestak a ani to, ze pasqualov bicykel sa sem nehodi takze ta poprosim nevymyslaj si somariny, ktore som nenapisal. a taktiez sa neobuvaj do mojho veku a nezaujimaj o moj cestak. nemam potrebu sa nim chvalit, ani nicim, co na nom zmenim, pretoze nepotrebujem pocut pochvalu a zdvihut si tak sebavedomie. par ludi tu tak funguje a dost intenzivne, su na tom priam zavisli. ja nastastie do tej skupiny nepatrim a ani do tej, aby som tebe alebo hocikomu mal nieco dokazovat a obhajovat sa. to v ziadnom pripade. pohoda, klidek, hlavne nohy v teple
pasqual ved to sa ani necaka a ani to nie je technicky mozne
Hack3r chlape, ty mavas kramy pravidelne ako zena nikde som nepisal o nejakych pravidlach, aby sem clovek mohol dat svoj cestak a ani to, ze pasqualov bicykel sa sem nehodi takze ta poprosim nevymyslaj si somariny, ktore som nenapisal. a taktiez sa neobuvaj do mojho veku a nezaujimaj o moj cestak. nemam potrebu sa nim chvalit, ani nicim, co na nom zmenim, pretoze nepotrebujem pocut pochvalu a zdvihut si tak sebavedomie. par ludi tu tak funguje a dost intenzivne, su na tom priam zavisli. ja nastastie do tej skupiny nepatrim a ani do tej, aby som tebe alebo hocikomu mal nieco dokazovat a obhajovat sa. to v ziadnom pripade. pohoda, klidek, hlavne nohy v teple
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(keby som to chcel nechat ako klasiku tak tam necham packove radenie na rame a rajdy s takym dropom ze mi odidu krize po tyzdni)
a nerozumiem ani tomu, preco tu dospeli ludia pouzivaju detinske barlicky typu "je to tak, ako som chcel" "zdravotny stav" a stare zname "100ludi, 100chuti".
v materskej skole nepouzivaju taketo vyhovorky
ani dobre ao ferari to nebude ani pekne to nebude
ked uz si chcel klasicky ram silou mocou (pricom osobne nechapem preco? kedze to je v tlmeni narazov na tom hodne zle, radsej by som volil dural s carbon vidlou.....) tak si mal kupit aj klasicku sedlovku..nejake menej moderne sedlo....
( to este nikto nevidel napr. De Rosa neo primato alebo co? klasicky crmo ram s modernejsimi komponentami...)
Hack3r chlape, ty mavas kramy pravidelne ako zena
Hack3r chlape, ty mavas kramy pravidelne ako zena