Čaute, neviete niekto poradiť polopatisticky ako spraviť ROOT na X-COVERI 2 ? Už ma to fakt nebaví. V tom telefóne je toľko zbytočného balastu, že po stiahnutí Stravy a Chrome, to má plnú pamäť, samozrejme appky sa na kartu presunúť nedajú, lebo samsung
Potreboval by som zmazať nepotrebné kraviny typu : E-mail, Samasung Apps, Kiosk, Google, Google+, YouTube, S Suggest a pod.
Vďaka romanx, je prosím ťa niekde aj postup ako to vrátiť späť, vzhľadom na to, že môj x-cover bol už 2x v reklamácii ?
EDIT: Mal som najskôr kliknúť na odkaz
mne sa velka cast aplikacii ktore nechcem da zakazat vo sprave aplikacii aj bez root, najprv treba odinstalovat aktualizacie aplikacie a potom zakazat, ale aj mna by celkom zaujimal takyto jednoduchy root, ale samozrejme na sony xperiu sp
nieje tu nejaky majitel xperie sp? mam nanho dve otazky ako funguje osvetlenie podla prostredia, lebo mne to akoby len korigovalo vo velmi malom rozsahu, druha vec je, ze co je to za reset button pod zadnym krytom, moze to suvisiet so vstavanou bateriou?
mne sa velka cast aplikacii ktore nechcem da zakazat vo sprave aplikacii aj bez root, najprv treba odinstalovat aktualizacie aplikacie a potom zakazat, ale aj mna by celkom zaujimal takyto jednoduchy root, ale samozrejme na sony xperiu sp
Zakázať sa síce dajú, ale pre mňa osobne to nerieši problém s úkladacím priestorom.
Pamäť telefónu je 4GB, z toho iba 1GB dostupný pre užívateľa.
Z tých 1GB sú ešte v pamäti rôzne melódie, obrázky, videá a iné kraviny, ktoré nevymažem...
Aplikácie nepochopiteľne idú nainštalovať len do pamäte telefónu.
V praxi to znamená toľko, že si nainštalujem stravu, facebook, chrome , pošlem 20 fotiek cez bluetooth a mám plnú pamäť.
Bud priamo z xiaomi shopu alebo z ibuygou.com
Inym obchodom nedoverujem co sa tyka originality
Na blokovanie resp. mrazenie aplikacii je dobra aplikacia Titanium backup. Na mrazenie je potrebne kupit platenu verziu ale free verzia tiez postaci (to co mi v mobile vadi okamzite ide cez TB prec )
S tou xiaomi máš reálnu skúsenosť? Dcéra by niečo také chcela...
realna skusenost je viac ako dobra ale pozor na fejky, na miui.cz si pozri rozdieli medzi fejkom a original a kupuj len od ofiko obchodov ako su xiaomi store mall alza alebo najlepsie ibuygou a pod
Na blokovanie resp. mrazenie aplikacii je dobra aplikacia Titanium backup. Na mrazenie je potrebne kupit platenu verziu ale free verzia tiez postaci (to co mi v mobile vadi okamzite ide cez TB prec )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
asi to nebude mať tých 50000mAh ale tak niečo by to mohlo vydržať
Potreboval by som zmazať nepotrebné kraviny typu : E-mail, Samasung Apps, Kiosk, Google, Google+, YouTube, S Suggest a pod.
http://www.kingoapp.com/android-root.htm
postup:
http://www.samsungsfour.com/tutorials/how-to-root-or-unroot-your-samsung-galaxy-smartphone-all-models.html
EDIT: Mal som najskôr kliknúť na odkaz
nieje tu nejaky majitel xperie sp? mam nanho dve otazky
Zakázať sa síce dajú, ale pre mňa osobne to nerieši problém s úkladacím priestorom.
Pamäť telefónu je 4GB, z toho iba 1GB dostupný pre užívateľa.
Z tých 1GB sú ešte v pamäti rôzne melódie, obrázky, videá a iné kraviny, ktoré nevymažem...
Aplikácie nepochopiteľne idú nainštalovať len do pamäte telefónu.
V praxi to znamená toľko, že si nainštalujem stravu, facebook, chrome , pošlem 20 fotiek cez bluetooth a mám plnú pamäť.
Ohni si svoj ajfon
priklanam sa k tejto volbe, ale pozor je strasne vela fejkov, (ako vsetko od xiaomi) odporucam kupovat len s officialnych shopov
Inym obchodom nedoverujem co sa tyka originality
Na blokovanie resp. mrazenie aplikacii je dobra aplikacia Titanium backup. Na mrazenie je potrebne kupit platenu verziu ale free verzia tiez postaci (to co mi v mobile vadi okamzite ide cez TB prec
realna skusenost je viac ako dobra ale pozor na fejky, na miui.cz si pozri rozdieli medzi fejkom a original a kupuj len od ofiko obchodov ako su xiaomi store mall alza alebo najlepsie ibuygou a pod
A čo všetko ten Titanium backup dokáže?