Chcem vam odporucit obchod http://www.cykloobchod.sk lebo som s nim spokojny. Ponuku tovaru maju podobnu ako kolokram.sk, no trosicku mensiu, ale zato ceny pri rovnakom tovare maju vzdy nizsie ako na kolokrame. Co som si vsimol tak cena tovaru sa meni, napr. teraz vsetky veci teraz zlacneli, (ale aj predtym boli lacnejsie ako inde) takze taka zmena ako u inych shopov kde mavaju roky tu istu cenu za tovar. Tiez aj cena za postovne je trosku mensia ako u kolokramu (to porovananie s kolokramom preto, lebo naozaj maju vacsinu tovaru rovnakeho).
Z tohoto shopu som teraz objednaval veci po prvy krat, a s ich sluzbou som bol spokojny. Objednaval som v pondelok v noci, a v piatok uz som mal tovar doma.
Zdravím.
Tiež som objednával v Pondelok kedy mi automaticky prišiel e-mail s č. objednávky a podobne. Do Piatku žiadna komunikácia. Už som zvažoval že aj zavolám do obchodu ohľadom stavu objednávky keď že na stránke nie je napísané, či sa tovar nachádza skladom alebo nie. Dnes, teda v Piatok mi ráno prišiel e-mail že zásielka bola odoslaná. O 2 - 3 hodiny mi ju priniesol kuriér UPS v pohode.
Objednaval som nieco z cykloobchodu a musim povedat, ze je to katastrofa. Komunikacia nulova, keby som tam nezavolal tak by moju objednavku zrejme ani nevybavili. Hlavna vec, ze na stranke maju uvedene zlavy pritom ten tovar ani nemaju na sklade. Pisal som tam aj niekolko mailov a ziadna odozva. Uz sa to natahuje vyse tyzdna a zacinam stracat trpezlivost. Neobjednam od nich uz ani hrdzavy klinec.
Vivat Suncycle!
V piatok 19.7. som v cykloobchode objednal plaste a pumpu, v pondelok 22.7. mi prisiel mail, ze na pumpu by som musel cakat 2 az 3 tyzdne, tak som objednavku pumpy zrusil a stvrtok 25.7. mi prisiel mail, ze plaste boli odoslane. Posta mi dala oznam o zasielke v pondelok 29.7. S nakupom cez cykloobchod som spokojny. Neocakaval som, ze vsetko budu mat na sklade. Teoreticky by mohli mat na stranke k tovaru uvedene predpokladane dodacie doby.
Ja mam s cykloobchodom dobru skusenost (ako sa to vezme)
Objednal som prevodniky 44 a 32... Prisiel mi mail ze 44 nemaju, tak som zrusil objednavku, a nanovo som objednal 32z prevodnik, + ihned som zadal do banky prikaz na uhradu
Za par dni mi volali ze domotali mail, tak sme sa dohodli ze ked bude skladom tak mi ho poslu a peniaze som zatial nechal na ich ucte
Medzitym som vsak zohnal ten prevodnik Za dalsich par dni (asi dva tyzdne, uz som aj pozabudol) mi volali ze maju skladom, no ale som im povedal neech mi peniaze poslu spat. Boli tam vsak nejake nezrovnalosti, nejake veci nesedeli (na mojej strane) alee vsetko sa vyriesilo ku mojej spokojnosti, komunikacia neviazla, dokonca ani v poobednych az podvecernych hodinach
Co som chcel povedat: Komunikacia na jednotku
Akurat by mohli mat oznacene co je skladom a co nie
prvy krat som objednaval brzdy. samozrejme namiesto 180 mi dosiel 160 kotuc. bolo mi vysvetlene ze chyba v popise. samozrejme ho neopravili, casom som zistil ze aj objímka Matchmaker X tam nebola ale bola len klasicka. tak som im chcel dat druhu sancu. 22.9 som odoslal objednavku.dosiel mail ze jednu polozku nemaju. tak som hned odpisal nech poslu bez toho. 25.9 som im musel volat co stym je. tak mi tu polozku stornoval. 26.9 mi dosiel mail ze odoslane. dnes je 1.10 a nic
16.12 som objednával tovar. obratom mi prisiel mail ze na niektoré veci sa bude cakat 15-30 dní. tak som povedal ze pohoda. medzi tým som zohnal niektoré veci inde tak som im napísal čo majú z objednávky vyškrkať. po 30 dnoch t.j. 18.1. som im písal mail, znova čo majú vyškrkať a čo by som chcel doplniť .a že čo ako moja objednávka majú, nemajú tovar. stále bez odozvy. neobjednával som prvý krát, nikdy nebol problém s komunikáciou alle teraz akosi zaspali.
