Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
-30% Rocky Mountain Instinct Carbon 50 Tour C1 29 bicykel, modrá/oranžová
4 299 €
-30%
MOC 6 100 €
-43% Mondraker Superfoxy Carbon R 29 bicykel, carbon/desert grey/orange
4 299 €
-43%
MOC 7 499 €
Výpredaj -18% Orbea OIZ H10 29 bicykel, white chic/shadow coral
3 049 €
-18%
MOC 3 699 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-7% RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
-7%
MOC 1 019 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
take babske rady
Takto som to riesil aj ja, akurat som pouzil noznice na nechty, clovek by ani nepovedal coho su schopne
P.S. Dalsie OT zacinam mazat, po dobrom to totiz, zda sa, nejde.
prepac Jezus musim reagovat
chezter. podla mna je to na vymenu, alebo reklamaciu
Vymeň ich za titanové alebo ich vyčisti a silikónovým sprejom urob olejový film, ktorý na čas zabráni vzniku tej jemnej korózie, samozrejme film musíš pravidelne obnovovať. Inač postupne sa takéto zahrdzavenie u Canyonu objaví aj na ďalších šróboch zadnej stavby a napríklad aj na šróboch na predstavci a rajdoch. Nuž pri takej dobrej cene sa na niečom šetriť musí, ale hrdzavejú šróby sú aj na iných bajkoch a je to iba estetická vada na funkčnosť to nemá vplyv
Plast išiel nožnicami na dva-krát dolu
Čo sa týka diskusie o mojom využití Spectralu v BA, prikladám fotku z víkendu. Malé Karpaty jazdím minimálne, väčšinou sa nakladáme do auta a ideme inam
zaujimave ze , sa riesia zdvihy a ich zbytocnost ked postne bike baba
Dumi mozme niekedy dat spolocny vyjazd nevyuzitych zdvihov
Pekny stroj
ty uz ani nekupuj tie zelene gripy, za chvilu budes hladat cervene
https://www.canyon.com/_sk/mountainbikes/bike.html?b=3563
Dumi chodi mimo BA, takze Spectral vyuzije este viac, parada. dufam, ze sa ta gumicka ukazovatela zdvihu na vidle neskor aj dostala dalej ako na fotke.
ja len vravim, ze teren tu je slabsi (trosku kamene na 2 metroch na vidrici, zrusia to zbijackou). na Cerovke trosku vlny hore dole a uz su tam rovne mostiky. trosku rozbita klopenka, uz je tam mostik. a mam aj prejdene traily Skala/Biely Kriz/Pajstunsky viackrat, ostatne este musim najst
by som vam odporucil zobrat vase zdvihy na Kralovsky maraton a uvedomit si, co je teren (hlavne tu najldhsiu trasu, ktora ide po rubaniskach, terenoch mega tazkych alebo potokoch, ktore tecu v cistych skalnatych kanonoch alebo zjazdy co su spolocne s Enduro pretekmi) - a to je XCM pretek, ziadna AM/EN disciplina
a to ani ja sam netusim ake ine tereny su vsade mozne v Tatrach, Fatre a podobne
tu byvam, tu jazdim a potom pridem inde a sanka dole. Karpaty zrazu dopravne ihrisko pre deti pri materskej skole
Vynimka bola len tento rok ze som nebola zo zdravotnych dovodov
Maratony mna vobec netrapiam kludne sa vytriasaj na ht kde chces
Ked sa ti to paci, ja uz som sa navytriasala dost, chcem pohodlie a bezpecnost
Alpy so 100 mm uz nechcem jazdit
kludne si kupte DH bajky a chodte na hradzu, to mi je fuk.
ani Pezinska Baba nebude nikdy Mont Ventoux, bohuzial
Najlepsie je hned niekomu na novy bike napisat ze mu bude na nic
Strenki, prejst sa da vsetko na hocakom bajku, ale velmi rad by som si pozrel AKO jazdis napr. ten pajstunsky trail alebo BK trail na tom HT. Lebo ono je rozdiel prejst a prejst.