Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
niekto v nedelu na Kubinsku? chceli by sme aj s cyklovozikom, da sa z hole pokracovat aj niekde dalej ale tak aby to bolo zjazdne aj s vozikom? nerobi na problem lesna cesta, zvaznice, vozik je odpruzeny... mali by sme sa vsak vratit spat do DK, kde budeme mat auto
mozete mi niekto lokalny povedat, ci prilozene GPX je prejazdne, ak ano, dalo by sa aj s vozikom? rozmyslam ist z hole na Oravsky podzamok a potom co najkratsie sa vratit do DK.
je to prejazdne.. chodím to dolu zo sedla ale tou lavou zvažnicou po lukach...z vozíkom určite nie...
dalšiu nožnosť maš cez racibor ponad smetisko do knazej.. ale tam je to tiež zvažnica v druhej polke...
Dnes ráno pred 8mou štart po ceste na minčol a červenou do Zázrivej madvadím chodníčkom.. aj som hríba našiel aj som si poručal s Jelenom... potom sprint do DK(48,2km/2h45/1103m) a s rodinkou na cyklomagistrálu RK (29,6km/1h45/142m)Donovaly
PS: konečne začali stavať 3tí meteoradar pre aladina, už mal stáť pred dvoma rokmi
Je tam vyznačená modrá značka, a podľa mňa by sa to napojilo na červenú smerom na minčol. Ale ďalej som nechcel ísť lebo to bolo hlboko v lese a široko ďaleko ani živej duše ... mimochodom to modré značenie čo tam je vyzerá byť ako novo vytvorené..Niečo sa tam kuje
poobede na Minčole, dolu po pokosenej zjazdovke a cez bahenné Trniny(zas tam tahajú drevo smradi)
PS:Lubik_DK už len 2,5mesiaca a pasujeme
2h02/27km/1020m
Dnes som bol obzrieť novú trasu na chočskú poľanu... Bolo v lese dosť blata tak som to musel pretláčať, ale za normálnych podmienok je 95% šlapatelné. Je tam asi jeden úsek 200 metrov čo treba tlačiť. Ale to ešte musím nájsť cestičku ako to obísť Podla mňa sa to dá nejak po zvážniciach oblafnúť. zihadlo 5 čo navrhuješ?
dnes o 17:30 štart pohodovo cež zjazdovku do revišného a cez Gacel do DK už za tmy..
nad rampou v revišnej doline som tušim zazrel na protilahlom svahu chlpatého, bolo šero tak som si ale neni na 100% istý.
dlho som sa tam nezdržoval teplota padla pod 7st
27,4km/1h20/574m
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dalšiu nožnosť maš cez racibor ponad smetisko do knazej.. ale tam je to tiež zvažnica v druhej polke...
PS: konečne začali stavať 3tí meteoradar pre aladina, už mal stáť pred dvoma rokmi
Zaujímalo by ma, či vedie hore na Minčol nejaká rozumná trasa z miesta ako som vyznačil na obrázku?
PS:Lubik_DK už len 2,5mesiaca a pasujeme
2h02/27km/1020m
na ružomberskej strane dosť fúkalo....71km/3h07/1124m
tento úsek treba tlačiť
tu je výjazd, možeš tam stiahnuť GPX priamo
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/122452/minco87-vyjazd-mtb-okolo-choca-mtb-mokro-34km-3h-1438m.html
na ružomberskej strane dosť fúkalo....71km/3h07/1124m
tak to som sa tebe zdravil na odbočke na Komjatnú
nad rampou v revišnej doline som tušim zazrel na protilahlom svahu chlpatého, bolo šero tak som si ale neni na 100% istý.
dlho som sa tam nezdržoval
27,4km/1h20/574m