Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
diky r0sty , aky ma profil tento usek na cervenu? to je singlovanie? ci zvaznica?
Je to zvaznica, nakolko les tam vykosili , ma na par miestach relativne dost sklon a vymlety jarok, plus je vacsinou zarastena burinou. Treba davat pozor, ale da sa celkom ficat, je to pouzitelna skratka jedine na zjazd dole, opacnym smerom neodporucam. Ak ta netlaci cas, urcite je lepsie ist az k 3 dubom a tam zist na singel k horarni.
EDIT: okrem toho, ze silva vsetko pozna, je aj neuveritelne rychla (teda aj v pisani prispevkov ) a predbehla ma kym som tukal
este jedna vec ma napada, ja som vysiel na asfalt v bode, kde je na mape cerveny symbol pre altanok, ale gps track je trochu vyssie, tesne pod horarnou, je to len chyba? alebo ten singel tade pokracuje?
usek od horneho altanku jazdievam smerom dole. v pondelok bol z neho potocik. ked vyjdem na tu malu cistinku pri peknej ceste, tak prejdem na singel akoby pokracujuci, tak ako to ma r0sty. na nom byval strom padnuty, uz ho odpratali. ale potom nevyjdem naspat na peknu cestu ale idem lesom poza tie budovy (na nlc je tam naznacena cesta zelenym - nespevnena) a vyjdem na zaciatku toho trailu pri horarni (oz pedal) - je to vsak zarastene. v pondelok som skusil odbocit za byvalym padlym stromom doprava, po chvili je tam posed a od posedu nejasny pesnik prudko dole, ktory vyjde na zatacke trailu, kde sa prechadza cez potocik. bolo by dobre doriesit usek medzi peknou cestou a zaciatkom trailu
... Teda tie 2 padnute borovice ktore tam roky boli po prekrizeni asfaltky a bolo ich treba prenasat uz odpratali? To by bolo super, strasne otravovali
A presne ako pises, kym byvala brana pri horarni odomknuta, jazdieval som vrchom ponad horaren, sem tam sice zanadavali, ale dalo sa. Poslednu dobu to ale stale zamykaju a preto som musel horaren obchadzat. Tiez som skusil raz strihnut od tych stromov na singel, ale vtedy som vhodnu cestu nenasiel, a veelmi sa prihovaram aby vznikla nejaka rozumna (nebodaj legalna) prepojka na singel (asi idealnejsie k zaciatku pri horarni ako k tej zakrute aby mohla byt obojsmerna, ale lepsie tam ako asfaltom ), je to 100 az 150 m prepoj a vznikol by dlllhy singlac Pripadne tu by mohol zamerat svoje aktivity OZ pedal, je to rozumnejsie ako riesit prechod cez potok a vyhladzovat kamene ... Ak by to niekto vedel organizovat, pridal by som sa... quidoo, ano, singel zacina za hornou odbockou k horarni dolava, asfalt potom len prekrizujes pri altanku.
Ahojte, chcel by som sa touto cestou podakovat trom chalanom a jednemu sanitakovi(ten to tu asi citat nebude) co ma vcera niesli z BK trailu. Kedze vcera na to nebol priestor , tak dufam ze si tu najdu moje velke DAKUJEM za pomoc.
Pricina padu bola v celku smiesna, zavadil som pedalom o maly pnicek pri traily, ktory som si tentokrat nevsimol, aj ked som tade isiel asi 100krat. Potom som uz letel ponad rajdy.
Skoncilo to iba zlomenym rebrom, takze bike moze ist na posezonny servis a ja si chvilu polezim
Inak chalani co mi pomahali boli fakt super, zavolali sanitku, ukazali im cestu a potom ma odniesli na asfaltku a este sa mi postarali o bike - palec hore
Tak, tak skore uzdravenie, kamos si nedavno zlomil rebro v Livigne a este s tym trocha pojazdil, ale teda nebolo to nic prijemneho, teraz ma samozrejme dlhu oddychovu pauzu.
Ahojte, chcel by som sa touto cestou podakovat trom chalanom a jednemu sanitakovi(ten to tu asi citat nebude) co ma vcera niesli z BK trailu. Kedze vcera na to nebol priestor , tak dufam ze si tu najdu moje velke DAKUJEM za pomoc.
