Pred napletením kolesa dať na nábu gumku do vlasov - takú pružnú textilnu, podľa možnosti hrubšiu. Ak je koleso zapletené, tak tú gumičku rozstrihnúť a na nábe spojiť. Zviazať by asi nešla, ale nitkou zviazať?
Kua, prišiel som na to teraz, lebo pred chvíľou som našiel pohodenú takú gumku po vnučke, ktorá tu bola minulý víkend. Asi som to mal vyskúšať a dať do vychytávok
Pred napletením kolesa dať na nábu gumku do vlasov - takú pružnú textilnu, podľa možnosti hrubšiu. Ak je koleso naplatené, tak tu gumičku rozstrihnúť na na nábe spojiť. Zviazať by asi nešla, ale nitkou zviazať?
To znie ako z kurzu umeleckeho pisania. 4 raz som musel precitat aby som pochopil vyznam.
postačí aj tenký prúžok kože, na jednom konci vystrihneš aby to malo hranatý tvar a na opačnom obyčajný zárez, určite sa to po spojení nerozpojí, ale gramárom to nehovorte a neukazujte, lebo nás vysmejú
Neprečítal som si to po sebe, pani spolubývajúca ma naháňala na nákupnú turistiku... Tak som svoj príspevok trochu opravil.
A ešte je dostať tie klasické hadičky k pumpe? Svokor totiž potreboval nafúkať kolesá na vozíku, odkiaľsi vypriadok starú klasicku pumpu, avšak hadička púšťala. Tak obišiel Bratislavu a nikde nič také nemali. Nakoniec som mu kolesá na vozíku musel nafúkať mojou Silcou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=qqpcBpSsj1A&t=0
Ta si tomu dal
je to vyborna motivacia na vykon, radsej budem cely vyjazd dupat ako to pocuvat
ja osobne tiez radsej ticho....
môj ročník do kolies strkal plastové vrchnáčiky z mrazenej ovocnej drene
a náboj sa leskol ako psie gule, nebolo nutné nič čistiť
tak tak, na to som už aj zabudol, a na kormaň také čosi kožené strihané, ako teraz majú motorkári na chopproch
Také by som chcel na manželku
Nad tym som davnejsie uvazoval,ale uz som na to zabudol. Chcelo by to nieco male,lahke,gramraske a funkcne.
Kua, prišiel som na to teraz, lebo pred chvíľou som našiel pohodenú takú gumku po vnučke, ktorá tu bola minulý víkend. Asi som to mal vyskúšať a dať do vychytávok
To znie ako z kurzu umeleckeho pisania. 4 raz som musel precitat aby som pochopil vyznam.
A ešte je dostať tie klasické hadičky k pumpe? Svokor totiž potreboval nafúkať kolesá na vozíku, odkiaľsi vypriadok starú klasicku pumpu, avšak hadička púšťala. Tak obišiel Bratislavu a nikde nič také nemali. Nakoniec som mu kolesá na vozíku musel nafúkať mojou Silcou.
SR E*****n TT
Air,Rebound,Compression,Lock