svojho casu, ked este komentoval na eurostporte Robert Bakalar, tak casto spominal, ze cyklisti su jedna velka rodina, ze cyklisti si nemusia ani tykat a mal proste take pozitivne nazory, ktore sa mi pacili .. bolo vidiet, ze tou cyklistikou zil, ale realita na ceste bola ina .. pre mna su ziletkari najhorsia kasta .. ides okolo nich na bajku a ani nevedia odzdravit, samozrejme, ze to neplati pre vsetkych .. no so ziletkarmi mam najhorsie skusenosti ..
ja zdravim aj bezcov a oni v pohode odzdravia. aj rodiny na bajkoch, proste kazdeho koho stretnem, je to normalne. tak ako ked je clovek na ture v lese a zdravi ostatnych turistov. ale aj mne sa stane, ze pozdravim nejakeho a musim naozaj priznat ziletkara ktory len cumi a neodzdravi to je ale o ludoch ani nie tak o tom ci ide na cestaku, alebo na horskom. no asi mas pravdu, ze u ziletkarov je ten horenos castejsi jav ako u tych na horskych bajkoch. aj root-a by som pozdravil, mne je jedno kto to je...tuto tie zabomysie "vojny"...ja sa z toho len smejem, lenze niekto to berie bohuzial vazne a to je potom problem.
ved ano, je to o ludoch a nie o bajkoch .. ja len mam so ziletkarmi najhorsiu skusenost .. ked idem na bajk na cestu, tak snad ani nie je vyjazd aby som niekoho tiez na bajku nestretol .. ja som len napisal taky postreh za tych 5 rokov, co jazdim .. proste som si to vsimol ..
zmazal som ho preto, lebo som si lámal hlavu nad tým, či je napísaný správne odkedy študujem v Česku začínam mávať také pochybnosti samozrejme za svojim názorom si stojím
jj a vsimol si si bohuzial dobre...celkom nechapem bajkera ktoreho niekto pozdravi a on neodzdravi spat, ja by som sa citil ako blbec byt na jeho mieste. ale kazdy sme nejaky
james9 - to uz ti nezozeriem, slaba vyhovorka zartujem samozrejme, mna len mrzi, ze niektory ludia tu maju tych druhych za debilov, pritom je toto forum o bicykloch a bajkovani ktore mame vsetci tak radi a malo by nas istym sposobom spajat, nie naopak
jozkovicz , ono to plati stale , aspon v mojom okoli vsetci spolu dobre vychadzame a sme dobra partia , co si striela zo seba ak si niekto neoholi dobre nohy nebodaj ma zle zladene ponozky k dresu nuz ale najdu sa aj retardi , vid tunaka prispevok hore , co budu do teba vrtat za kazdu cenu
ps radsej budem vyzerat jak metrosexualny nagelovany panak a jazdit pre radost , ako jazdit so zasvinenym bicyklom a vyzerat jak posledny bezdomovec z cemerneho - tiez pre radost
root - mozno to plati pri cistokrvnych ziletkaroch. MTBckar vie, ze trochu blata ci sotoliny tomu cestaku neublizi a ze aj tak to potom umyje. inac ten zablateny je tvoj?
len koho to baví furt umývať, v nedeľu som zmokol, bicykel samozrejme celý zalepený, tak som ho umyl, pondelok som zmokol zas a je rovnaký... najvyšší čas začať jazdiť po tme, aj tak za chvíľu iná možnosť nebude
Prechod na galusky TUFO#nove kola Vision Metron 55#vdaka Matt za galusky#vdaka Raver za kola a za lekciu lepenia galusiek#tesim sa na zajtra#dam este lepsie foto.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
james9 - to uz ti nezozeriem, slaba vyhovorka
PS: uz som ticho bo som mimo temu uz
ps radsej budem vyzerat jak metrosexualny nagelovany panak a jazdit pre radost , ako jazdit so zasvinenym bicyklom a vyzerat jak posledny bezdomovec z cemerneho - tiez pre radost
čistá radosť
Ale prísť takto zašpinený domov z cesťáku neni pre radosť
Neboj, jazdíme všetci jak draci