Čau, tá cesta na nosidlách bola určite väčším utrpením pre teba ako pre nás čo sme ťa niesli Skoré uzdravenie!
sranda ta takom istom som tam hodil tigra tiez. len som sa prebral na zemi ani som nevedel ako. mozno to bol ten isty . mne sa nastastie nic nestalo. skore uzdravenie.
A presne ako pises, kym byvala brana pri horarni odomknuta, jazdieval som vrchom ponad horaren, sem tam sice zanadavali, ale dalo sa. Poslednu dobu to ale stale zamykaju a preto som musel horaren obchadzat....
ta brana len z dialky vyzera zamknuta, ked prides blizsie tak je len privreta a da sa otvorit. inak mne tam nikdy nikto nenadaval, ani som tam nikdy nikoho nestretol, ale tak stane sa...
a diky za tie dalsie tipy na obchadzku asfaltky, tie nejako nepoznam, ani podla tej mapky si to neviem predstavit, tak najblizsie sa na to kuknem
teraz som sa odtial vratil, dal som konecne cely ten singel a potom od altanku po altanok a po modrej na panovu luku
ten posledny usek singla ku horarni nechapem ako som mohol minut, je tam dokonca mostik hned... bol som tam sice po tme ale aj tak... na cykloserveri nie je zakresleny, tak som tam ani nepozeral, ze ci tam nieco je
Dik za podporu, ale take zle to nie je , stacia 3 ruzove tabletky denne a svet je krasny
Israfel, cesta sanitkou bola este prijemnejsia....dik este raz a ked sa vidime najblizsie , mate u mna pivko
Egze- skocime ho teda vykopat, co ty na to
Vie niekto kde presne sa stala smrtelna nehoda bikera zo stredy ? Niekde pobliz zastavky Ba Kacin pri zjazde pise TASR. Bol to zjazd z Cerovky alebo z DH trailu oproti ? A napr. ci mal prilbu ? Myslim ze by bolo dobre usek oznacit, aspon krizik na strom, nech aj ostatni davaju pozor na tom useku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je to strma zvaznica
Je to zvaznica, nakolko les tam vykosili
EDIT: okrem toho, ze silva vsetko pozna, je aj neuveritelne rychla (teda aj v pisani prispevkov
... Teda tie 2 padnute borovice ktore tam roky boli po prekrizeni asfaltky a bolo ich treba prenasat uz odpratali? To by bolo super, strasne otravovali
A presne ako pises, kym byvala brana pri horarni odomknuta, jazdieval som vrchom ponad horaren, sem tam sice zanadavali, ale dalo sa. Poslednu dobu to ale stale zamykaju a preto som musel horaren obchadzat. Tiez som skusil raz strihnut od tych stromov na singel, ale vtedy som vhodnu cestu nenasiel, a veelmi sa prihovaram aby vznikla nejaka rozumna (nebodaj legalna) prepojka na singel (asi idealnejsie k zaciatku pri horarni ako k tej zakrute aby mohla byt obojsmerna, ale lepsie tam ako asfaltom
quidoo, ano, singel zacina za hornou odbockou k horarni dolava, asfalt potom len prekrizujes pri altanku.
Skoncilo to iba zlomenym rebrom, takze bike moze ist na posezonny servis a ja si chvilu polezim
Inak chalani co mi pomahali boli fakt super, zavolali sanitku, ukazali im cestu a potom ma odniesli na asfaltku a este sa mi postarali o bike - palec hore
Čau, tá cesta na nosidlách bola určite väčším utrpením pre teba ako pre nás čo sme ťa niesli
sranda ta takom istom som tam hodil tigra tiez. len som sa prebral na zemi ani som nevedel ako. mozno to bol ten isty
ta brana len z dialky vyzera zamknuta, ked prides blizsie tak je len privreta a da sa otvorit. inak mne tam nikdy nikto nenadaval, ani som tam nikdy nikoho nestretol, ale tak stane sa...
a diky za tie dalsie tipy na obchadzku asfaltky, tie nejako nepoznam, ani podla tej mapky si to neviem predstavit, tak najblizsie sa na to kuknem
ten posledny usek singla ku horarni nechapem ako som mohol minut, je tam dokonca mostik hned... bol som tam sice po tme ale aj tak... na cykloserveri nie je zakresleny, tak som tam ani nepozeral, ze ci tam nieco je
Israfel, cesta sanitkou bola este prijemnejsia....dik este raz a ked sa vidime najblizsie , mate u mna pivko
Egze- skocime ho teda vykopat, co ty na to