urcite je ten pomer vyborny a dost silno som nad nim uvazoval ale ten dizajn teda konkretne boky a to miesto hore a dole je hrozne asi si este chvilu pockam na Mi4
to mas s casti pravdu zo zaciatku sa drzi velmi zle, za prvy tyzden mi padol asi 3x ale kupil som dobre puzdro a je to uplne ine fakt.http://www.fulcrumall.com/original-nillkin-xiaomi-m3-mi3-super-frosted-shield-protective-cover-case-matte-free-shipping-p-292.html
telefon ma fantasticku rom plus velku komunitu co sa o vsetko stara, romky su oficialne ako aj cela nadstavba MIUI ofiko prelozene do slovenciny a cestiny, kazdy piatok aktualizacia len pomocou wifi, ziadny pc. clovek sa vzdy tesi lebo v aktualizaciach su seper veci (slowmotion, raw format, nove farby diod apod. komu nevyhovuje nepaci sa ostava na starej, aktualizacia neje povinna. navyse sluchadla 15eur Piston 2 dizajn boba zvuk este viac, za tych 15 hraju lesie ako audio beats za 80 /stuple/ . dalej maju aj naramok ktory dokaze to so sammsung gear fit len nestoji 200e ale 25e a je bez displeja. XIAOMI min meciac porazilo v cine v predajnosti samsung a apple, za polovicu penazi vam daju ovela ovela viac ako tieto znacky, nehovoriac o Ipade v porovnani s xiaomi tabletom MIPAD ktory 700eurovy ipad 64gb schova lavou zadnou za 200eur. Xiomi je pre mna jasna volba v mobiloch a tabletoch uz iba pre tu fantasticku rom aku maju, tolko nastaveni a prisposobeni to je az neuveritelne Cim dalej tym viac ludi co maju zasekane samsungy a htcecka si davaju rom MIUI. Kto vie preco zobronia o oficialnu podporu romky pre ich zariadenia aj ked xiomi ofiko zariadenie uz nepodporuje. tak to tu prekladaju a riesia borci s tochto fora http://www.miui.cz/ cize nieje nic co by neslo a neviriesilo sa aj na inych ako xiomi telefonoch. ps. : mi4 dizajn pecka, v ruke sa drzi super osobne mi chyba LTE a NFC ale lte bude v dalsich verziach pre EU, LTE je v mi4 ale len pre azijsku siet
pripájam sa k JAHMANsvk, mám síce Mi2S ale po cca dvoch mesiacoch používania veľká spokojnosť kvôli menším rozmerom som zobral radšej ten, keďže 5" tabule mi zrovna nevyhovujú teraz som dokúpil spomínané slúchadlá xiaomi piston a hrajú naozaj veľmi dobre
pripájam sa k JAHMANsvk, mám síce Mi2S ale po cca dvoch mesiacoch používania veľká spokojnosť kvôli menším rozmerom som zobral radšej ten, keďže 5" tabule mi zrovna nevyhovujú teraz som dokúpil spomínané slúchadlá xiaomi piston a hrajú naozaj veľmi dobre
som rad ze sa tu objavil dalsi dokaz myslim ze pistony 2 (nove zlate) hraju lepsie ako dobre, porovnaval soo ich s beats audio dr. dre-na striedacku resp. jedno ucho to, jedno druhe a prisli mi lepsie jednoznacne. Mi2 je super volba kto chce dobry phone do 250e
To isté sa mi stalo na xperii, musel som vymeniť celú zadnú stranu. Stálo to 30€. Sklíčko samotné ti nevymenia, jedine že by si si to urobil sám a objednal ho napr. z ebay-u. Ja som sa do toho pri mojej šikovnosti moc nechcel púšťať + som chcel zachovať vodeodolnosť a v servise mi to vedeli urobiť do 2 dní.
Tak ja ju už mám mesiac aj pol, foťák super-bomba, to bol dôvod, prečo som ju kúpil, takže spokojnosť, rýchlosť systému to isté, ani raz zatiaľ nesekla, zvláda aj náročné hry, gpska funguje hocikde, takže používam runtatstic a podobné aplikácie a nikdy signál nevypadne, zvukový výstup na sluchátka žiadna sláva, taký priemer, senzor na automatický jas je tiež dobrý, baterka ok, deň vydrží bez problémov, aj keď na tom hrajem nejaké hry, fotím.
Ked uz tak by som siel do 930 ale 925 v podstate nema skoro nic navyse oproti 920....
Pri nokii lumii som sa zatial aj s modelom 720 aj 920 stretol s tym ze dv dni vydrzi pri akomkolvek pouzivani....729 dokonca vydrzala tri dnia to som ju testoval pocas skoly...6hodin zapnuta hudba.. Data....hry....tri dni po sebe...
920 je vykonnejsia a zere viac ale tie dva dni aktivneho pouzivania zvladne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
telefon ma fantasticku rom plus velku komunitu co sa o vsetko stara, romky su oficialne ako aj cela nadstavba MIUI ofiko prelozene do slovenciny a cestiny, kazdy piatok aktualizacia len pomocou wifi, ziadny pc. clovek sa vzdy tesi lebo v aktualizaciach su seper veci (slowmotion, raw format, nove farby diod apod. komu nevyhovuje nepaci sa ostava na starej, aktualizacia neje povinna. navyse sluchadla 15eur Piston 2 dizajn boba zvuk este viac, za tych 15 hraju lesie ako audio beats za 80 /stuple/ . dalej maju aj naramok ktory dokaze to so sammsung gear fit len nestoji 200e ale 25e a je bez displeja. XIAOMI min meciac porazilo v cine v predajnosti samsung a apple, za polovicu penazi vam daju ovela ovela viac ako tieto znacky, nehovoriac o Ipade v porovnani s xiaomi tabletom MIPAD ktory 700eurovy ipad 64gb schova lavou zadnou
Sony Ericsson K 800
Sony Ericsson K 850
hTC Desire S
hTC Desire 500
Firemne zial Nokie
som rad ze sa tu objavil dalsi dokaz
Lost odporucam este vyskusat MiBand
http://www.alza.sk/displex-paste-5g-d227418.htm
Privítam hlavne od tých čo ju majú už nejaký ten mesiac
Pri nokii lumii som sa zatial aj s modelom 720 aj 920 stretol s tym ze dv dni vydrzi pri akomkolvek pouzivani....729 dokonca vydrzala tri dnia to som ju testoval pocas skoly...6hodin zapnuta hudba.. Data....hry....tri dni po sebe...
920 je vykonnejsia a zere viac ale tie dva dni aktivneho pouzivania zvladne
momentalne Z10, predtym 9900 a 7890