Vzdy co som objednal to mi prislo 100% spokojnost .
Niekedy kupim v suncycle niekedy v cykloobchod.
Naposledy som bral retaz kmc gold a reflex nalepky vybaveny som bol za par dni.
Dakujem
Nedá sa dohodnut na cene, pritom ma na nete nastavene ceny rovnake, ako v kamennych obchodoch(odporucana MOC cena) a dodácia doba na to, ze to ma SK dovozca na sklade je viac, ako 10 dnova...
Akcia, doprava zadarmo, v piatok cez obed som objednaval brzdny kotuc a kazetu asi hodinu. 3x spadol server (500) a vzdy to zacinalo extra pomalou rychlostou odozvy. Ale na 3x som to dal! Za takuto skusenost by mala byt doprava zadarmo implicitne dana.
Uz vyse tyzdna im nejde stranka vobec. Koncom septembra som si u nich objednal par veci. Za 2 dni mi volali, ze to bude trochu neskor. Prislo to za vyse 2 tyzdne a kurier chcel, aby som zaplatil dobierku, hoci som to mal zaplatene dopredu prevodom. Tak som to zaplatil znovu, bolo to len nejakych 31 eur a hned som im pisal, nech mi to vratia na ucet. To bolo minuly piatok, dnes je utorok a zatial sa neozvali. Maju tam asi nejake problemy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiež som objednával v Pondelok kedy mi automaticky prišiel e-mail s č. objednávky a podobne. Do Piatku žiadna komunikácia. Už som zvažoval že aj zavolám do obchodu ohľadom stavu objednávky keď že na stránke nie je napísané, či sa tovar nachádza skladom alebo nie. Dnes, teda v Piatok mi ráno prišiel e-mail že zásielka bola odoslaná. O 2 - 3 hodiny mi ju priniesol kuriér UPS v pohode.
Vivat Suncycle!
Objednal som prevodniky 44 a 32... Prisiel mi mail ze 44 nemaju, tak som zrusil objednavku, a nanovo som objednal 32z prevodnik, + ihned som zadal do banky prikaz na uhradu
Za par dni mi volali ze domotali mail, tak sme sa dohodli ze ked bude skladom tak mi ho poslu a peniaze som zatial nechal na ich ucte
Medzitym som vsak zohnal ten prevodnik Za dalsich par dni (asi dva tyzdne, uz som aj pozabudol) mi volali ze maju skladom, no ale som im povedal neech mi peniaze poslu spat. Boli tam vsak nejake nezrovnalosti, nejake veci nesedeli (na mojej strane) alee vsetko sa vyriesilo ku mojej spokojnosti, komunikacia neviazla, dokonca ani v poobednych az podvecernych hodinach
Co som chcel povedat: Komunikacia na jednotku
Akurat by mohli mat oznacene co je skladom a co nie
aj v suncycle sa vedia pomylit... aj vsade inde...
Niekedy kupim v suncycle niekedy v cykloobchod.
Naposledy som bral retaz kmc gold a reflex nalepky vybaveny som bol za par dni.
Dakujem